Stargate Universe

a long, long time ago..
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Serafin666 »

trailery nie zachęcają, wręcz przeciwnie. Po świetnym SG1 na którym się wychowałem, dobrym SGA nadchodzi SGU które zapowiada się na samobój wytwórni. Nie czuję tego czegoś magicznego co czułem przy SG1 i SGA. Mam nadzieję, że się mylę i serial okaże się dobrym widowiskiem na zimne wieczory ;)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

No coż, premiera ma być na "Syfy" drugiego października, zobaczymy co z tego wyniknie...
Obrazek
Ignorance is a virtue.
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

Ehh... 2 października,... Dobrze, że wziąłem się za Star Treka, bo nie miałbym co robić. :P Ja nadal mam nadzieję, że będzie to dobry serial, choć teasery za mało pokazują, nadal czekam na normalny, syty trailer. :D
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Ja się zastanawiam, dlaczego większość z was jest tak raczej krytycznie nastawiona do SGU. Rozumiem , że na razie w sumie niewiele konkretów można było zobaczyć, teasery niewiele wyjaśniają i są różne wątpliwości odnośnie obsady. Jakoś jednak nie chcę i nie mogę uwierzyć, że serial spod znaku Stargate będzie tak zniechęcajacy jak to niektórzy w co czarniejszych wizjach malują :-p
Dlatego czekam do premiery niecierpliwie przebierając nogami ( co niewątpliwie dobrze mi zrobi na kondycję fizyczną :D ) i namawiam was do tego samego. Zobaczymy pierwszy odcinek i albo zmieszamy z błotem, albo będziemy wynosić pod niebiosa. możemy też ewentualnie zlekceważyć. :grin:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Jest tak bo teasery do dobrych seriali robią wrażenie. BA! Często nawet teasery do złych seriali robią wrażenie, gdyż są zbiorem najlepszych ujęć z kilku odcinków. Więc jeśli teaser z SGU nie robi żadnego (pozytywnego) wrażenia to jest to wyraźny sygnał że z serialem dzieje się źle.
Mimo to na premierę czekam z niecierpliwością, podejrzewam jednak że żeby osiągnąć jakiś przyzwoity poziom SGU będzie musiało się "rozkręcać" przez co najmniej jeden sezon.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

3minutowy trailer dzięki Comic Con :)
http://hatak.pl/zwiastuny/1223/Stargate_Universe/
No zobaczymy jak to wyjdzie, zwiastun ciekawy, bo po poprzednich wyglądało to tragicznie :)
Czekam z niecierpliwością na premierę jako maniak serii :)
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

I TO JEST TO NA CO CZEKAŁEM!!!! :D :D :D :D Teraz nie wysiedzę do października. XD beatka, pobiegamy razem? xD
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

A jak dla mnie to dalej nic ciekawego.
Ani jedna scena w tym trailerze nie pokazala nic, czego bym juz w SG-1 czy SGA nie widzial tyle, ze jeszcze w gorszym wydaniu... Dwa wybuchy, dwa ujecia jakiegos statku kosmicznego, grupka dzieci z plastikowymi atrapami karabinow i wlasciwie tyle...

Nie widac zadnego konkretnego wroga co oznacza, ze serial byc moze bedzie zrealizowany w konwencji przygodowki typu "Sliders".

Cos takiego w zaden sposob nie uciagnie poteznej legendy, ktora ciagnie sie po dwoch swietnych serialach jakim byly Gwiezdne Wrota - dwa sezony to max jaki mu daje - szkoda.
Obrazek When Dreams Come True...
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

xvidasd ty czarnowidzu :smt077 :-p nie ocenia się serialu po trailerze :!:
poczekamy obaczymy wiecej optymizmu :smt041
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

xvidasd pisze:Nie widac zadnego konkretnego wroga co oznacza, ze serial byc moze bedzie zrealizowany w konwencji przygodowki typu "Sliders".
Około 2:29 min filmu przez ułamek sekundy widać pół Ha'taka :D

Obrazek
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

piter556 pisze:I TO JEST TO NA CO CZEKAŁEM!!!! Teraz nie wysiedzę do października. XD beatka, pobiegamy razem? xD

camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Ja się po części zgadzam jednak z Xvidasd z trailera wynika, że nie będzie to SG z wątkami młodzieżowymi, tylko serial młodzieżowy z wątkami SG.
Jeśli tak będzie to nie powinno mieć to w nazwie "SG" bo SG jest uwaga LEGEN...wait for it and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is... DAIRY! :D:D
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

niedokładnie czytam forum chyba bo właśnie odkryłem ten 3 minutowy trailer na innej stronie;) Dał mi jakiś obraz tego co będzie czekam z niecierpliwością:D
adsik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: adsik »

Trailer taki sobie szczerze mówiąc. Jakby nie pokazali g.w. to bym pomyślał, że to BSG jakiś spin off. Aczkolwiek wierze,że twórcy utrzymali magię z sg1 i sgA. Inaczej to już nie ma sensu.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Nowy plakat SG:U:

Obrazek

jak dla mnie bardzo podobny do Bourne'a.

Obrazek

Plakat mnie nie przekonuje, tak samo jak młoda obsada. Choć trailer mi się spodobał więc nie odzywam się do premiery SG:U, bo tak będzie najlepiej. Chociaż przewidując przyszłość: jako fan SG będę serialem wniebowzięty! :D
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009, 18:37 przez Sqter, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Niestety plakat SG-U nie wczytuje sie, 403 blad :P
Przez to przez chwile myslalem ze matt damon zagra w SGU :D Juz sie zaczalem cieszyc :D
Obrazek
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Poprawione działa;)

Jakby coś znowu było nie halo to tu macie link na hataka KLIK !

Wrzuciłem na IS plakat powinien już być dostępny a jak nie.. to nie wiem o co biega. Raz jest raz go nie ma:(
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009, 18:40 przez Sqter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Tamten dalej nie dziala, ale ten na klik jak najbardziej, no cóż, chyba robił je ten sam gośc i na kacu, że nie chciało mu się nic nowego wymyślać :D
Podobieństwo jest uderzające :) racja :)
Obrazek
bekas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bekas »

Według mnie te plakaty sa całkiem inne... ;)
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Na stornie AXN w prawym dolnym rogu jest ciekawa ankieta.

Czy stacja AXN powinna zakupić serial Star Gate: Universe? Warto zagłosować chociażby ze względu na promowanie SG wśród Polskich widzów.

A tutaj bardzo ciekawa informacja na temat O'Neilla w SGU

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ