PROPOZYCJA - może dawać też napisy po angielsku?
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
- youtube Warszawa
PROPOZYCJA - może dawać też napisy po angielsku?
Co o ty sądzicie by dawać też napisy oryginalne?
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
ja myślałem o sytuacjach gdy są napisy
Ja myślałem o sytuacjach gdy są napisy.
To na początek.
Danie napisów może poprawić ilość aktywnych osób itp.
To na początek.
Danie napisów może poprawić ilość aktywnych osób itp.
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
A mi ten pomysł kompletnie się nie podoba. Wydaję mi się, że wstawki w xvid asd ściąga cały świat, ale robią to Polacy (głównie dla Polaków), więc napisy są po polsku. Nie ma polskich napisów, nie ma wystawionego serialu - prosta zasada. Nie każdy przecież zna angielski, a każdy obcokrajowiec ściąga sobie napisy w swoim języku. Po co napisy po angielsku, anglojęzyczny ludek zobaczy sobie w ogóle bez napisów. A ściągnąć napisy angielskie samemu to też żaden problem. Dodatkowe pliki zrobią tylko zamieszanie i zmniejszą czytelność torrenta, jak sezon będzie miał 20 odcinków to będę musiał jeszcze ręcznie 20 ptaszków odznaczyć, nie podoba mi się taka opcja!
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Zgadzam się z Donem... Angielskie napisy będą oznaczać dużo dodatkowego zajęcia dla uploaderów a korzyści dla userów będą minimalne. IMO nie ma na forum aż tak wielu osób chętnych do nauki angielskiego z seriali żeby z tego powodu w tak istotny sopsób zmieniać zasady uploadu seriali.
Ignorance is a virtue.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Nie widzę problemu, żebyś @xyz zajmował się wyszukiwaniem, synchronizowaniem, konwertowaniem i dostarczaniem angielskich subów do seriali wprost dla Uploaderów, którzy będą je dodawać do relków.
Na początek poproszę do Black Books s1, The Shield s7, Oz s5, The universe s1 i s2, Rescue me s5, Father ted s3, Spaced s1i2 i Shark S2 i JOHN DOE (zwłaszcza za te ostatnie będę wdzięczny).
No i tych po odcinku: Warehouse13, Supernatural, Defying, Psych Mad men, Rescue me s4, Burn notice, Dark blue, Philantropist, The Job i kolejne, które wkrótce dojdą.
Napisy wyślij na maila - dzięki
Na początek poproszę do Black Books s1, The Shield s7, Oz s5, The universe s1 i s2, Rescue me s5, Father ted s3, Spaced s1i2 i Shark S2 i JOHN DOE (zwłaszcza za te ostatnie będę wdzięczny).
No i tych po odcinku: Warehouse13, Supernatural, Defying, Psych Mad men, Rescue me s4, Burn notice, Dark blue, Philantropist, The Job i kolejne, które wkrótce dojdą.
Napisy wyślij na maila - dzięki

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial