Aha. To nie można tego umieszczać na jakichś lepszych serwerach? Jak ja mam to teraz ściągnąć, skoro co chwila włącza się jakiś limit :x , trzeba czekać na klikanie i ściąga się strasznie wolno :!: Myślałem, że na serwerach to pojedyncze odcinki, a całe sezony to jednak będą na torrentach.
Utrudniliście mi życie...
Aha. To nie można tego umieszczać na jakichś lepszych serwerach? Jak ja mam to teraz ściągnąć, skoro co chwila włącza się jakiś limit :x , trzeba czekać na klikanie i ściąga się strasznie wolno :!: Myślałem, że na serwerach to pojedyncze odcinki, a całe sezony to jednak będą na torrentach. :( Utrudniliście mi życie... :cry:
Dzięki @Merlin_
Może rozważył byś chociaż MU?
Jak się nie ma premium rapida to 1 odcinek targa się około 60 minut i tylko 1 można ściągać jednocześnie więc całość 13 godzin
Dzięki @Merlin_ :ok Może rozważył byś chociaż MU? Jak się nie ma premium rapida to 1 odcinek targa się około 60 minut i tylko 1 można ściągać jednocześnie więc całość 13 godzin :(
Rafalito pisze:Dzięki @Merlin_
Może rozważył byś chociaż MU?
Jak się nie ma premium rapida to 1 odcinek targa się około 60 minut i tylko 1 można ściągać jednocześnie więc całość 13 godzin
Od poczatku chciałem wysyłac na MU ale z nieznanych mi przyczyn nie uploaduje mi tam...
[quote="Rafalito"]Dzięki @Merlin_ :ok Może rozważył byś chociaż MU? Jak się nie ma premium rapida to 1 odcinek targa się około 60 minut i tylko 1 można ściągać jednocześnie więc całość 13 godzin :([/quote] Od poczatku chciałem wysyłac na MU ale z nieznanych mi przyczyn nie uploaduje mi tam...