🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Dollhouse

a long, long time ago..
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec
youtube Warszawa

Post autor: mick22 »

Zabieram się za ten serial od kilku tygodni i jakoś opinie na forum powodują że nie jestem przekonany czy jest sens wciągać się . Lubię Dushku, ale niech mnie ktoś przekona że warto oglądać, bo dla samej aktorki to raczej za mało.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

czy fluid z wystawki tego serialu zrezygnował, że pojawiła się ona w głosowaniu czy to pomyłka? ; >
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

No chyba zrezygnował, z tego co widzę.

A tak w ogóle, to na sieci pojawił się 13 odcinek -
Spoiler:
Całkiem fajny ten odcinek, ale zastanawia mnie jego kanoniczność, bo dość perfidnie nam spoileruje co się stanie z bohaterami Dollhouse'a... no i napiecie w 2 sezonie by było znikome, jeśliby założyć że odc. 13 się liczy - wiemy że kilkoro bohaterów na pewno przeżyje. No ciekawe co to wymyślą.
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

Oglądałem 1 sezon głównie dla Elizy i się zawiodłem. W sumie z 3 odcinki były ciekawe reszta działała bardzo dobrze jako środek nasenny. Drugi sezon sobie odpuszczam (nawet dla Elizy już nie będę tego oglądał) Wiedząc, że budżet jest mniejszy i że emitować będzie to nadal Fox nie zdziwie się jak serial zejdzie po kilku odcinkach zwłaszcza jak znowu wsadzą go do pasma śmierci
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Ja jestem po 6 odcinkach i jak narazie serial przypadł mi do gustu, akcja się wiąże, nie zgadzam się z niektórymi, że to nudny serial . W zalewie seriali typu CSI, Mentalisty to coś innego. Czytając początkowe opisy myślałem , że będzie to typowy serial s-f, a to jest ciekawie poprawadzony serial akcji z elementami naukowymi. Strarsznie denerwują mnie postacie Sierry, która jest nijaka oraz geniusza Tophera(koleś ma coś z garem chyba). Obejrzę do końca i wystawię końcowe oceny. Patrząc na świeżość serialu nie dziwię się że to on otrzymał 2 serię kosztem "TSCH", który w 2 serii strasznie zamulał, a niektóre odcinki nic nie wnosiły do akcji. Tylko z drugiej strony znów ten piątek na FOX-ie ,dzień śmierci,wielu produkcji serialowych. Dali 2 serię żeby póżniej skasować po słabej oglądalności.
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Amy Acker znana z 1 sezonu Dollhouse zagra tylko w 3 odcinkach 2 sezonu ponieważ ma sporo pracy nad nowym serialem "Happy Town"
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Na Comic Con Whedon powiedział, że w 2 sezonie do serialu dołączą najprawdopodobniej Alex Denisof(z "Angel") oraz Summer Glau.
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

slicznie Fox umiescil Dollhouse w ramówce :shock: o 21 bedzie walczyl o widza z Medium który zapewne zbierze sporą widownię bo o 20 będzie leciec Ghost Whisperer a seriale bardzo podobne z widownią powyżej 10 mln. No to można zapalić już świeczkę. Nie mogę zrozumieć polityki Foxa.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Dollhouse Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.xvidasd.com

Obrazek
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

:cheers:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

serio, NIKT nie widział 13go odcinka? :roll:
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Zobaczyłem pilota i początek 1. odcinka, ale się wynudziłem, że hoho ... ja wymiękam
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Świetnie, dzięki Fluid. Czekałem długo na ten serial:) Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

No coś jest nie tak bo samego pilota podzieliłem już na trzy części i ciągle jakoś go dokończyć nie mogę... :shock:
Obrazek When Dreams Come True...
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

jest odcinek 00 i 13 niby ze unaired ;] ale wszyscy widzieli :D
Awatar użytkownika
Bombom
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec
Kontakt:

Post autor: Bombom »

Serial dostępny już w strefie Up/Down
Download
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Oglądnąłem już kilka odcinków i jednego jestem pewien - nie powinno się oglądać pilota - nie dość, że można w nim oglądnąć sceny z kilku kolejnych epizodów, to dodatkowo jest strasznie nudny. Wcalę się nie dziwię że ma dopisek "unaired". Po prostu, każdy kto zabiera się za ten serial powinien go oglądać od odcinka pierwszego.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

http://film.onet.pl/0,0,2033336,wiadomosci.html

Summer Glau znana ze zdjętego przez telewizję Fox serialu "Terminator: The Sarah Connor Chronicles". (...) Poza nią w obsadzie pojawią się m.in.: Jamie Barber ("Battlestar Galactica"), który zagra nowego męża Echo i charyzmatycznego biznesmena, Michael Hogan (również "Battlestar Galactica"), Alexis Denisof ("Anioł Ciemności") i Keith Carradine (Dexter)

Sweet jesus ale nam się obsada zrobiła :O!!!
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Shedao Shai pisze:Summer Glau znana ze zdjętego przez telewizję Fox serialu "Terminator: The Sarah Connor Chronicles".
Rewelka! W ogóle fajny serial, z ogromnym potencjałem. Ostatni odcinek super, pokazuje jak dużo możliwości daje ten pomysł. Cieszę się że będzie kolejny sezon. :cheers:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Miałem olać ten serial ale zaryzykowałem i obejrzałem 1 odcinek 2 sezonu :/ Zaczęli z takim impetem jak w 1 sezonie, kręcą bez pomysłu i szkoda mi Elizy, że sie marnuje w czymś tak słabym. Whedon za wszelką cenę próbuje udowodnić, że serial ma potencjał ale efekt na ekranie jest odwrotny :cry: Po oglądalności widać, że widzowie już nie dali 2 szansy Whedonowi i odpuścili sobie serial. Pozostało nam czekać na 6 odcinek w którym pojawi się stalowa laska która spowoduje wzrost widowni do 6 mln :smile: Pierwszego odcinka nie ratują nawet gorące sceny z Elizą :-p

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ