Desperate Housewives to jest dopiero jazda, jestem w trakcie pierwszego sezonu, ale te babki mnie rozwalają
Polecam na wakacje, a po nich już na bieżąco 6 sezon.
Desperate Housewives to jest dopiero jazda, jestem w trakcie pierwszego sezonu, ale te babki mnie rozwalają :D Polecam na wakacje, a po nich już na bieżąco 6 sezon.
Wakacje już za nami więc czas podsumować to co nam się udało obejrzeć
Ja obejrzałem:
-True Blood
-2 i 3 sezon Burn Notice
-Monk
plus to co miałem na bieżąco
Wakacje już za nami więc czas podsumować to co nam się udało obejrzeć :) Ja obejrzałem: -True Blood -2 i 3 sezon Burn Notice -Monk plus to co miałem na bieżąco
Mi przez wakacje udało się obejrzeć kilka sezonów X-Files. Na bieżąco oglądałem Weeds i Eureke. Nic innego nie udało mi się obejrzeć. Zabrakło czasu xD
Mi przez wakacje udało się obejrzeć kilka sezonów X-Files. Na bieżąco oglądałem Weeds i Eureke. Nic innego nie udało mi się obejrzeć. Zabrakło czasu xD
Ja:
In Treatment na bieżąco,
Eureka na bieżąco
Burn Notice na bieżąco
In Plain Sight 1 sezon a potem już na bieżąco
Warehouse 13 na bieżąco
True Blood na bieżąco
Eleveth hour 1 i niestety jedyny sezon
Fringe 2 połowa 1 sezonu
Ghost Whisperer 2 połowa 4 sezonu
Being human 1 sezon
Hung 1 sezon
Harpers island
Medium 5 sezon
Shark 1 i 2 sezon (miodzio)
Six Degrees 1 sezon i niestety jedyny
4400 wszystkie 4 sezony
United states of tara 1 sezon
The Job 1 Sezon
Ja: In Treatment na bieżąco, Eureka na bieżąco Burn Notice na bieżąco In Plain Sight 1 sezon a potem już na bieżąco Warehouse 13 na bieżąco True Blood na bieżąco Eleveth hour 1 i niestety jedyny sezon Fringe 2 połowa 1 sezonu Ghost Whisperer 2 połowa 4 sezonu Being human 1 sezon Hung 1 sezon Harpers island Medium 5 sezon Shark 1 i 2 sezon (miodzio) :) Six Degrees 1 sezon i niestety jedyny 4400 wszystkie 4 sezony ;) United states of tara 1 sezon The Job 1 Sezon
widze Gawith ze było pracowite lato xD.
Ja ogladalen na bierząco tylko True Blood i Weeds, a z odrabianych Friday Night Lights 3 sezon (zdziwilem sie bardzo czytając jakiś tydzień temu że jednak 4 sezon rusza niebawem, myslalem ze dostal cancela juz) i ze względu że mam jeszcze 5 dni wakacji właśnie zacząłem Sons of Anarchy sezon 1 i pewnie te kilka odcinków 2 co juz wyszły obejrze.
widze [b]Gawith[/b] ze było pracowite lato xD. Ja ogladalen na bierząco tylko True Blood i Weeds, a z odrabianych Friday Night Lights 3 sezon (zdziwilem sie bardzo czytając jakiś tydzień temu że jednak 4 sezon rusza niebawem, myslalem ze dostal cancela juz) i ze względu że mam jeszcze 5 dni wakacji :D właśnie zacząłem Sons of Anarchy sezon 1 i pewnie te kilka odcinków 2 co juz wyszły obejrze.