Jeśli chodzi o postać pani detektyw to ja jeszcze nie mam zdania, bo po jednym odcinku jeszcze nie wyrobiłem sobie zdania i nie mogę jej porównać do Carli.
Ale jeśli chodzi o względy atrakcyjności to Moon Bloodgood nie ma w tym serialu sobie równych ; )
Jeśli chodzi o postać pani detektyw to ja jeszcze nie mam zdania, bo po jednym odcinku jeszcze nie wyrobiłem sobie zdania i nie mogę jej porównać do Carli. Ale jeśli chodzi o względy atrakcyjności to Moon Bloodgood nie ma w tym serialu sobie równych ; )
Chociażby Carla, ale ona już nie występuje. Fiona też może być, ale za to u niej nie podoba mi się figura, ale wygląd Moon nie jest problemem. Kwestia gustu. Nie mówie, że jest brzydka, ale każda postać w serialu jest na swój sposób inna, charyzmatyczna. Pani detektyw niestety nie ma tego czegoś. To mi w niej przeszkadza
Chociażby Carla, ale ona już nie występuje. Fiona też może być, ale za to u niej nie podoba mi się figura, ale wygląd Moon nie jest problemem. Kwestia gustu. Nie mówie, że jest brzydka, ale każda postać w serialu jest na swój sposób inna, charyzmatyczna. Pani detektyw niestety nie ma tego czegoś. To mi w niej przeszkadza ;)
a i ostatni odcinek mi się podobał, taki zabawny :D
Kasiunia0504 pisze:Chociażby Carla, ale ona już nie występuje. Fiona też może być, ale za to u niej nie podoba mi się figura, ale wygląd Moon nie jest problemem. Kwestia gustu. Nie mówie, że jest brzydka, ale każda postać w serialu jest na swój sposób inna, charyzmatyczna. Pani detektyw niestety nie ma tego czegoś. To mi w niej przeszkadza
a i ostatni odcinek mi się podobał, taki zabawny
Tak naprawdę pani detektyw to postać epizodyczna więc ciężko coś o niej powiedzieć. Ale jak ktoś się nazywa Moon Bloodgood to musi dobrze wyglądać.
[quote="Kasiunia0504"]Chociażby Carla, ale ona już nie występuje. Fiona też może być, ale za to u niej nie podoba mi się figura, ale wygląd Moon nie jest problemem. Kwestia gustu. Nie mówie, że jest brzydka, ale każda postać w serialu jest na swój sposób inna, charyzmatyczna. Pani detektyw niestety nie ma tego czegoś. To mi w niej przeszkadza ;)
a i ostatni odcinek mi się podobał, taki zabawny :D[/quote]
Tak naprawdę pani detektyw to postać epizodyczna więc ciężko coś o niej powiedzieć. Ale jak ktoś się nazywa Moon Bloodgood to musi dobrze wyglądać. :grin: :alien: