Damages is an upcoming legal drama, set in New York. It stars Glenn Close as Patty Hewes, a reviled high stakes litigator, and follows her and her ambitious protégé Ellen Parsons (Rose Byrne) as they enter a legal battle with Arthur Frobisher (Ted Danson), an allegedly corrupt CEO of a major corporation. The series premieres on July 24, 2007 at 10 pm/9C on FX Network.
Reszta obsady:
Glenn Close
Rose Byrne
Ted Danson
Kristin Lehman
Cole Hauser
Adam Rothenberg
Sarah Shahi
Zeljko Ivanek
Tate Donovan
Noah Bean
Michael Nouri
Według mnie zapowiada się super i na pewno będę go oglądał.
Czekam na wasze opinie
jestem po pierwszym odcinki i muszę powiedzieć, że jest naprawdę cieeeekawie
dużo tajemniczości, nastrój trochę "mroczny"
dużo pytań
podsumowując: brutalny,prawdziwy, bulwersujący
serial stworzyła stacja FX Network i muszę powiedzieć, że widać to od razu, kto oglądał inne seriale tej stacji powinien zrozumieć
krótko mówiąc polecam pilota i czekam na wasze opinie
Temat przypominam bo ktoś zaproponował drugi sezon.
Serialik naprawdę dobry - podobał mi się.
Dla tych co jeszcze nie widzieli:
Damages Season1
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2009, 12:25 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="versacecom"][size=150][color=red]Nowy serial stacji FX Network[/color] [/size]
Damages is an upcoming legal drama, set in New York. It stars Glenn Close as Patty Hewes, a reviled high stakes litigator, and follows her and her ambitious protégé Ellen Parsons (Rose Byrne) as they enter a legal battle with Arthur Frobisher (Ted Danson), an allegedly corrupt CEO of a major corporation. The series premieres on July 24, 2007 at 10 pm/9C on FX Network.
Reszta obsady: Glenn Close Rose Byrne Ted Danson Kristin Lehman Cole Hauser Adam Rothenberg Sarah Shahi Zeljko Ivanek Tate Donovan Noah Bean Michael Nouri
Według mnie zapowiada się super i na pewno będę go oglądał. Czekam na wasze opinie
EDIT: Dopiero co znalazłem: http://film.wp.pl/id,76602,title,Odszkodowanie-dla-Glenn-Close,wiadomosc.html?ticaid=1428a
jestem po pierwszym odcinki i muszę powiedzieć, że jest naprawdę cieeeekawie dużo tajemniczości, nastrój trochę "mroczny" dużo pytań podsumowując: brutalny,prawdziwy, bulwersujący serial stworzyła stacja FX Network i muszę powiedzieć, że widać to od razu, kto oglądał inne seriale tej stacji powinien zrozumieć krótko mówiąc polecam pilota i czekam na wasze opinie [/quote]
Temat przypominam bo ktoś zaproponował drugi sezon. Serialik naprawdę dobry - podobał mi się.
Dla tych co jeszcze nie widzieli: Damages Season1 [url=http://btjunkie.org/torrent/Damages-Season1-XviD-asd-EnglishV-NapisyPL-www-tvshows-yoyo-pl-torrent/4324089657c411af0c7d065ebe3082f95cf123e573d7][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
cały 1szy sezon jest perfekcyjnie skonstruowany. tak iż nie sposób przerwać w połowie. każdy nowy odcinek wydaje się być kluczem do rozwiązania zagadki, ale nie można brać za pewnik że to co się już zobaczyło to cała prawda. reakcje widza uzależnione są od kontekstu w jakim widzimy sceny.
cały 1szy sezon jest perfekcyjnie skonstruowany. tak iż nie sposób przerwać w połowie. każdy nowy odcinek wydaje się być kluczem do rozwiązania zagadki, ale nie można brać za pewnik że to co się już zobaczyło to cała prawda. reakcje widza uzależnione są od kontekstu w jakim widzimy sceny.
Obejrzałem cały sezon i muszę powiedzieć, że serial bardzo dobry! Generalnie nie przepadam za filmami/serialami prawniczymi ale ten mnie rozłożył na łopatki
Prosiłbym o "uploadnięcie" drugiego sezonu w xvid ASD
Obejrzałem cały sezon i muszę powiedzieć, że serial bardzo dobry! Generalnie nie przepadam za filmami/serialami prawniczymi ale ten mnie rozłożył na łopatki :grin:
Prosiłbym o "uploadnięcie" drugiego sezonu w xvid ASD :D
Serial obejrzałem jakiś czas temu, podobał mi się tak średnio, scenariusz był IMO zbyt skomplikowany i momentami taki aż "LOSTowy".. (w złym znaczeniu tego słowa)
Serial obejrzałem jakiś czas temu, podobał mi się tak średnio, scenariusz był IMO zbyt skomplikowany i momentami taki aż "LOSTowy".. (w złym znaczeniu tego słowa)
pakując sie ostatnio na kilka dni na działke,wziałem płytke z tym serialem,
wrazie deszczu cZy innych pogodowych spraw
no i mimo dobrej pogody dwa dni przesiedziałem przed monitorem
serial bardzo dobry (moze nie wymiata ale jest świetny)
lubie takie pokręcone klimaty
czytałem że druga seria też trzyma poziom
mam tylko pytanie do tych co oglądali bo możliwe że czegoś nie skumałem
Spoiler:
Czy śmierć córki Patty Hewes ma się jakoś do osoby Arthura Frobishera, bo takie wrażenie odebrałem
pakując sie ostatnio na kilka dni na działke,wziałem płytke z tym serialem, wrazie deszczu cZy innych pogodowych spraw no i mimo dobrej pogody dwa dni przesiedziałem przed monitorem
serial bardzo dobry (moze nie wymiata ale jest świetny) lubie takie pokręcone klimaty czytałem że druga seria też trzyma poziom
mam tylko pytanie do tych co oglądali bo możliwe że czegoś nie skumałem
[spoiler]Czy śmierć córki Patty Hewes ma się jakoś do osoby Arthura Frobishera, bo takie wrażenie odebrałem [/spoiler]
A nie zauwazyles, ze juz jest?? Damages Season1 [url=http://btjunkie.org/torrent/Damages-Season1-XviD-asd-EnglishV-NapisyPL-www-tvshows-yoyo-pl-torrent/4324089657c411af0c7d065ebe3082f95cf123e573d7][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
No właśnie, jest jakaś szansa na 2 sezon damages w asd? Po pierwszym sezonie jestem bardzo zainteresowany tym, czy drugi dorównuje mu zagmatwaniem i budowaniem napięcia.
No właśnie, jest jakaś szansa na 2 sezon damages w asd? Po pierwszym sezonie jestem bardzo zainteresowany tym, czy drugi dorównuje mu zagmatwaniem i budowaniem napięcia.
xvidasd pisze:Szansa jest ale jak widać po popularności tematu nie ma chętnych...
a dziwne bo serial jest bardzo dobry, zaliczam go do najwyższej półki
Tak to już chyba jest z serialami z "najwyższej półki", Boston Legal też dołował na liście chociaż jest to jeden z najlepszych seriali prawniczych wszech czasów
[quote="grego1980"][quote="xvidasd"]Szansa jest ale jak widać po popularności tematu nie ma chętnych... [/quote]
a dziwne bo serial jest bardzo dobry, zaliczam go do najwyższej półki[/quote]
Tak to już chyba jest z serialami z "najwyższej półki", Boston Legal też dołował na liście chociaż jest to jeden z najlepszych seriali prawniczych wszech czasów :D