Coś słyszałem o tym serialu już dość dawno temu, ale nigdy nie miałem czasu go obejrzeć. Woods zdaje się gra tu prokuratora/cfaniaka, który kiedyś był adwokatem/cfaniakiem. Myślę że fajnie by było zobaczyć na stronie kolejny (po Boston Legal) serial prawniczy. :thumleft:
Coś słyszałem o tym serialu już dość dawno temu, ale nigdy nie miałem czasu go obejrzeć. Woods zdaje się gra tu prokuratora/cfaniaka, który kiedyś był adwokatem/cfaniakiem. Myślę że fajnie by było zobaczyć na stronie kolejny (po Boston Legal) serial prawniczy. :thumleft:
Właśnie oglądnąłem pierwszy odcinek i... zakochałem się w "Rekinie" - fantastyczna gra Woodsa - przebojowy i błyskotliwy prokurator, który wcześniej był adwokatem a teraz prowadzi grupę "praktykantów".
Dawno już nie oglądałem "sądowych" seriali a ten zdecydowanie mogę polecić każdemu!
Wprawdzie dodałem go do listy ale już mogę Wam powiedzieć, że serial wystawię! Nie wiem jeszcze tylko czy po odcinku (MU) czy od razu w całości.
Właśnie oglądnąłem pierwszy odcinek i... zakochałem się w "Rekinie" - fantastyczna gra Woodsa - przebojowy i błyskotliwy prokurator, który wcześniej był adwokatem a teraz prowadzi grupę "praktykantów". Dawno już nie oglądałem "sądowych" seriali a ten zdecydowanie mogę polecić każdemu! Wprawdzie dodałem go do listy ale już mogę Wam powiedzieć, że serial wystawię! Nie wiem jeszcze tylko czy po odcinku (MU) czy od razu w całości.
do sezonu 1 na http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/search?tbsl=1&asdp=0&sK=Shark&sJ=26&sY= sa napisy do ep1,2,3,4,6,11 na http://napisy24.pl/search.php?str=shark sa napisy do ep16-22
pozostalych napisow do sezonu 1 jak na razie nieznalazlem
Nikt nic nie pisze bo zapewne nikt nie oglądał...
Jestem już w 3/4 serialu i muszę powiedzieć, że Shark (Stark) opanował mnie całkowicie - serial bardzo ciekawy.
Jest to idealne połączenie kryminału (co ciekawe nie przepadam za tym gatunkiem specjalnie) i serialu typowo "prawniczego".
Shark jest postacią typowo arogancką i butną co akurat w tym przypadku jest cechą pozytywną - nie jest jednak ideałem i "smród przeszłości" ciągnie się za nim cały czas...
Muszę przyznać, że odcinek [1x13] zaskoczył mnie nie lada... - jest przełomowy i genialny... (nie napiszę dlaczego - musicie sami zobaczyć!)
Serial należy do gatunku typowo "sądowych" jednak 90% z serialu to akcja i kryminał, który toczy się poza salą sądową - więc większość z widzów powinna być usatysfakcjonowana.
Premiera już bardzo blisko
PS: Drugi sezon na pewno też ukaże się w (XviD asd) - "wessało" mnie na maksa :thumleft:
Nikt nic nie pisze bo zapewne nikt nie oglądał... Jestem już w 3/4 serialu i muszę powiedzieć, że Shark (Stark) opanował mnie całkowicie - serial bardzo ciekawy. Jest to idealne połączenie kryminału (co ciekawe nie przepadam za tym gatunkiem specjalnie) i serialu typowo "prawniczego".
Shark jest postacią typowo arogancką i butną co akurat w tym przypadku jest cechą pozytywną - nie jest jednak ideałem i "smród przeszłości" ciągnie się za nim cały czas...
Muszę przyznać, że odcinek [1x13] zaskoczył mnie nie lada... - jest przełomowy i genialny... (nie napiszę dlaczego - musicie sami zobaczyć!)
Serial należy do gatunku typowo "sądowych" jednak 90% z serialu to akcja i kryminał, który toczy się poza salą sądową - więc większość z widzów powinna być usatysfakcjonowana.
Premiera już bardzo blisko :)
PS: Drugi sezon na pewno też ukaże się w (XviD asd) - "wessało" mnie na maksa :thumleft:
Obejrzałem trzy pierwsze odcinki. Serial jest Git, ale trochę trudno się go ogląda. Szybkość z jaką prowadzone są dialogi powoduje że czytanie napisów jest męczarnią.
Obejrzałem trzy pierwsze odcinki. Serial jest Git, ale trochę trudno się go ogląda. Szybkość z jaką prowadzone są dialogi powoduje że czytanie napisów jest męczarnią.
Obejrzałem pilot (swoją drogą dynamiczny i z szybką akcją) i jeżeli cały sezon trzyma ten poziom to super!
Dialogi, klimat, gra Woodsa - bardzo dobrze.
Czy tylko mi się wydaję, że Shark ma sporo wspólnego z Hosuem? :-]
Obejrzałem pilot (swoją drogą dynamiczny i z szybką akcją) i jeżeli cały sezon trzyma ten poziom to super! Dialogi, klimat, gra Woodsa - bardzo dobrze.
Czy tylko mi się wydaję, że Shark ma sporo wspólnego z Hosuem? :-]