ja płacę teraz za 6MB w Netti 89 zł + 45 za tel. "W pakiecie" taniej mówili;] o 5 zeta. Umowa na 24m i dwa razy na okres trwania umowy mogę zmienić ofertę na inną promocyjną:) Więc te dwa lata to krótko:] Swoją drogą jestem jedynym w mojej miejscowości który ma 6MB:D innym założyć nie chcieli
ja płacę teraz za 6MB w Netti 89 zł + 45 za tel. "W pakiecie" taniej mówili;] o 5 zeta. Umowa na 24m i dwa razy na okres trwania umowy mogę zmienić ofertę na inną promocyjną:) Więc te dwa lata to krótko:] Swoją drogą jestem jedynym w mojej miejscowości który ma 6MB:D innym założyć nie chcieli :P
Ja za internet z kablówki 4mb płacę 99 zł. Sporo, ale u mnie sieć Astral jakby sprawuje władzę nad osiedlem. Nic innego podłączyć nie mogę, no chyba, że neostrada ale domowy mam w erze, więc też odpada.
Ja za internet z kablówki 4mb płacę 99 zł. Sporo, ale u mnie sieć Astral jakby sprawuje władzę nad osiedlem. Nic innego podłączyć nie mogę, no chyba, że neostrada ale domowy mam w erze, więc też odpada.
Ja bym sie zgodzil na taka oferte. Sam mam radiowke 1,5 mb za 59 zl/miech. Chcialem zalozyc netie, ale nie moge wziac 4mb (netia jest u nas na kablat tpsa i tepsa nie pozwala na opcje 4mb), wiec pozostaje albo 2mb za bodajze 60zl (do tego musialbym kupic nowy router z modemem itp) albo 6mb za 99zl co dla mnie jest troche za duzo. wiec mysle ze twoja oferta jest calkiem przystepna
Ja bym sie zgodzil na taka oferte. Sam mam radiowke 1,5 mb za 59 zl/miech. Chcialem zalozyc netie, ale nie moge wziac 4mb (netia jest u nas na kablat tpsa i tepsa nie pozwala na opcje 4mb), wiec pozostaje albo 2mb za bodajze 60zl (do tego musialbym kupic nowy router z modemem itp) albo 6mb za 99zl co dla mnie jest troche za duzo. wiec mysle ze twoja oferta jest calkiem przystepna
Chello 5 Mb/s za 75. To mnie zadowala, a na jakość nie narzekam. Co prawda wysyłanie jest nędzne, bo tylko 512, no ale do podstawowej aktywności wystarcza.
Chello 5 Mb/s za 75. To mnie zadowala, a na jakość nie narzekam. Co prawda wysyłanie jest nędzne, bo tylko 512, no ale do podstawowej aktywności wystarcza.
Taka jest teraz ich oferta. Zdaję sobie sprawę, że 15 kosztuje 90, ale jakoś nie odczuwam potrzeby tej prędkości, dlatego nie zwiększam, w sumie tylko po to, by psychologicznie czuć się lepiej Jeśli taka potrzeba się pojawi, to zmienię
Taka jest teraz ich oferta. Zdaję sobie sprawę, że 15 kosztuje 90, ale jakoś nie odczuwam potrzeby tej prędkości, dlatego nie zwiększam, w sumie tylko po to, by psychologicznie czuć się lepiej :) Jeśli taka potrzeba się pojawi, to zmienię :)
kacperski pisze:Chcialem zalozyc netie, ale nie moge wziac 4mb (netia jest u nas na kablat tpsa i tepsa nie pozwala na opcje 4mb)
U mnie było identycznie ale.. podpisałem umowę z netią na net "6mb" poczekałem parę dni, netia wysłała papiery do tepsy i nie było odmowy. Jeśli Pan/Pani na infolini tp mówią że możesz mieć max np. 2MB to mogą Cię zwodzić abyś od nich nie odchodził. Sprawdź to dokłądnie:) Po podpisaniu przeze mnie umowy z netią dzwonili do mnie jakieś 60 razy aż w końcu poleciało parę K* podziękowałem (nie)grzecznie i miałem spokój.
[quote="kacperski"]Chcialem zalozyc netie, ale nie moge wziac 4mb (netia jest u nas na kablat tpsa i tepsa nie pozwala na opcje 4mb)[/quote]
U mnie było identycznie ale.. podpisałem umowę z netią na net "6mb" poczekałem parę dni, netia wysłała papiery do tepsy i nie było odmowy. Jeśli Pan/Pani na infolini tp mówią że możesz mieć max np. 2MB to mogą Cię zwodzić abyś od nich nie odchodził. Sprawdź to dokłądnie:) Po podpisaniu przeze mnie umowy z netią dzwonili do mnie jakieś 60 razy aż w końcu poleciało parę K* podziękowałem (nie)grzecznie i miałem spokój.
U Mnie kablówka Vectra 2MB plus jakiś platynowy pakiet tv za 72.50 zł -mc na rok tak wiec ceny spadną i nie będę musiał się martwic,ze mam na dwa lata
a w nocy maja akcje 4x szybciej po 23 internet szybszy x2 a po 01:00 x4 tzn staraja sie chodz nie zawsze mozna tyle osiagnac no ale dobre i to. Nie zostawiam pc na noc ale czasem sie siedzi do pozna to się przydaję
U Mnie kablówka Vectra 2MB plus jakiś platynowy pakiet tv za 72.50 zł -mc na rok tak wiec ceny spadną i nie będę musiał się martwic,ze mam na dwa lata a w nocy maja akcje 4x szybciej po 23 internet szybszy x2 a po 01:00 x4 tzn staraja sie chodz nie zawsze mozna tyle osiagnac no ale dobre i to. Nie zostawiam pc na noc ale czasem sie siedzi do pozna to się przydaję
Ja mam radiówkę 2Mb za 70 zł, nie narzekam na pewno lepsze to niż tepsy czy inne netie, jestem uprzedzona z zasady
Zazdroszczę tym co mają możliwość mieć ups. Ofertę mają świetną: internet, kablówka, telefon. Ale czy ktoś się może wypowiedzieć o jakości usług? Bo nie wiem czy zazdroszczę słusznie
Ja mam radiówkę 2Mb za 70 zł, nie narzekam ;) na pewno lepsze to niż tepsy czy inne netie, jestem uprzedzona z zasady :D
Zazdroszczę tym co mają możliwość mieć ups. Ofertę mają świetną: internet, kablówka, telefon. Ale czy ktoś się może wypowiedzieć o jakości usług? Bo nie wiem czy zazdroszczę słusznie :P