Ale jak to jest? W finałowym odcinku drugiego sezonu Michael wyskakując z helikoptera wybrał wolność czym świadomie uwolnił się od FIRMY a tu w [3x08] podejmuje się najemnej roboty u Stricklera gdyż jak sam powiedział: "Jest moim biletem powrotnym" (...)
Wiec chce wrócić czy nie?
[spoiler]Ale jak to jest? W finałowym odcinku drugiego sezonu Michael wyskakując z helikoptera wybrał wolność czym świadomie uwolnił się od FIRMY a tu w [3x08] podejmuje się najemnej roboty u Stricklera gdyż jak sam powiedział: "Jest moim biletem powrotnym" (...) Wiec chce wrócić czy nie?[/spoiler]
Chce i ZAWSZE chciał, ale chciał pracować dla KRAJU w misjach no cóż, zagranicznych, tam gdzie obraca CIA, nie dla FIRMY, czyli grupy pewnych osób szczerzących własnych interesów. Teraz widzi że praca dla Stricklera jest jego jedyną szansą ku temu, choć jest to dość podobne, jak praca dla firmy, ale cel jest inny i sposób działania też.
Nie oglądałem 9 odcinka jeszcze(i nie zamierzam dopóki się nie pojawi 10ty), jeśli jakiś spoiler będzie go dotyczył, mam prośbę, by było coś o tym wspomniane
[spoiler]Chce i ZAWSZE chciał, ale chciał pracować dla KRAJU w misjach no cóż, zagranicznych, tam gdzie obraca CIA, nie dla FIRMY, czyli grupy pewnych osób szczerzących własnych interesów. Teraz widzi że praca dla Stricklera jest jego jedyną szansą ku temu, choć jest to dość podobne, jak praca dla firmy, ale cel jest inny i sposób działania też. [/spoiler]
Nie oglądałem 9 odcinka jeszcze(i nie zamierzam dopóki się nie pojawi 10ty), jeśli jakiś spoiler będzie go dotyczył, mam prośbę, by było coś o tym wspomniane :)
Od paru epizodów miałem wrażenie, że pomysł z Burn Notice już się trochę wypalił, ale jak bardzo się myliłem. Dziewiąty odcinek przyniósł wiele ciekawych wydarzeń:
Spoiler:
bardzo dobrze, że Mike dobił Stricklera, bo ten gość mnie wkurzał i Michael oddalił się od powrotu do CIA ; )
ale ciekawe z kim teraz będzie Michael się walczył?
Od paru epizodów miałem wrażenie, że pomysł z Burn Notice już się trochę wypalił, ale jak bardzo się myliłem. Dziewiąty odcinek przyniósł wiele ciekawych wydarzeń: [spoiler]bardzo dobrze, że Mike dobił Stricklera, bo ten gość mnie wkurzał i Michael oddalił się od powrotu do CIA ; ) ale ciekawe z kim teraz będzie Michael się walczył? [/spoiler] Bardzo ciekawy odcinek, zachęcam do oglądania.
Trzeba przyznać, że Weston świetnie odegrał postać diabła:
Bardzo mi się podoba, że gość jest takim kameleonem i potrafi zmieniać akcent/ton/wygląd w zależności od potrzeby - pod tym względem nikt mu nie dorówna!
Bardzo mi się podoba, że gość jest takim kameleonem i potrafi zmieniać akcent/ton/wygląd w zależności od potrzeby - pod tym względem nikt mu nie dorówna!
Jest aktorem, który w jednym serialu może pokazać swoje zdolności w różnych odsłonach. Zazwyczaj role nie dają takich możliwości.
Jeszcze tego ep nie widziałam :pirat:
Jest aktorem, który w jednym serialu może pokazać swoje zdolności w różnych odsłonach. Zazwyczaj role nie dają takich możliwości. Jeszcze tego ep nie widziałam :pirat:
Westen jako wysłannik diabła czy jako sam diabeł był świetny.
Tak jak xvidasd mówi zmiany głosu przez Westena są dużym atutem serialu.
Jakoś się złożyło, że seriale, które teraz oglądam z największą chęcią to seriale o szpiegach(Burn Notice i Chuck), ale o dwóch zupełnie innych szpiegach ; p
Westen jako wysłannik diabła czy jako sam diabeł był świetny. Tak jak [b]xvidasd[/b] mówi zmiany głosu przez Westena są dużym atutem serialu.
Jakoś się złożyło, że seriale, które teraz oglądam z największą chęcią to seriale o szpiegach(Burn Notice i Chuck), ale o dwóch zupełnie innych szpiegach ; p