Spotkał sie może ktoś z was takim mianowicie problemem:
Tak jak zawsze próbuję wysłać plik na serwer, i ten plik mi popierdziela tak, że 100% jest w ciągu 5 sekund. A potem jakiś proces weryfikacji, i operacja zakończona niepowodzeniem. Zdarzyło się to komuś? Bo cholera nie wiem czego to jest wina...
Spotkał sie może ktoś z was takim mianowicie problemem:
Tak jak zawsze próbuję wysłać plik na serwer, i ten plik mi popierdziela tak, że 100% jest w ciągu 5 sekund. A potem jakiś proces weryfikacji, i operacja zakończona niepowodzeniem. Zdarzyło się to komuś? Bo cholera nie wiem czego to jest wina...
To że nie wyślę to wiem. Znaczy mógłbym (tydzień temu jak byłem w zajebistej sieci akademickiej), ale megaupload na to nie pozwala . Wiadomo, że nie wrzucam jak anonymous... Hmm... jutro popróbuję znowu. W ogóle jakoś ten 7 odcinek OZ niefortunny jest. Raz brak czasu, wcześniej pamiętam od cholery problemów z kompresją teraz jeszcze to... No cóż, jak jutro nic nie wskóram, to idę do kolegi. Od niego się wrzuci
To że nie wyślę to wiem. Znaczy mógłbym (tydzień temu jak byłem w zajebistej sieci akademickiej), ale megaupload na to nie pozwala ;). Wiadomo, że nie wrzucam jak anonymous... Hmm... jutro popróbuję znowu. W ogóle jakoś ten 7 odcinek OZ niefortunny jest. Raz brak czasu, wcześniej pamiętam od cholery problemów z kompresją teraz jeszcze to... No cóż, jak jutro nic nie wskóram, to idę do kolegi. Od niego się wrzuci ;)