serial jest naprawdę rewelacyjny. Jeden z lepszych seriali w ogóle. Ten serial to prawdziwy majstersztyk - gra aktorow, zdjecia i do tego super dobrana muzyka. Wspomne jeszcze o inne calkiem udanej produkcji - The Wire. Wielkie kino.
Pozdrawiam
serial jest naprawdę rewelacyjny. Jeden z lepszych seriali w ogóle. Ten serial to prawdziwy majstersztyk - gra aktorow, zdjecia i do tego super dobrana muzyka. Wspomne jeszcze o inne calkiem udanej produkcji - The Wire. Wielkie kino. Pozdrawiam
To jedno z większych wydarzeń na forum Co prawda wcześniej skusiłem się i uzbierałem sobie kolekcję z Wyborczej, w końcu to nie jest zwyczajny serial, ale tak czy siak, spore gratulacje @An25driu :thumleft:
To jedno z większych wydarzeń na forum :) Co prawda wcześniej skusiłem się i uzbierałem sobie kolekcję z Wyborczej, w końcu to nie jest zwyczajny serial, ale tak czy siak, spore gratulacje @An25driu :thumleft:
jakkolwiek za wstawke jestem bardzo wdzięczny, to jednak szkoda że uploader nie pokusił się o rerip 1 i (chyba też 2 sezonu, choć dawno sciągany sezon 2 mam i tam już nie było najgorzej) bo niestety jakość 1 sezonu odstrasza troche. przynajmniej oglądając na 23 calowym monitorze/tv, gdzie normalnie świeże ripy prezentują się dobrze. Widać że ten sezon był ripowany już kupe czasu temu.
Na szczęście 1 sezon akurat mam na DVD z gazety Wyborczej więc aż tak nad tym nie ubolewam.
Po odpaleniu 3 sezonu już jest bardzo dobrze, jakościowo nie odbiegające od standardów Waszego formatu. Dzięki jeszcze raz za wstawke, nareszcie bede mógł obejrzeć całość a nie jak dawniej 3 sezony + pojedyncze odcinki jak w tv leciało
jakkolwiek za wstawke jestem bardzo wdzięczny, to jednak szkoda że uploader nie pokusił się o rerip 1 i (chyba też 2 sezonu, choć dawno sciągany sezon 2 mam i tam już nie było najgorzej) bo niestety jakość 1 sezonu odstrasza troche. przynajmniej oglądając na 23 calowym monitorze/tv, gdzie normalnie świeże ripy prezentują się dobrze. Widać że ten sezon był ripowany już kupe czasu temu. Na szczęście 1 sezon akurat mam na DVD z gazety Wyborczej więc aż tak nad tym nie ubolewam. :D
Po odpaleniu 3 sezonu już jest bardzo dobrze, jakościowo nie odbiegające od standardów Waszego formatu. Dzięki jeszcze raz za wstawke, nareszcie bede mógł obejrzeć całość a nie jak dawniej 3 sezony + pojedyncze odcinki jak w tv leciało ;)
Helventis pisze:jakkolwiek za wstawke jestem bardzo wdzięczny, to jednak szkoda że uploader nie pokusił się o rerip 1 i (chyba też 2 sezonu, choć dawno sciągany sezon 2 mam i tam już nie było najgorzej) bo niestety jakość 1 sezonu odstrasza troche.
Nie wstawiłem reripa ponieważ nie ściągałem wcześniej tej pozycji bo serial ten jakoś nie zainteresował mnie na tyle aby go oglądać. Dopiero jakieś 2 miesiące temu postanowiłem się zapoznać z nim bliżej. Ściągnąłem parę odcinków na próbę no i wpadłem na całego . Jak go skompresowałem to postanowiłem, że wystawię całość. Być może jakość nie powala na kolana ale lepiej ściągnąć 10 GB niż 30
[quote="Helventis"]jakkolwiek za wstawke jestem bardzo wdzięczny, to jednak szkoda że uploader nie pokusił się o rerip 1 i (chyba też 2 sezonu, choć dawno sciągany sezon 2 mam i tam już nie było najgorzej) bo niestety jakość 1 sezonu odstrasza troche.[/quote]
Nie wstawiłem reripa ponieważ nie ściągałem wcześniej tej pozycji bo serial ten jakoś nie zainteresował mnie na tyle aby go oglądać. Dopiero jakieś 2 miesiące temu postanowiłem się zapoznać z nim bliżej. Ściągnąłem parę odcinków na próbę no i wpadłem na całego :). Jak go skompresowałem to postanowiłem, że wystawię całość. Być może jakość nie powala na kolana ale lepiej ściągnąć 10 GB niż 30 :)
Obejrzałem pierwsze 2 odc. no i dla mnie to kolejny niesamowity serial z eicz bi o... Six Feet Under, OZ, The Wire - wszystkie mają świetne scenariusze... Pewnie tak samo jak te 3y, The Sopranos obejrze w kilka tygodni:)
Obejrzałem pierwsze 2 odc. no i dla mnie to kolejny niesamowity serial z eicz bi o... Six Feet Under, OZ, The Wire - wszystkie mają świetne scenariusze... Pewnie tak samo jak te 3y, The Sopranos obejrze w kilka tygodni:)
A ja chyba już tak teoretycznie zapytam czy u wszystkich wszystko działa, bo u mnie nie i to sporo odcinków nie działa. Nawet w tym podobno wszystko odtwarzającym subedit playerze Pliki ściągałam dwukrotnie i nic. Wmp w ogóle nie reaguje, a subedit player wyświetla komunikat że "powyższa nazwa pliku jest nieprawidłowa". Przy czym ja nie mogę zmienić tej nazwy bo połowy funkcji dostępnych zazwyczaj po kliknięciu prawym klawiszem nie ma W ogóle to tych niektórych odcinków to nie widać przy ogólnym zestawieniu wszystkich plików, nie mają jakby rozmiaru i... nie można ich bezpośrednio usunąć, tylko popzez usunięcie folderu w którym są. Tak więc HELP PLEASE!
A ja chyba już tak teoretycznie zapytam czy u wszystkich wszystko działa, bo u mnie nie i to sporo odcinków nie działa. Nawet w tym podobno wszystko odtwarzającym subedit playerze ;) Pliki ściągałam dwukrotnie i nic. Wmp w ogóle nie reaguje, a subedit player wyświetla komunikat że "powyższa nazwa pliku jest nieprawidłowa". Przy czym ja nie mogę zmienić tej nazwy bo połowy funkcji dostępnych zazwyczaj po kliknięciu prawym klawiszem nie ma :( W ogóle to tych niektórych odcinków to nie widać przy ogólnym zestawieniu wszystkich plików, nie mają jakby rozmiaru i... nie można ich bezpośrednio usunąć, tylko popzez usunięcie folderu w którym są. Tak więc HELP PLEASE! :(
Temat wcześniej był już wałkowany. Spróbuj wypakować poszczególne sezony z głównego folderu albo poskracaj nazwy poszczególnych folderów. System XP nie radzi sobie ze zbyt długimi nazwami . Mam nadzieję, że to jest tylko to - powinno pomóc.
Temat wcześniej był już wałkowany. Spróbuj wypakować poszczególne sezony z głównego folderu albo poskracaj nazwy poszczególnych folderów. System XP nie radzi sobie ze zbyt długimi nazwami :). Mam nadzieję, że to jest tylko to - powinno pomóc.
Tutaj są działające linki: [code]http://mkleech.com/tv-shows/the-sopranos/85 [/code]. Miejsce godne uwagi jeśli chodzi o korzystanie z rapidshare przy serialach w xvid asd.