Nic sie nie wyczerpalo. Plik jest ciagle dostepny do sciagniecia.
A jak komus pisze komunikat o limitach to zrozumcie: To nie chodzi o limit serwera tylko WASZ! - odczekaj 24h i wtedy sobie pobierz.
Czasem jak duzo osob na raz sciaga to pisze, ze plik tymczasowo niedostepny - postepuj j.w.
Nic sie nie wyczerpalo. Plik jest ciagle dostepny do sciagniecia. A jak komus pisze komunikat o limitach to zrozumcie: To nie chodzi o limit serwera tylko WASZ! - odczekaj 24h i wtedy sobie pobierz. Czasem jak duzo osob na raz sciaga to pisze, ze plik tymczasowo niedostepny - postepuj j.w.
Hejka serialik jest super juz nie mogę sie doczekac dalszych odcinkow. Wiec moze taka propozycia ode mnie, ze pomoglabym PaulinAnie tłumaczyc ( to bedzie szybciej). Np PaulinAna chyba teraz tłumaczy odc.2 to ja mogę 3 itd....na zmianę . Taka tylko sugestia I jak?
Hejka serialik jest super :grin: juz nie mogę sie doczekac dalszych odcinkow. Wiec moze taka propozycia ode mnie, ze pomoglabym PaulinAnie tłumaczyc ( to bedzie szybciej). Np PaulinAna chyba teraz tłumaczy odc.2 to ja mogę 3 itd....na zmianę . Taka tylko sugestia :) I jak?
Super tylko że jest jeden problem... [b]PaulinAna[/b] "wzięła" sobię napisy angielskie do całego pierwszego sezonu - nie wiem na jakim jest obecnie poziomie.
Drugi sezon zaczął tłumaczyć [b]s1.pl[/b] i do [2x01] już przetłumaczył - nie wiem też czy tłumaczy dalej czy odpuscił (wakacje?).
Ja też mogę zabrać się za jeden odcinek i robić korektę reszty wydaje mi się że PaulinAna tłumaczy jednocześnie 2 i 3 odcinek więc i tak ciągle jest sporo do przetłumacznia
Ja też mogę zabrać się za jeden odcinek :salut: i robić korektę reszty :-p wydaje mi się że PaulinAna tłumaczy jednocześnie 2 i 3 odcinek więc i tak ciągle jest sporo do przetłumacznia
Witam ponownie. Po malej konsultacji i PaulinAna bede tłumaczyc 2 i 3 odcinek. Mam wolny ten i przyszly weekend , wiec bedzie gotowe. Mam tylko maly problem. Otorz literka "c i kreseczką' nie pojawia sie na mojej klawiaturze :roll: Anyway, dam znac jak skonczę. oczywiscie jesli Gawith jest dalej zainteresowany...nastepne odcinki sa wolne... do uslyszenia
Witam ponownie. Po malej konsultacji i PaulinAna bede tłumaczyc 2 i 3 odcinek. Mam wolny ten i przyszly weekend , wiec bedzie gotowe. Mam tylko maly problem. Otorz literka "c i kreseczką' nie pojawia sie na mojej klawiaturze :scratch: :roll: Anyway, dam znac jak skonczę. oczywiscie jesli Gawith jest dalej zainteresowany...nastepne odcinki sa wolne... :grin: do uslyszenia papa
Wciśnij lewy alt a na numerycznej i wystukaj 0230
Ale prościej wyłączyć w Catalist Control Center skojarzenia albo zmienić na inną kombinację bo to przez to nie wybija Ci ć.
Wciśnij lewy alt a na numerycznej i wystukaj 0230 Ale prościej wyłączyć w Catalist Control Center skojarzenia albo zmienić na inną kombinację bo to przez to nie wybija Ci ć.