Shark
-
sylwex
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
Cholery można dostać przy tych napisach. I nie chodzi mi o tempo. Po prostu czuje się jakbym jakiś prl-owski film oglądał, z narratorem który sieje propagandę xD poczuwając się do obowiązku wytłumaczyć ludowi któż to taki są Stonesi, że Anaheim to miasto lub że Brown Sugar to piosenka The Rolling Stones i znaczy "Brązowy cukier" (tu się akurat pomylił bo chodziło o Heroinę
)
Musiałem się przebić przez pierwsze dwa odcinki ale potem Shark jest naprawdę dobry, tylko te napisy... :roll:

Musiałem się przebić przez pierwsze dwa odcinki ale potem Shark jest naprawdę dobry, tylko te napisy... :roll:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Mi się podoba pomysł z przypisami. Może faktycznie niektóre były niepotrzebne ale ogólnie pomysł i wykonanie oceniam na duży plus, w ten sposób można w całości zrozumieć różne niuanse dialogów. Jeśli zaś chodzi o sam serial, Boston Legal może to nie jest ale mamy tu kawał solidnego (amerykańskiego) kina sądowo-śledczego i ogląda się to naprawdę fajnie, dlatego z niecierpliwością czekam na kolejny sezon.
Ignorance is a virtue.
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
asd
-
Expert
Zapraszam na drugi sezon!
Bardzo żałuję, że nie ma więcej odcinków tego wyśmienitego serialu.
James Woods fantastycznie zagrał Sebastiana Starka.
Najbardziej podobało mi się w tym serialu innowacyjne podejście do tematu.
Choć Shark jest "dobry" i stoi po stronie prawa to nie zawaha się ani przez moment by popełnić nawet przestępstwo w słusznej sprawie.
No i normalnie straszny z niego egoista i cynik - nie liczy się z nikim - co powie tak ma być i basta - swój chłop
POLECAM
i to bardzo!
Bardzo żałuję, że nie ma więcej odcinków tego wyśmienitego serialu.
James Woods fantastycznie zagrał Sebastiana Starka.
Choć Shark jest "dobry" i stoi po stronie prawa to nie zawaha się ani przez moment by popełnić nawet przestępstwo w słusznej sprawie.
No i normalnie straszny z niego egoista i cynik - nie liczy się z nikim - co powie tak ma być i basta - swój chłop

POLECAM

-
Yugi_2142
- Kontakt:
Drugi sezon już za mną, wrażenia mniej więcej takie same jak po pierwszym
Trochę nie podobała mi się ta wejściówka gdzie Shark wysiada z Astona, IMO jakieś takie tanie to jest.... ale to akurat detal. Z takich jeszcze wstępnych spostrzeżeń, co najmniej dwóch sędziów z serialu występuje również w Boston Legal
no i bardzo podoba mi się dom Sharka z tymi dużymi oknami. Sam drugi sezon dobry, momentami nawet bardzo dobry, ale chyba niedługo powędruje u mnie do kosza. Mój problem z Sharkiem polega na tym że sama formuła serialu jako śledczo-proceduralnego sprawia, że gdy już się wie kto jest mordercą to powrót do danego odcinka nie jest już taki emocjonujący. Ale tak chyba jest ze wszystkim serialami z gatunku "śledczych".

Pomysł nie jest znowu taki całkiem innowacyjny. Postać występującego w ostatnim sezonie The Practice i całym Boston Legal adwokata Alana Shore została oparta na dokładnie tym samym założeniu.xvidasd pisze:
Ignorance is a virtue.
-
asd
-
Expert
Ale Sebastian jest dodatkowo wrednym i bezczelnym sukinsynem!Yugi_2142 pisze:Pomysł nie jest znowu taki całkiem innowacyjny. Postać występującego w ostatnim sezonie The Practice i całym Boston Legal adwokata Alana Shore została oparta na dokładnie tym samym założeniu.
A pomimo tego wzbudza sympatię - ciekawe, że udało mu się połączyć te dwie skrajności - świetnie zagrał

Oceń ten serial