The Sopranos

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Wielkie dzięki - w końcu zabiorę się za ten serial bo tak naprawdę to dotychczas ogladałem odcinki wyrywkowo i w śladowej ilości.
Obrazek When Dreams Come True...
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

dzieki nie mogłam juz sie doczekać
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

A ja przed wczoraj zacząłem oglądać i kombinowałem skąd by tu załatwić sobie całośc ,a tu niespodzianka! Dzięki!!
Obrazek
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

wielkie i to bardzo wielkie dzięki ;)
już zassysam.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

W takim razie może w końcu zacznę oglądać :)

Dzięki!
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rafalito »

Ogromne dzięki @An25driu :ok To się dopiero nazywa niespodzianka :D
Roobicon
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Roobicon »

serial jest naprawdę rewelacyjny. Jeden z lepszych seriali w ogóle. Ten serial to prawdziwy majstersztyk - gra aktorow, zdjecia i do tego super dobrana muzyka. Wspomne jeszcze o inne calkiem udanej produkcji - The Wire. Wielkie kino.
Pozdrawiam
zannack
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: zannack »

:grin:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

To jedno z większych wydarzeń na forum :) Co prawda wcześniej skusiłem się i uzbierałem sobie kolekcję z Wyborczej, w końcu to nie jest zwyczajny serial, ale tak czy siak, spore gratulacje @An25driu :thumleft:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

jakkolwiek za wstawke jestem bardzo wdzięczny, to jednak szkoda że uploader nie pokusił się o rerip 1 i (chyba też 2 sezonu, choć dawno sciągany sezon 2 mam i tam już nie było najgorzej) bo niestety jakość 1 sezonu odstrasza troche. przynajmniej oglądając na 23 calowym monitorze/tv, gdzie normalnie świeże ripy prezentują się dobrze. Widać że ten sezon był ripowany już kupe czasu temu.
Na szczęście 1 sezon akurat mam na DVD z gazety Wyborczej więc aż tak nad tym nie ubolewam. :D

Po odpaleniu 3 sezonu już jest bardzo dobrze, jakościowo nie odbiegające od standardów Waszego formatu. Dzięki jeszcze raz za wstawke, nareszcie bede mógł obejrzeć całość a nie jak dawniej 3 sezony + pojedyncze odcinki jak w tv leciało ;)
dxe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dxe »

Heh, ja juz ze 3 razy ogladlem calosc, oczywiscie pieknie wykonana kolekcja z wyborczej od dawna stoi na mej polce ;)
Serial jest genialny
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Helventis pisze:jakkolwiek za wstawke jestem bardzo wdzięczny, to jednak szkoda że uploader nie pokusił się o rerip 1 i (chyba też 2 sezonu, choć dawno sciągany sezon 2 mam i tam już nie było najgorzej) bo niestety jakość 1 sezonu odstrasza troche.
Nie wstawiłem reripa ponieważ nie ściągałem wcześniej tej pozycji bo serial ten jakoś nie zainteresował mnie na tyle aby go oglądać. Dopiero jakieś 2 miesiące temu postanowiłem się zapoznać z nim bliżej. Ściągnąłem parę odcinków na próbę no i wpadłem na całego :). Jak go skompresowałem to postanowiłem, że wystawię całość. Być może jakość nie powala na kolana ale lepiej ściągnąć 10 GB niż 30 :)
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

Przez wakacje obejrze wszytkie sezony :P
Awatar użytkownika
sylwex
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: sylwex »

Obejrzałem pierwsze 2 odc. no i dla mnie to kolejny niesamowity serial z eicz bi o... Six Feet Under, OZ, The Wire - wszystkie mają świetne scenariusze... Pewnie tak samo jak te 3y, The Sopranos obejrze w kilka tygodni:)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

A ja chyba już tak teoretycznie zapytam czy u wszystkich wszystko działa, bo u mnie nie i to sporo odcinków nie działa. Nawet w tym podobno wszystko odtwarzającym subedit playerze ;) Pliki ściągałam dwukrotnie i nic. Wmp w ogóle nie reaguje, a subedit player wyświetla komunikat że "powyższa nazwa pliku jest nieprawidłowa". Przy czym ja nie mogę zmienić tej nazwy bo połowy funkcji dostępnych zazwyczaj po kliknięciu prawym klawiszem nie ma :( W ogóle to tych niektórych odcinków to nie widać przy ogólnym zestawieniu wszystkich plików, nie mają jakby rozmiaru i... nie można ich bezpośrednio usunąć, tylko popzez usunięcie folderu w którym są. Tak więc HELP PLEASE! :(
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Temat wcześniej był już wałkowany. Spróbuj wypakować poszczególne sezony z głównego folderu albo poskracaj nazwy poszczególnych folderów. System XP nie radzi sobie ze zbyt długimi nazwami :). Mam nadzieję, że to jest tylko to - powinno pomóc.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Dziekuję bardzo, działa :)
PS. Następnym razem będę sie uważnie wczytywać w takie nowinki techniczne :-]
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Obejrzałem w ciągu paru miesięcy całość, dziennie, 1,2 odcinki... 'good shit' :D
Polecam. Warto.
Nikon
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: Nikon »

jakas szansa na reupload wszystkich sezonow na rapidzie ? linki ktore sa w dziale up/down wyskakuja jako offline w jdownloaderze :(
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Tutaj są działające linki:

Kod: Zaznacz cały

http://mkleech.com/tv-shows/the-sopranos/85 
.
Miejsce godne uwagi jeśli chodzi o korzystanie z rapidshare przy serialach w xvid asd.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ