Świąteczna niespodzianka...

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: kickmyass »

Oh My Gooooood! Donna z "Różowych lat ..."
Smakowicie !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogłabym chcieć pomóc komuś
A mogłabym chcieć pomóc wszystkim

Obrazek
Obrazek
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Więc ja wczoraj obejrzałam tylko jeden odcinek, dziś drugi, jeśli tylko będę mieć cierpliwość to chciałabym sobie dawkowac jeden dziennie, bo serial bardzo mi się podoba :) A teraz gdy słysze że na drugi sezon trzeba będzie trochę poczekac to naprawdę wolę sobie przeciągnąć tę przyjemność jak tylko się da :)
Dlaczego mi się tak podoba? Byc może dlatego że jest całkowicie inny od seriali które dotychczas oglądałam. Podoba mi się gra aktorów, wątek przewodni, serial jest obyczajowy ale ma komediowe wstawki co nie powoduje takie ciagłej melancholii. No i prawda jest, że nie tylko w duzym mieście sie coś dzieje, w małych miasteczkach jest również dużo intrygujacych spraw.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Obejrzałem wczoraj pierwsze dwa odcinki i muszę przyznać, że nie od początku mi się podobało. Pierwszy odcinek był trochę przynudnawy, choć kilka tekstów było ciekawych. Ale w każdym do kolejnego odcinka podszedłem bez emocji, z zamiarem usunięcia go z dysku po drugim odcinku, jeśli ten miałby okazać się taki sam jak pierwszy.
No i przez ponad połowę odcinka znów jakoś dłużyło się wszystko, ale od momentu akcji z tym kotem (która notabene mnie rozwaliła) zaczęło mi się baaardzo podobać i teraz już wiem, że obejrzę resztę :)
Naprawdę przyjemny serialik.
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

xvidasd dawaj co masz z 2 sezonu bo nie wytrzymie emocji :P
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Liroy pisze:xvidasd dawaj co masz z 2 sezonu bo nie wytrzymie emocji :P
Co to wogóle za rządania?
2 sezon będzie jeśli:
1)Będą napisy
2)Wyjdzie pełny sezon
3)Asd będzie chiał go wystawić.
Na twój poprzedni bezsensowny post w tym topicu jeszcze przymknąłem oko, teraz wyskakujesz z tym. I warn.
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

a przepraszam co sie odzywasz jak ja pisze do asd lekko przesadzasz
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

W tekście jest mały spoiler do 3 i 4 odcinka, uprzedzam. Zaznaczyłem go na biało, więc jak co to można resztę czytać.

Ok, obejrzałem. A więc tak. Jeśli ktoś lubi seriale obyczajowe, takie o życiu zwyczajnych ludzi, to mu się spodoba. Postacie są nakreślone dobrze, dialogi śmieszą gdy mają śmieszyć i wzruszają gdy mają wzruszać. Ja takich seriali nie trawię, więc mi się nie podobało, ale to tylko ja :) no nie umiem się przejąć tym, że chłopczyk dostał alergii na orzechy i sobie leżał w szpitalu przez dwa odcinki - i to był chyba największy wątek dramatyczny w serialu :roll: , tak samo jak nie rusza mnie to że pan x zdradza panią x z panią y a pani x zalotnie uśmiecha się do pana k. Nudziło mi się i po drugi sezon już nie sięgnę. Chociaż, jak mówiłem: jak na swój gatunek, to jest to dobra pozycja. No i jako ciekawostka, występuje żona Palmera z 24 i brat Dana Vasera z Journeymana.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Liroy pisze:a przepraszam co sie odzywasz jak ja pisze do asd lekko przesadzasz
nie dyskutuj z moderatorem
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Liroy
przystopuj troche i zacznij sie zachowywac kulturalnie bo zarobisz w tyl glowy i sie z forum pozegnasz
a po drugie to PRZECZYTAJ REGULAMIN zanim jeszcze raz wyskoczysz z takimi tekstami :evil:
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Liroy pisze:a przepraszam co sie odzywasz jak ja pisze do asd lekko przesadzasz
Z racji tego, że ktoś dał ci kolejnego warna to ja wstrzymam się ze swoim.
Radzę zastosować się do rady kol. Fluid'a
Wesołych Świąt :roll:
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

obejrzałem pilota, poczatek srednio na jeża ale pozniej było tylko lepiej. Jest nieźle :mrgreen:
mareczek82
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mareczek82 »

ot
@ warn Liroya- ja go nie odebrałem jako "żądania" wstawienia, tylko jako nieprzemyślaną do końca formę zachwytu nad serialem, inaczej pisząc " jest taki fajny, że wytrzymać nie mogę, ASD proszę o więcej!"
koniec ot

co do serialu, czy jest to coś ala przystanek alaska czy coś podobnego?
czy może jakiś smutny?
jak możecie skrobnijcie coś o fabule
Awatar użytkownika
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: kickmyass »

@mareczek82

Historia pięciu przyjaciół, którzy nie widzieli się od dekady ;-)

@all
Serial "zaliczony", o którym w dosyć szybkim tempie zapomnę. Aczkolwiek bardzo dobrze dobrana pozycja na te bezśnieżne bożonarodzeniowe święto.

Dziękuję Zarządowi a.s.d.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogłabym chcieć pomóc komuś
A mogłabym chcieć pomóc wszystkim

Obrazek
Obrazek
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Na razie jestem po 3 odcinkach tego serialu. Nie jest może najlepszy, ale jak znajdę trochę czasu na początku przyszłego roku to obejrzę drugą serię... (czyli w lutym wyjdzie z 10 seriali na bierząco i 5 zakończonych seriali)
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

ot
@ warn Liroya- ja go nie odebrałem jako "żądania" wstawienia, tylko jako nieprzemyślaną do końca formę zachwytu nad serialem, inaczej pisząc " jest taki fajny, że wytrzymać nie mogę, ASD proszę o więcej!"
koniec ot
chociaz jeden ma poukladane na tym forum nie obrazajac nikogo
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

ja juz sciagnelam i jestem zadowolona :D
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

ja dopiero zaczynam....po swiatach moze juz bedzie to sprobuje ale widze ze zbiera slabe opinie ale musze sam sie przekonac :-)
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Pierwszy odcinek niezły - muszę przyznać że gdybym najpierw przeczytał opis to nie zdecydował bym się na oglądanie tego serialu a tak to sam sobie sprawiłem niespodziankę :!:
Obrazek When Dreams Come True...
dxe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dxe »

WIECEJ TAKICH NIESPODZIANEK !

Wlasnie skonczylem ogladac (6 odcinkow 1 po 2 ;p), swietna odskocznia od wielosezonowych seriali (shield, numb3rs, house itd), serial nie jest zamulajacy, a to niestety coraz czesciej sie ostatnio zdarza
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

A co to za serial, jak się nazywa?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ