Ja również bardzo dziękuję za 'prezent'
Kiedyś czytałam na innym forum że ten serial podobno jest dobry, niestety mój komp nie nadaje się za bardzo na 350, więc bardzo się cieszę że będę mogła go obejrzeć w zmiejszonym formacie
Życzę przyjemnych świąt!
Ja również bardzo dziękuję za 'prezent' :P Kiedyś czytałam na innym forum że ten serial podobno jest dobry, niestety mój komp nie nadaje się za bardzo na 350, więc bardzo się cieszę że będę mogła go obejrzeć w zmiejszonym formacie :) Życzę przyjemnych świąt!
Wczoraj w nocy zacząłem oglądać jeden odcinek na próbę. Pierwsze minuty nie wskazywały na to, że poświęcę mu więcej uwagi. Jednak po dłuższym oglądaniu wsiąkłem na tyle, że pochłonąłem od razu 5 odcinków. 6 odcinka nie dałem rady zobaczyć bo już była 4 rano :mrgreen:. Jak dla mnie to serial extra, w sam raz na święta. No, kawka zrobiona to zabieram się za ostatni odcinek
Wczoraj w nocy zacząłem oglądać jeden odcinek na próbę. Pierwsze minuty nie wskazywały na to, że poświęcę mu więcej uwagi. Jednak po dłuższym oglądaniu wsiąkłem na tyle, że pochłonąłem od razu 5 odcinków. 6 odcinka nie dałem rady zobaczyć bo już była 4 rano :mrgreen:. Jak dla mnie to serial extra, w sam raz na święta. No, kawka zrobiona to zabieram się za ostatni odcinek :wink:
An25driu pisze:Wczoraj w nocy zacząłem oglądać jeden odcinek na próbę. Pierwsze minuty nie wskazywały na to, że poświęcę mu więcej uwagi. Jednak po dłuższym oglądaniu wsiąkłem na tyle, że pochłonąłem od razu 5 odcinków. 6 odcinka nie dałem rady zobaczyć bo już była 4 rano :mrgreen:. Jak dla mnie to serial extra, w sam raz na święta. No, kawka zrobiona to zabieram się za ostatni odcinek
Oj nieładnie rozpakowywać prezenty wcześniej, trzeba czekać do pierwszej gwiazdki :lol:
U mnie pierwsze odcinki już leżą na dysku ściągnięte i czekają grzecznie na późny wieczór
[quote="An25driu"]Wczoraj w nocy zacząłem oglądać jeden odcinek na próbę. Pierwsze minuty nie wskazywały na to, że poświęcę mu więcej uwagi. Jednak po dłuższym oglądaniu wsiąkłem na tyle, że pochłonąłem od razu 5 odcinków. 6 odcinka nie dałem rady zobaczyć bo już była 4 rano :mrgreen:. Jak dla mnie to serial extra, w sam raz na święta. No, kawka zrobiona to zabieram się za ostatni odcinek :wink:[/quote]
Oj nieładnie rozpakowywać prezenty wcześniej, :P trzeba czekać do pierwszej gwiazdki :lol: U mnie pierwsze odcinki już leżą na dysku ściągnięte i czekają grzecznie na późny wieczór :)
Doczekałem się pierwszego odcinka i obejrzałem. I jestem więcej niż zadowolony Zabawne i nostalgiczne, sporo kapitalnych dialogów. Mi się póki co bardzo podoba
Doczekałem się pierwszego odcinka i obejrzałem. I jestem więcej niż zadowolony :) Zabawne i nostalgiczne, sporo kapitalnych dialogów. Mi się póki co bardzo podoba :)
Ja już po całym sezonie. Mimo, że z reguły rzadko oglądam ten typ seriali to akurat ten zleciał całkiem miło i przyjemnie. Chyba mam ochotę na jeszcze . Asd chyba na premierę 2 sezonu nie będziemy czekać do następnego roku?
Ja już po całym sezonie. Mimo, że z reguły rzadko oglądam ten typ seriali to akurat ten zleciał całkiem miło i przyjemnie. Chyba mam ochotę na jeszcze :). Asd chyba na premierę 2 sezonu nie będziemy czekać do następnego roku? :wink: