Nie jest to wybitne kino mimo to przyjemnie się ogląda. Obsadę mogli dać lepszą ale w sumie nie jest źle Czekam na kolejne odcinki. Aktualnie bardzo mało zostało już seriali z pogranicza sf więc nie można być zbyt wybrednym. W tv królują lekarze, rudzi detektywi i odgrzewana bez smaku młodzież z 90210. Kiedyś nie mogłem się wyrabić z oglądaniem seriali a teraz będzie luzik bo seriale można liczyć na palcach 1 ręki.
Nie jest to wybitne kino mimo to przyjemnie się ogląda. Obsadę mogli dać lepszą ale w sumie nie jest źle :smile: Czekam na kolejne odcinki. Aktualnie bardzo mało zostało już seriali z pogranicza sf więc nie można być zbyt wybrednym. W tv królują lekarze, rudzi detektywi i odgrzewana bez smaku młodzież z 90210. Kiedyś nie mogłem się wyrabić z oglądaniem seriali a teraz będzie luzik bo seriale można liczyć na palcach 1 ręki.
Ja co prawda tego nie oglądam ale jako ciekawostkę mogę powiedzieć że w piątym odcinku wystąpi Joe Flanigan z SGA. Może dla kogoś to będzie zachęta do obejrzenia tego serialu..
Ja co prawda tego nie oglądam ale jako ciekawostkę mogę powiedzieć że w piątym odcinku wystąpi Joe Flanigan z SGA. Może dla kogoś to będzie zachęta do obejrzenia tego serialu..
Są nieścisłości odnośnie numeracji odcinków więc zalecam uwagę w ściąganiu 350. Uploaderzy widocznie różnie interpretują pierwszy odcinek. Ściągnąłem S01E04 a on okazał się 3 epizodem:(
Added after 39 minutes:
Ściągnąłem Waszą 4 i jakoś dla mnie to 3 Ja już nie wiem jak ta numeracja idzie:P
Są nieścisłości odnośnie numeracji odcinków więc zalecam uwagę w ściąganiu 350. Uploaderzy widocznie różnie interpretują pierwszy odcinek. Ściągnąłem S01E04 a on okazał się 3 epizodem:(
[size=75][color=#999999]Added after 39 minutes:[/color][/size]
Ściągnąłem Waszą 4 i jakoś dla mnie to 3 :D Ja już nie wiem jak ta numeracja idzie:P
Warehouse.13.S01E01-2
Warehouse.13.S01E03.Resonance.HDTV.XviD-FQM.[VTV]
Warehouse.13.S01E04.HDTV.XviD-NoTV.[VTV]
U mnie tak to się przedstawia
Jak nie możesz ogarnąć numeracji, bo rożnie uploaderzy to przestawiają to najłatwiej po wydaniu ep wejdz sobie na napisy24 i tam przy każdym odcinku masz wydanie i w czasie kiedy tłumacze się uwijają możesz sciagnac własciwy kolejny ep.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2009, 12:03 przez Merlin_, łącznie zmieniany 1 raz.
Warehouse.13.S01E01-2 Warehouse.13.S01E03.Resonance.HDTV.XviD-FQM.[VTV] Warehouse.13.S01E04.HDTV.XviD-NoTV.[VTV] U mnie tak to się przedstawia :) Jak nie możesz ogarnąć numeracji, bo rożnie uploaderzy to przestawiają to najłatwiej po wydaniu ep wejdz sobie na napisy24 i tam przy każdym odcinku masz wydanie i w czasie kiedy tłumacze się uwijają możesz sciagnac własciwy kolejny ep.
Strasznie wkurzające są te niby stare uządzenia i to jak cały magazyn wygląda.
np Te ich telefony, albo komputery na których pracuje ten doktorek. Imo to psuje klimat serialu.
Strasznie wkurzające są te niby stare uządzenia i to jak cały magazyn wygląda. np Te ich telefony, albo komputery na których pracuje ten doktorek. Imo to psuje klimat serialu.
Zobaczyłem te 7 odcinków i przyznam, że fajnie się je oglądało. Serial trochę taki bajkowy ale chyba o to chodziło. Fajny pomysł z tym magazynem, dobrze się wszystko prezentuje. Stare przedmioty i artefakty uatrakcyjniają fabułę. Nie doszukuję się w tym serialu żadnych naukowych poprawności. Podsumowując serialik łatwy i przyjemny, zdecydowanie lepszy niż ta arcynudna Eureka.
Zobaczyłem te 7 odcinków i przyznam, że fajnie się je oglądało. Serial trochę taki bajkowy :D ale chyba o to chodziło. Fajny pomysł z tym magazynem, dobrze się wszystko prezentuje. Stare przedmioty i artefakty uatrakcyjniają fabułę. Nie doszukuję się w tym serialu żadnych naukowych poprawności. Podsumowując serialik łatwy i przyjemny, zdecydowanie lepszy niż ta arcynudna Eureka.