Synopsis: 3 Million Years from Earth, the mining ship Red Dwarf
Its crew: Dave Lister, the last crew member alive Arnold Rimmer, a hologram simulation of his dead bunkmate
Cat, a humanoid, evolved from Lister's cat.
Additional: The ship's crew has come across new members: Kryten, a series 4000 mechanoid rescued from the Nova 5 Navigation Officer Kristine Kochanski, from a parallel universe. I am Holly, the ship's computer with an IQ of 6000 (and rapidly decreasing). Message Ends.
Requesting Seasons 1-9!
Okay guys I can't read polish so I'm not sure if I'm doing this right but I'd really enjoy seeing you guys do the Red Dwarf series! I follow your downloads religiously, you always have the best quality and compression. If this could get on the charts at least for voting I'd be ecstatic!
Synopsis: 3 Million Years from Earth, the mining ship Red Dwarf
Its crew: Dave Lister, the last crew member alive Arnold Rimmer, a hologram simulation of his dead bunkmate Cat, a humanoid, evolved from Lister's cat.
Additional: The ship's crew has come across new members: Kryten, a series 4000 mechanoid rescued from the Nova 5 Navigation Officer Kristine Kochanski, from a parallel universe. I am Holly, the ship's computer with an IQ of 6000 (and rapidly decreasing). Message Ends.
Requesting Seasons 1-9!
Okay guys I can't read polish so I'm not sure if I'm doing this right but I'd really enjoy seeing you guys do the Red Dwarf series! I follow your downloads religiously, you always have the best quality and compression. If this could get on the charts at least for voting I'd be ecstatic!
"Akcja toczy się na wydobywniczym statku kosmicznym o nazwie 'Red Dwarf'. Nieudaczny i niezbyt mądry Dave Lister nie chce oddać kapitanowi statku swojej ciężarnej kotki i za to trafia do komory stazy na 18mc. Niestety z powodu awarii zostaje wybudzony dopiero po upływie trzech milionów lat świetlnych, kiedy załogi już nie ma a potomstwo kotki ewoluowało i jest teraz wyglądem bardzo zbliżone do ludzi. Towarzyszi im Holly - komputer pokładowy i hologram przełożonego. Wszyscy starają się teraz wrócić do domu, żeby się wykąpać."
Zwariowana komedia, która rozśmieszyła mnie do łez
"Akcja toczy się na wydobywniczym statku kosmicznym o nazwie 'Red Dwarf'. Nieudaczny i niezbyt mądry Dave Lister nie chce oddać kapitanowi statku swojej ciężarnej kotki i za to trafia do komory stazy na 18mc. Niestety z powodu awarii zostaje wybudzony dopiero po upływie trzech milionów lat świetlnych, kiedy załogi już nie ma a potomstwo kotki ewoluowało i jest teraz wyglądem bardzo zbliżone do ludzi. Towarzyszi im Holly - komputer pokładowy i hologram przełożonego. Wszyscy starają się teraz wrócić do domu, żeby się wykąpać."
Zwariowana komedia, która rozśmieszyła mnie do łez :ok
Ha właśnie zdobyłem całość. A serial pamiętam z dawnych lat.
Zdaje się że leciał kiedyś na WOT jakoś wieczorem ale nie pamiętam go zbyt dobrze więc z wielka przyjemnością sobie zobacze.
Angielskie seriale komediowe są wymiatające.
Ha właśnie zdobyłem całość. :grin: A serial pamiętam z dawnych lat. Zdaje się że leciał kiedyś na WOT jakoś wieczorem ale nie pamiętam go zbyt dobrze więc z wielka przyjemnością sobie zobacze. Angielskie seriale komediowe są wymiatające.
[quote="xvidasd"]Warto by było wystawić to w całości...[/quote] Popieram tym bardziej że z tego co pamiętam pojedyńcze odcinki nie są długie, A humor rzeczywiście kopletnie odjechany. :D
1.Skompletuje napisy. 2.Nada im nazwy wg. schematu: [code]Red Dwarf [0x00] Tytul* (XviD asd).txt[/code] gdzie * to tytuł odcinka: http://epguides.com/RedDwarf/ 3.Wyśle mi taki komplet na xvidasd@gmail.com
Wszystkie dziewięć sezonów! Namiar na torrenta w dziale Up&Down!
Zachęcam wszystkich do oglądnięcia tej naprawdę śmiesznej komedii.
O czym jest przeczytacie na podstronie. Od siebie dodam, że serial bardzo mi się podobał choć na razie oglądnąłem tylko pierwszy sezon.
Koniecznie musicie zobaczyć co za kilka milionów lat może stać sie z Waszymi mruczkami ...
Wszystkie dziewięć sezonów! Namiar na torrenta w dziale Up&Down!
Zachęcam wszystkich do oglądnięcia tej naprawdę śmiesznej komedii. O czym jest przeczytacie na [url=http://xvidasd.com/podstronapl.php?zmienna=reddwarf]podstronie[/url]. Od siebie dodam, że serial bardzo mi się podobał choć na razie oglądnąłem tylko pierwszy sezon. Koniecznie musicie zobaczyć co za kilka milionów lat może stać sie z Waszymi mruczkami :D...
Już o tym słyszałem ale mam mieszane uczucia. Sezon 9. jak dla mnie odstawał od pozostałych. Więc nie wiem czy to dobry pomysł robić 10. sezon. Choć z ciekawości pewnie obejrzę.
Już o tym słyszałem ale mam mieszane uczucia. Sezon 9. jak dla mnie odstawał od pozostałych. Więc nie wiem czy to dobry pomysł robić 10. sezon. Choć z ciekawości pewnie obejrzę.