🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

[Propozycja] Ergo Proxy

Animowane - Świat animacji jest często prawdziwszy od tego z serwisów informacyjnych!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

JAPONIA

Post autor: asd »

Ergo Proxy Obrazek

Za wiele nie powiem bo nie oglądałem z braku czasu jeszcze...
Ale wygląda bardzo obiecująco!

[youtube][/youtube]
Obrazek When Dreams Come True...
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

pobieram :D dzięki wielkie, chciałem pobierać już gdzie indziej, ale jak Tu jest to już w azorku leci :) :twisted:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Swietne anime, dobry scenariusz i ładna kreska, powinno sie spodobac nawet tym starszym widzom i tym ktorzy sie anime w ogole nie interesuja. ;)
krzys
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: krzys »

W pierwszym odcinku faktycznie jest tak rozjechany dźwięk z obrazem czy to tylko moje kodeki?
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Mialem ogladac ale tak i u @Krzysia jest mocno dzwiek rozjechany, i mi sie odechcialo ;p moze w sobote sporobuje ;p
kuczim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kuczim »

pierwszy odcinek ma właśnie taki rozjechany dzwięk, ale pozostałe sa juz wporządku. Jestem po obejżeniu całości i serial genialny tylko ten koniec taki jakiś slaby; ostatnie 3 odcinki w porównianiu do reszty wypadają miernie.
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

a już myślałem że to coś u mnie z tym odcinkiem :)
krzys
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: krzys »

Skończyłem dzisiaj oglądać. Szczerze mówiąc o ile na początku całkiem ładnie się zapowiadało to pod koniec jakoś urok straciło. Wydaje mi się, że odcinki typu Pino w tym miasteczku, albo ten z teleturniejem mogli sobie darować bo przysypiałem na nich trochę.
Takie niby ambitne anime, ale jakoś mnie nie porwało. Fucktycznie wciągnęło mnie na tyle, żeby oglądać do końca, ale po obejrzeniu skasowałem to i już na dysku nie ma śladu po tej produkcji...
Awatar użytkownika
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: kickmyass »

Jedyną styczność z Anime, miałam z Akirą i Final Fantasy. A wszystko za sprawą "Original Sound Track", które kolekcjonuje. Potem xvidasd i AfroSamurai z ścieżką RZA ! :-) Identycznie było z Ergo Proxy. Soundtrack mną zawładnął, więc dzisiaj "kosztuję" pierwszy odcinek. Huh! Spodziwam się ciężkiego, mrocznego klimatu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogłabym chcieć pomóc komuś
A mogłabym chcieć pomóc wszystkim

Obrazek
Obrazek
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

ogladalem narazie tylko 2 odcinki zobaczymy jak pujdzie po reszcie narazie mnie nie wziolo czyli naarzie mi sie nie podoba

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ