To że zrobiłem podstronę do kilku z nich nie znaczy, że je sobie rezerwuję.
Wydawały mi sie ciekawe i jak nikogo z Was nie zainteresują to zacznę ściąganie.
Jeśli coś sciągacie i macie w planach wystawienie to już rezerwujcie żeby sienie dublować ok?
To że zrobiłem podstronę do kilku z nich nie znaczy, że je sobie rezerwuję. Wydawały mi sie ciekawe i jak nikogo z Was nie zainteresują to zacznę ściąganie. Jeśli coś sciągacie i macie w planach wystawienie to już rezerwujcie żeby sienie dublować ok? :)
Mysle ze chodzi mu o to, ze zrobil juz podstrony do seriali, ktore wydaly sie ciekawe a ktorymi nikt sie jeszcze nie zajal i nie chce zebyscie mysleli ze sa zarezerwowane dla niego :mrgreen:
ale faktycznie ciezko zatrybic o co chodzi :lol:
Mysle ze chodzi mu o to, ze zrobil juz podstrony do seriali, ktore wydaly sie ciekawe a ktorymi nikt sie jeszcze nie zajal i nie chce zebyscie mysleli ze sa zarezerwowane dla niego :mrgreen: ale faktycznie ciezko zatrybic o co chodzi :lol:
OK, mogę wstawić Friday Night Lights, Journeyman i In Justice bo mam je już dawno skompresowane. Co do In Justice to czekam na podstronę. Udało mi się po wielkich bojach ściągnąć 3 odcinek w wersji angielskiej. Niestety 6 odcinka nie można dokończyć ściągać bo nie ma seeda. Tak więc pozostaje ten jeden odcinek w wersji francuskiej. Jest do niego txt francuski.
OK, mogę wstawić Friday Night Lights, Journeyman i In Justice bo mam je już dawno skompresowane. Co do In Justice to czekam na podstronę. Udało mi się po wielkich bojach ściągnąć 3 odcinek w wersji angielskiej. Niestety 6 odcinka nie można dokończyć ściągać bo nie ma seeda. Tak więc pozostaje ten jeden odcinek w wersji francuskiej. Jest do niego txt francuski.
To teraz to mowisz jak zaczalem to sciagac i mam juz kilka odcinkow??
Ale jak masz juz przekompresowane to spoko - jak sie zdecydujesz to załóż temat przyklejony itd
[quote="An25driu"]Friday Night Lights[/quote] To teraz to mowisz jak zaczalem to sciagac i mam juz kilka odcinkow?? :shock: Ale jak masz juz przekompresowane to spoko - jak sie zdecydujesz to załóż temat przyklejony itd :)