Jako że w temacie "Propozycje seriali od A do Z" @Sqter zaproponował Nikitę to pozwoliłem sobie na przygotowanie ważniejszych wiadomości
La Femme Nikita
Produkcja: USA Gatunek: Sensacyjny Opis: sqter, poprawki: Bostonq (pobrane ze starego forum)
"Tytułowa Nikita zostaje wrobiona w morderstwo, dostaje jednak szansę: zamiast dożywotniego więzienia może pracować dla tajnej organizacji antyterrorystycznej nazywanej „Sekcją pierwszą”. Wymagają oni od niej tylko bezwzględnego posłuszeństwa i przerażającej precyzji w wykonywaniu zadań. Serial jest wypełniony po brzegi nowoczesnymi zabawkami szpiegowskimi i dynamiczną akcją.".
[b]Produkcja:[/b] USA [b]Gatunek:[/b] Sensacyjny [b]Opis: sqter, poprawki: Bostonq (pobrane ze starego forum)[/b] "Tytułowa Nikita zostaje wrobiona w morderstwo, dostaje jednak szansę: zamiast dożywotniego więzienia może pracować dla tajnej organizacji antyterrorystycznej nazywanej „Sekcją pierwszą”. Wymagają oni od niej tylko bezwzględnego posłuszeństwa i przerażającej precyzji w wykonywaniu zadań. Serial jest wypełniony po brzegi nowoczesnymi zabawkami szpiegowskimi i dynamiczną akcją.".
Ja oglądałem kilkanaście odcinków w tv, ale nie powiem żeby historia mnie porwała. Ot taki sobie serialik na nudne popołudnia, do oglądania przy obiedzie
Ja oglądałem kilkanaście odcinków w tv, ale nie powiem żeby historia mnie porwała. Ot taki sobie serialik na nudne popołudnia, do oglądania przy obiedzie ;)
O właśnie dzięki Yogi! A sprawa wygląda tak: jeśli ktoś ma ten serial w 350ach z napisami to ja chętnie go przyjmę (kontakt via gg). Jak złapię wenę to może mógłbym go uploadować nawet:)
O właśnie dzięki Yogi! A sprawa wygląda tak: jeśli ktoś ma ten serial w 350ach z napisami to ja chętnie go przyjmę (kontakt via gg). Jak złapię wenę to może mógłbym go uploadować nawet:)
Film jest bardzo dobry. Jeden z moich ulubionych. Zafascynowal mnie jeszcze jak puszczali w telewizji. Sciagniecie go zajelo mi troche czasu ale nie zaluje- 5 sezonow a obejrzalam je bardzo szybko. Mysle ze to dobra propozcja.
Film jest bardzo dobry. Jeden z moich ulubionych. Zafascynowal mnie jeszcze jak puszczali w telewizji. Sciagniecie go zajelo mi troche czasu ale nie zaluje- 5 sezonow a obejrzalam je bardzo szybko. Mysle ze to dobra propozcja.