House

Seriale prawdziwsze niż życie.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Bostonq »

Taka ciekawostka:

http://www.proszynski.pl/Dr_House__Niea ... 1-30-.html

W sumie rzeczywiście należy to raczej traktować jako ciekawostkę i chyba lepiej za te pieniądze kupić "prawdziwą" książkę samego Lauriego, czyli "Sprzedawcę broni" :) Już o tym pisałem, przypomnę tylko, że jest to diabelnie zabawna i świetnie napisana pozycja :)
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

Zreklamowali to na TVP2 jako konkurs :c (Do wygrania książka. Wyślij smss..!)

Ogółem, szkoda że PreAir House'a, nie ma tak jak Dextera.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Już niedługo :)

Obrazek
ynsiwy
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: ynsiwy »

Mam taka małą prośbe, czy ktoś mogł by wrzucić paczke z napisami do 3 pierwszych seri, np na rapida? Sciągnałem wszystkie serie asd, ale dopierdo w 4 i 5 seri były napisy. Nie wiem czy ktos celowo wyciął napisy jak wstawiał torrenta... był bym wdzięczny!
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

WSZYSTKIE seriale w asd mają napisy, możliwe że innego torrenta ściągnąłeś nie przygotowanego przez naszego uploadera, w takim wypadku moge doradzić poszukać ich napiprojektem/na innej www lub poszukać inne torrenty i z nich same napisy dociągnąć :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

AreQ_BAH
mogły zostać przygotowane przez kogoś z tej grupy ale znalazł je Angol/Amerykanin i po prostu wyrzucił napisy - nie tylko Polacy oszczędzają miejsce na HDD (przynajmniej ja ściągnąłem takie pierwsze sezony Prison Break)
ynsiwy
spróbuj napiprojektem
ynsiwy
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: ynsiwy »

Sciagalem pliki xvid asd jak zwykle z mininovej itp i tylko w 2 ostatnich sezonach byly napisy. Jak ktos bym mogl niech wstawi rara z samymi napisami do 3 pierwszych sezonow. Byl bym bardzo wdzieczny!!!
Awatar użytkownika
sylwex
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: sylwex »

ynsiwy pisze:Mam taka małą prośbe, czy ktoś mogł by wrzucić paczke z napisami do 3 pierwszych seri, np na rapida? Sciągnałem wszystkie serie asd, ale dopierdo w 4 i 5 seri były napisy. Nie wiem czy ktos celowo wyciął napisy jak wstawiał torrenta... był bym wdzięczny!
zapomniałeś co pisałeś wcześniej? ;)

Spróbuj napiprojekt tak ja Ci poradził Anonymous992 - na pewno zadziała...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Bostonq no wiesz.... :D
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Good job Bostonq :thumleft: Widzę że trzeba znowu zacząć House'a oglądać. :D
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No co :-p Gdzieś wyżej toczyła się dyskusja o urodzie tej aktorki. To dałem kolejne argumenty :) A że start sezonu lada moment, to nic nie ożywia tak atmosfery, jak ładne ujęcia okoliczności przyrody ;)
Zaphod123
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Zaphod123 »

No tak, 2 ładne argumenty... :grin: Niestety twarz nadal końska, jakaś taka aseksowna.
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Zaphod123 pisze:No tak, 2 ładne argumenty... :grin: Niestety twarz nadal końska, jakaś taka aseksowna.
Ta twarz bardziej kwadratowa niz niejednego faceta :P. Zadnej kobiecosci :S
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Koneserzy się znaleźli ;)

A tu dalszy ciąg książek o Housie. W sumie ciekawe, na ile one (nie licząc własnej samego aktora - baaaardzo dobrej, raz jeszcze polecam :) ) są wartościowe? Nigdy mnie taka produkcja okołofilmowa (teraz okołoserialowa) nie przekonywała. Ale może się mylę?

http://www.proszynski.pl/Dr_House__Calk ... 1-30-.html
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

bezsensowne moim zdaniem.
Za to gdyby Hugh napisał kolejną książkę chętnie poczytam bo Gun Seller / Sprzedawca Broni świetną pozycja jest:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

AreQ_BAH pisze:bezsensowne moim zdaniem.
Za to gdyby Hugh napisał kolejną książkę chętnie poczytam bo Gun Seller / Sprzedawca Broni świetną pozycja jest:)
Zgadzam się. Sprzedawca Broni, jest naprawdę niezłą, pozycją. Natomiast te książki o Housie to zdaje się bardziej jakiś zbiór esejów, co niewątpliwie świetnie wpasowywało by się w koncepcję gazety, książki niestety już nie bardzo...

Swoją drogą nie wiem czy wam wiadomo ale (zdaje się) na dniach ma wyjść nowa powieść "Papierowy żołnierz". Ciekawe tylko ile przyjdzie nam czekać na tłumaczenie...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

A co to za książka?

A ta od Bostonqa tak, to zbiór esejów, innych ludzi, takie ich przemyślenia na temat postaci... w sumie powinienem sam coś takiego napisać i wydać ;) na temat wielu bohaterów serialowych ;)
Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Za Wiki:

Kod: Zaznacz cały

He has since been working on the screenplay for a movie version and on a second novel, The Paper Soldier.
Podejrzewam, że tłumaczenie może być dość szybkie, biorąc pod uwagę fakt popularności autora (aktora) :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ