Ja też czekam na więcej...a jeszcze po zapowiedzi, że 2 sezon jest lepszy mam większego smaka. Jak dla mnie rządzi (pókii co) Pip, znawca mody i modeli, po kryjomu czytający czasopisma adresowane do kobiet.Szkoda, że ma się, wg tego co piszecie, wyciszyć.
Ja też czekam na więcej...a jeszcze po zapowiedzi, że 2 sezon jest lepszy mam większego smaka. Jak dla mnie rządzi (pókii co) Pip, znawca mody i modeli, po kryjomu czytający czasopisma adresowane do kobiet.Szkoda, że ma się, wg tego co piszecie, wyciszyć.
Obejrzałem i ja. Bardzo mi się nie podobało. W ogóle nic śmiesznego, beznadziejni bohaterowie, a na dodatek w odcinku pierwszym drugiego sezonu zostały obrażone moje uczucia religijne. Okropny serial, powinno go tu w ogóle nie być.
...
Ciekawe, co by było, gdybym to powyżej napisał serio
Serial jest świetny, ubawiłem się jak rzadko kiedy Głównego bohatera - choć w zasadzie to łobuz - nie sposób nie polubić. W ogóle fajne jest to, że serial nie stara się być śmieszny za wszelką cenę i momentami jest tak jakby bardziej poważny. Pierwszy odcinek drugiego sezonu jest bodaj najlepszy - a to, co wyczynia w nim grubaśny Frank - istna perełka
Generalnie, może w końcu kiedyś zabiorę się za "Rescue Me", skoro Denis Leary tworzył go później, a więc miał jeszcze większe doświadczenie w specyficznym rozbawianiu publiczności
Obejrzałem i ja. Bardzo mi się nie podobało. W ogóle nic śmiesznego, beznadziejni bohaterowie, a na dodatek w odcinku pierwszym drugiego sezonu zostały obrażone moje uczucia religijne. Okropny serial, powinno go tu w ogóle nie być.
...
Ciekawe, co by było, gdybym to powyżej napisał serio :)
Serial jest świetny, ubawiłem się jak rzadko kiedy :) Głównego bohatera - choć w zasadzie to łobuz - nie sposób nie polubić. W ogóle fajne jest to, że serial nie stara się być śmieszny za wszelką cenę i momentami jest tak jakby bardziej poważny. Pierwszy odcinek drugiego sezonu jest bodaj najlepszy - a to, co wyczynia w nim grubaśny Frank - istna perełka :D
Generalnie, może w końcu kiedyś zabiorę się za "Rescue Me", skoro Denis Leary tworzył go później, a więc miał jeszcze większe doświadczenie w specyficznym rozbawianiu publiczności :)
A ja mogę całkiem na serio napisać to, co napisał Bostonq jako swoje pierwsze 2.5 zdania:
"Obejrzałem i ja. Bardzo mi się nie podobało. W ogóle nic śmiesznego, beznadziejni bohaterowie"
Zachęcony komentarzami pobrałem pierwszy sezon i na drugim odcinku odpadłem, ba nawet więcej- jest to pierwsze serial, który usunąłem i nie ma on szansy na drugie podejście. Nie trafił do mnie kompletnie, dotychczas myślałem, że łyknę każdy serial, który jest tak zachwalany tutaj, jednak jak widać- pomyliłem się Dla mnie dowcip jest nikich lotów, komizm sytuacyjny słaby, jedyna śmieszna akcja- sam początek i goście z Nintendo, dalej już nic nie sprawiło uśmiechu u mnie- pojawiał się jedynie wyraz irytacji i spoglądanie na zegarek w bestplayerze i sprawdzanie ile zostało do końca odcinka... Może The Job miał pecha, że zarzuciłem go tuż po obejrzeniu ciągiem 6 sezonów Dwóch i pół- bo nawet ten pierwszy do pięt nie dorasta temu drugiemu... Szkoda, wiązałem z nim małą nadzieję na odrobinę śmiechu :x
A ja mogę całkiem na serio napisać to, co napisał Bostonq jako swoje pierwsze 2.5 zdania: "Obejrzałem i ja. Bardzo mi się nie podobało. W ogóle nic śmiesznego, beznadziejni bohaterowie" Zachęcony komentarzami pobrałem pierwszy sezon i na drugim odcinku odpadłem, ba nawet więcej- jest to pierwsze serial, który usunąłem i nie ma on szansy na drugie podejście. Nie trafił do mnie kompletnie, dotychczas myślałem, że łyknę każdy serial, który jest tak zachwalany tutaj, jednak jak widać- pomyliłem się ;) Dla mnie dowcip jest nikich lotów, komizm sytuacyjny słaby, jedyna śmieszna akcja- sam początek i goście z Nintendo, dalej już nic nie sprawiło uśmiechu u mnie- pojawiał się jedynie wyraz irytacji i spoglądanie na zegarek w bestplayerze i sprawdzanie ile zostało do końca odcinka... Może The Job miał pecha, że zarzuciłem go tuż po obejrzeniu ciągiem 6 sezonów Dwóch i pół- bo nawet ten pierwszy do pięt nie dorasta temu drugiemu... Szkoda, wiązałem z nim małą nadzieję na odrobinę śmiechu :x
Nie płaczcie! Jeśli cierpicie na nadmiar wolnego czasu to zacznijcie sami konwertować, tłumaczyć i uploadować! - Uploader też człowiek - ma życie prywatne, zdrowie i humory.
(zajmowałem się trochę tłumaczeniem Anime także wiem jak jest!)
Nie płaczcie! Jeśli cierpicie na nadmiar wolnego czasu to zacznijcie sami konwertować, tłumaczyć i uploadować! - Uploader też człowiek - ma życie prywatne, zdrowie i humory. (zajmowałem się trochę tłumaczeniem Anime także wiem jak jest!)
Tłumaczenie, na jakiś czas zostało zawieszone, bo nadszedł czas sesji, a potem dobijałem co mi zostało z wakacji. W przyszłym tygodniu powinny być 3 odcinki jeśli xvidasd będzie wystawiał więcej niż jeden odcinek.
Tłumaczenie, na jakiś czas zostało zawieszone, bo nadszedł czas sesji, a potem dobijałem co mi zostało z wakacji. W przyszłym tygodniu powinny być 3 odcinki jeśli [b]xvidasd[/b] będzie wystawiał więcej niż jeden odcinek. :salut: