Dzisiaj właśnie oglądnąłem już pierwszy odcinek tego szóstego sezonu. Wrażenia?
Spoiler:
House, House, House. I w tym odcinku przedstawione było, że to właśnie nie tylko on się liczy, różne uczucia, psychiczne problemy. Starcia z lekarzami, ale także pewien powrót do rzeczywistości. (Nie wszystko Hi-Life jak podczas Vicodinowych czasów w Plainsoboro') ale, zapewne to powróci. Bo już następny odcinek jak zgaduję po końcu premierowego House powraca do swojej ekipy. Ciekawe jak to będzie, ciekawe. O no tak, problem zamiast, natury fizycznej, bardziej typowo potrzebujących diagnozy, House zmierzył się z psychicznym problemem "Supermena". Ci co obejrzą, zrozumieją. Nie wiem tylko jak (Hatak zapewne) przetłumaczy "Freedom Guy" ; )
Btw. Nie ma polskich napisów jeszcze, za to są Angielskie.
Dzisiaj właśnie oglądnąłem już pierwszy odcinek tego szóstego sezonu. Wrażenia?
[spoiler]House, House, House. I w tym odcinku przedstawione było, że to właśnie nie tylko on się liczy, różne uczucia, psychiczne problemy. Starcia z lekarzami, ale także pewien powrót do rzeczywistości. (Nie wszystko Hi-Life jak podczas Vicodinowych czasów w Plainsoboro') ale, zapewne to powróci. Bo już następny odcinek jak zgaduję po końcu premierowego House powraca do swojej ekipy. Ciekawe jak to będzie, ciekawe. O no tak, problem zamiast, natury fizycznej, bardziej typowo potrzebujących diagnozy, House zmierzył się z psychicznym problemem "Supermena". Ci co obejrzą, zrozumieją. Nie wiem tylko jak (Hatak zapewne) przetłumaczy "Freedom Guy" ; )[/spoiler]
Btw. Nie ma polskich napisów jeszcze, za to są Angielskie.
też rano oglądałem jak tylko pojawiły się angielskie suby, bo w odcinku nie ma wogole medycznej terminologii czyli łatwo wszystko zrozumieć. (cholera nawet jakby były zwroty medyczne i tak bym obejrzał, bo w koncu na to czekałem najbardziej w tym sezonie chyba )
Spoiler:
Odcinek nie do końca taki jak się spodziewałem, myślałem że już na początku po 40 minutach asylum bedzie już akcja w plainsboro, ale i tak jest fajnie. Śmieszni ludzie w psychiatryku, akcja troche mi przypominała K-Pax xD, gdy wchodzi gość do psychaitryka i proboje pomoc (freedom guy) itp. Ciekawie się ten sezon zapowiada, zobaczymy jak to będzie w nastepnym odcinku, gdzie wszystko wskazuje na powrót do Plainsboro
też rano oglądałem jak tylko pojawiły się angielskie suby, bo w odcinku nie ma wogole medycznej terminologii czyli łatwo wszystko zrozumieć. (cholera nawet jakby były zwroty medyczne i tak bym obejrzał, bo w koncu na to czekałem najbardziej w tym sezonie chyba :D ) [spoiler] Odcinek nie do końca taki jak się spodziewałem, myślałem że już na początku po 40 minutach asylum bedzie już akcja w plainsboro, ale i tak jest fajnie. Śmieszni ludzie w psychiatryku, akcja troche mi przypominała K-Pax xD, gdy wchodzi gość do psychaitryka i proboje pomoc (freedom guy) itp. Ciekawie się ten sezon zapowiada, zobaczymy jak to będzie w nastepnym odcinku, gdzie wszystko wskazuje na powrót do Plainsboro[/spoiler]
Jeszcze nie oglądałam, ale jak słyszę [spoiler] K-PAX (moja ukochana, najwspanialsza książka)[/spoiler] to twierdzę w ciemno, że będzie mi się podobać Czekam wytrwale na wersje asd :grin:
Tak samo jest również z How I Met Your Mother. Do pierwszego odcinka są napisy. Ściągam jeszcze N.C.I.S. Ale przecież to Temat o House'ie, więc może napiszę nowy temat : ]
Tak samo jest również z How I Met Your Mother. Do pierwszego odcinka są napisy. Ściągam jeszcze N.C.I.S. Ale przecież to Temat o House'ie, więc może napiszę nowy temat : ]
Nie był to najlepszy odcinek Housa, napewno najlepszy w kategorii czysto dramatycznej, ale nie najlepszy ogólnie. Ja wymagam też dawki humoru od niego.
Odcinek, a w sumie 2, bo to 01-02, świetny, wspaniały. Oby tak dalej!
A co do tej kwestii asiku/asiko, to czego nie rozumiesz?
Nie był to najlepszy odcinek Housa, napewno najlepszy w kategorii czysto dramatycznej, ale nie najlepszy ogólnie. Ja wymagam też dawki humoru od niego. Odcinek, a w sumie 2, bo to 01-02, świetny, wspaniały. Oby tak dalej! A co do tej kwestii asiku/asiko, to czego nie rozumiesz?
Wyłąmię się z szeregu. Mnie te 2 pierwsze odcinki nie zachwyciły. To znaczy, owszem dramaturgia, problemy i gra aktorska doskonała. Ale...
Spoiler:
Gdzie jest House jakiego znam i lubię? Czarno widze, jeżeli scenarzyści zmienią charakter głównego bohatera. Cały urok Housa polegał na tym, że był bezczelnym anarchistą, liczącym sie tylko ( a i to rzadko), ze zdaniem Cully i Wilsona. Jesli stanie się szlachetnym, pełnym współczucia i empatii lekarzem, jakich wielu w serialach medycznych- to kaplica :roll:
Wyłąmię się z szeregu. Mnie te 2 pierwsze odcinki nie zachwyciły. To znaczy, owszem dramaturgia, problemy i gra aktorska doskonała. Ale...
[spoiler]Gdzie jest House jakiego znam i lubię? Czarno widze, jeżeli scenarzyści zmienią charakter głównego bohatera. Cały urok Housa polegał na tym, że był bezczelnym anarchistą, liczącym sie tylko ( a i to rzadko), ze zdaniem Cully i Wilsona. Jesli stanie się szlachetnym, pełnym współczucia i empatii lekarzem, jakich wielu w serialach medycznych- to kaplica :roll: [/spoiler]
Jennifer Morrison opuści serial "Dr House"
Aktorka wciela się w postać dr Allison Cameron, która pojawia się już w pierwszym odcinku całej serii. Morrison będzie tym samym pierwszą osobą z oryginalnego składu, która opuści serial na dobre.
Jak podaje "Entertainment Weekly" jej zniknięcie jest decyzją podjętą przez producentów show. Gwiazda nakręciła już ostatnie sceny, które powinny zostać wyemitowane w listopadzie.
ktoś odchodzi z serialu [spoiler]Jennifer Morrison opuści serial "Dr House" Aktorka wciela się w postać dr Allison Cameron, która pojawia się już w pierwszym odcinku całej serii. Morrison będzie tym samym pierwszą osobą z oryginalnego składu, która opuści serial na dobre.
Jak podaje "Entertainment Weekly" jej zniknięcie jest decyzją podjętą przez producentów show. Gwiazda nakręciła już ostatnie sceny, które powinny zostać wyemitowane w listopadzie.[/spoiler]
Cameron i tak już nie była w centrum wydarzeń. I sam nie wiem, ale coś mi się wydaje że on specjalnie dał się wycykać, tylko po to żeby wyjść. Ten jego uśmieszek na końcu. ; ]
[spoiler]Cameron i tak już nie była w centrum wydarzeń. I sam nie wiem, ale coś mi się wydaje że on specjalnie dał się wycykać, tylko po to żeby wyjść. Ten jego uśmieszek na końcu. ; ][/spoiler]
Odcinka bieżącego jeszcze nie widziałem, dziś obejrzę (podobnie jak parę innych), dziękuję wszystkim przy okazji za sumienne ukrywanie spoilerów, czasem nawet tych z opiniami Dla moderatora i fana serialu jednocześnie to błogosławieństwo
Odcinka bieżącego jeszcze nie widziałem, dziś obejrzę (podobnie jak parę innych), dziękuję wszystkim przy okazji za sumienne ukrywanie spoilerów, czasem nawet tych z opiniami :) Dla moderatora i fana serialu jednocześnie to błogosławieństwo :)
Jennifer Morrison opuści serial "Dr House".
Aktorka wciela się w postać dr Allison Cameron, która pojawia się już w pierwszym odcinku całej serii. Morrison będzie tym samym pierwszą osobą z oryginalnego składu, która opuści serial na dobre.
Jak podaje "Entertainment Weekly" jej zniknięcie jest decyzją podjętą przez producentów show. Gwiazda nakręciła już ostatnie sceny, które powinny zostać wyemitowane w listopadzie.
[spoiler]Jennifer Morrison opuści serial "Dr House". Aktorka wciela się w postać dr Allison Cameron, która pojawia się już w pierwszym odcinku całej serii. Morrison będzie tym samym pierwszą osobą z oryginalnego składu, która opuści serial na dobre.