Statystyki tvshows.yoyo.pl

Posty nie warte czytania.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Statystyki tvshows.yoyo.pl

Post autor: asd »

Myślę, że w końcu warto założyć taki (przyklejony) temat, w którym raz na jakiś czas będę Was informował, o danych dotyczących odwiedzin itp. bo na pewno jesteście ciekawi...

A więc opierając się na statystykach yoyo średnio w tym roku, miesięcznie odwiedza nas około 140 000 osób/mc - wynik podobny do HATAK'a (na podstawie ad.net ).

Jakież jednak było moje zdziwienie kiedy w miesiącu: listopad i grudzień odnotowaliśmy odpowiednio: 30 303 i 13 597...

Czyżby ponad sto dwadzieścia tysięcy ludzi odwróciło sie nagle od naszego serwisu?

A może to strajk scenarzystów spowodował spadek zainteresowania serialami?

Jednak po głębszej analizie statystyk yoyo zauważyłem takie statystyki:

Obrazek

Czyżby naprawdę nikt z Was w tych dniach nie odwiedził ani razu naszej witryny??
To mało prawdopodobne więc w związku z tym zastanawiam się nad powierzeniem naszych statystk prfesjonalnemu serwiswi stat24.com

Czekam na Twoją opinię w tej sprawie!
Ostatnio zmieniony 10 marca 2009, 11:45 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek When Dreams Come True...
PaPyS
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PaPyS »

Ja na bank wtedy wchodziłem na stronkę. Jak nie pare razy dziennie ...
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

W tej tabelce same zera są:(
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

PaPyS pisze:Ja na bank wtedy wchodziłem na stronkę
Sam wchodzę po kilka razy dziennie dlatego uważam, że te statystyki są co najmniej "niemiarodajne".

Więc jak? Wchodzimy w stat24.com ? (to nic nie kosztuje - na głównej tylko będę musiał dodać ikonkę).

PS: Na podstawie Google od 01.12.2007 do 23.12.2007 odwiedziło nas 200 352 osób!
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007, 00:33 przez asd, łącznie zmieniany 3 razy.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Pewnie, że tak! Co nam szkodzi! A statsy to niezła sprawa;)

Added after 15 seconds:

dodam miarodajne staty;]
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

xvidasd pisze:PS: Na podstawie Google od 01.12.2007 do 23.12.2007 odwiedziło nas 200 352 osób!
Komu więc wierzyć?
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

cóż, skoro te stat24.com są darmowe to czemu by nie :D. ja na stronke w tamtym czasie tez kilka razy zajrzałem (jeśli nie kilkanaście) choc ogólnie o wszystkich premierach sie dowiaduje z forum właściwie.
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Nie ma się co zastanawiać. Komuś chyba zależy na obniżeniu statystyk :D. Nie ma dnia abym na stronę nie wszedł po kilka - kilkanaście razy. Czytam wszystkie posty i nie chcę aby mi się ich nazbierało dosyć sporo. Jest nie możliwe aby strona straciła nagle zainteresowanie i to cięgiem przez tyle dni.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

kazdego dnia wchodze pare razy....
JAk widac ich system gdzies sie zawisil i juz nie liczy...
Proponuje przejscie na stat24.com, wyprobowanie go, zobaczyc czy wszystko ok, i wtedy zastanawic sie czy zostawiamy czy zmieniamy.
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Nie zapominajmy o jednym liczba użytkowników to nie to samo co liczba odwiedzin i tak w zasadzie podanie dokładnych statsów jest niemożliwe. Istnieją przecież pliki cookie, które można bez problemu usunąć, a także dynamiczne IP, czyli za każdym połączeniem mamy inny adres. Tak więc w zależności od potrzeb (chwalimy się vs pokazujemy jacy oni są słabi) można manipulować wynikami :) A 0 w statystykach to nic innego jak błąd.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Nie ma co tu dużo gadać - stat24.com i już! ;)
Bo jak wyżej kilka osób zauważyło coś licznik yoyo zaliczył ostatnio małe problemy ze swoją działalnością ;)
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

nie google mozna wierzyc ja ich uzywam na swoich i kolegow stronach i nie narzekam
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Wochniu »

Ja jestem dziennie około 5x więc już powinno być ze 100 moich wejść w tych stastach a tu nic. Może po prostu system im się zepsuł i tyle, ale warto zmienić jeśli by miało się to zdarzać częściej
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

licza sie uniki = unikalne wejscia z konkretnego ip badz sledzone przez cookie
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

i ja wchodzę po 2-3 razy dziennie nie raz i więcej więc i ja jestem za stat24
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Ja na forum (przez stronę) wchodzę często kilka razy dziennie, więc te statystyki są przekłamane ;)
qwertz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qwertz »

Czy wy nie rozumiecie, że liczą się unikalne wejścia? Choćbyście wchodzili po milion razy w ciągu doby, to bez zmiany IP system naliczy tylko JEDNO wejście.

Na forum yoyo kilka osób zgłosiło, że staty się zatrzymały miesiąc temu, ale ekipa sprawę olewa.
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

bo to yoyo :P ^^ ja tam polegam na google analitycs :) troche juz w tych sprawach siedze i swoje wiem :)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

qwertz pisze:Czy wy nie rozumiecie, że liczą się unikalne wejścia? Choćbyście wchodzili po milion razy w ciągu doby, to bez zmiany IP system naliczy tylko JEDNO wejście.

Na forum yoyo kilka osób zgłosiło, że staty się zatrzymały miesiąc temu, ale ekipa sprawę olewa.
Są dostwcy ze zmiennym ip po ponownym połączeniu się z internetem ja jestem właśnie takim posiadaczem neta
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

i co przed kazdym wejsciem na forum zmieniasz ip tak :> zeby wiecej wejsc bylo :P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ