Wire, The / (Prawo ulicy)
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Wiem, ze dla większości z Was juz po przysłowiowych ptakach. Tłumaczyłem część pierwszego sezonu the wire i o ile większośc tych odcinków jest przetłumaczona w sposób mnie zadowalający, to odcinek 3 pierwszej serii jest chyba moją największą porażką. To było pierwsze tłumaczenie za jakie w ogóle się wziąłem, dlatego pełne niedociągnięć. Przekonałem się o tym dopiero teraz robiąc powtórkę pierwszego sezonu. Wstydze się tego bubla, dlatego wstawiam tu poprawioną wersję, raczej wolną od błędów.
http://tvshows.i365.pl/upload_files/thewire1x3.rar
http://tvshows.i365.pl/upload_files/thewire1x3.rar
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
sylwex
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Admin need help
Its been days, i have been downloading the wire's season 2 from ur given link and receiving 3.2kb/s average speed. please upload its season at megaupload or rapidshare. its a request.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Od jakiegos czasu slyszalem o tym serialu dobre opinie, ale jakos nie moglem sie za niego zabrac.
Jak juz zaczalem ogladac, to nawet nie wiem kiedy, dotarlem juz do 3 sezonu.
Troche w klimacie przypomina mi Oz i pewnie nie jest to przypadek, bo oba seriale zrobila HBO.
I jesli ktos widzial Oz - niech nie mysli, ze to tez film o wiezieniu - to calkiem inne "okolicznosci miejsca"
I morderstw raczej tez az tylu nie ma (choc jesli policzyc "grupowe" przypadki... hm - statystyk nie robilem
)
Serial nie jest latwy - to bardziej ambitna pozycja - sporo osob moze nie przejsc kilku pierwszych odcinkow, ale zalecam cierpliwosc, jak juz ktos sie wciagnie - to tak latwo nie odpusci.
Ja nie zamierzam
Jak juz zaczalem ogladac, to nawet nie wiem kiedy, dotarlem juz do 3 sezonu.
Troche w klimacie przypomina mi Oz i pewnie nie jest to przypadek, bo oba seriale zrobila HBO.
I jesli ktos widzial Oz - niech nie mysli, ze to tez film o wiezieniu - to calkiem inne "okolicznosci miejsca"

I morderstw raczej tez az tylu nie ma (choc jesli policzyc "grupowe" przypadki... hm - statystyk nie robilem

Serial nie jest latwy - to bardziej ambitna pozycja - sporo osob moze nie przejsc kilku pierwszych odcinkow, ale zalecam cierpliwosc, jak juz ktos sie wciagnie - to tak latwo nie odpusci.
Ja nie zamierzam

-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
The Wire w HD

Po 6 latach od zakończenia emisji fenomenalnego serialu HBO "The Wire" fani doczekali się wersji HD. Będzie ona dostępna w iTunes, Google Play, X-Box Video i Vudu już 5 stycznia, a także za pośrednictwem HBO GO HD.
Aby uczcić premierę serialu w wersji HD, HBO wyemituje ponownie całą serię. kolejno, jeden sezon dziennie, począwszy od 26 grudnia.
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: The Wire w HD
Dobrze, że wersja HD się pojawi, aczkolwiek - w mojej opinii - akurat w przypadku tego serialu, HD aż takiego wielkiego znaczenia przy oglądaniu nie ma. 

-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Re: The Wire w HD
Zgodzę się, 4x3 dawało radę. Lepiej by Six Feet Under wypuścili na Blu ray.
Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Re: Wire, The / (Prawo ulicy)
Korzystając z uprzejmości firm plus i hbo oglądam sobie obecnie ten serial. Kiedys widziałem dwa pierwsze sezony i przerwałem. Teraz nadrabiam. Trzeci sezon bardzo dobry. Na 4 trochę się zawiodłem ale tylko do jakiegos 10 odcinka. Końcówka się rozkręciła. No i zabieram się za piąty sezon. 

Oceń ten serial