Heroes
-
Wskaż do odpowiedzi
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Właśnie. Jest to tym bardziej tajemnicze, że Madeline Zima (bo o Nią chyba chodzi) jest ogólnie bardzo ładna (kto oglądał "Californication" - ten wie
), a tutaj wygląda jakoś dziwacznie. No chyba że takie jest celowe zamierzenie twórców... Za to Claire wygląda coraz lepiej - a to z racji tego, że jest dojrzalsza, staje się bardziej kobietą, nie jest już tylko dziewczyną, którą widzieliśmy w pierwszych sezonach.
A ogólnie? Ogólnie jak ostatnio - czyli da się obejrzeć, ale to tylko cień tego, co mogłoby być. Ciekawy jest cyrk T-Baga, choć też spodziewałem się czegoś więcej. W zasadzie wygląda to tak, jakby nic się nie zmieniło i szkielet fabuły miał być taki, jak zawsze - czyli znowu się zbieramy, by stoczyć heroiczną walkę, najprawdopodobniej z tym wrogiem, co zawsze... Nuda?
Ładne są niektóre sceny walki, ale to za mało, by wznieść serial wyżej - a niby takie były plany. Chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zawsze
No i niech ktoś w końcu wpadnie na to, że Hiro nie musi stale być postacią komediową! Dlaczego w pierwszym sezonie można było tak fajnie prowadzić tę postać niejako dwutorowo - zarówno na poważnie, jak i zabawnie. A teraz stale gapimy się na idiotę, który - przynajmniej mnie - już nie bawi.

A ogólnie? Ogólnie jak ostatnio - czyli da się obejrzeć, ale to tylko cień tego, co mogłoby być. Ciekawy jest cyrk T-Baga, choć też spodziewałem się czegoś więcej. W zasadzie wygląda to tak, jakby nic się nie zmieniło i szkielet fabuły miał być taki, jak zawsze - czyli znowu się zbieramy, by stoczyć heroiczną walkę, najprawdopodobniej z tym wrogiem, co zawsze... Nuda?
Ładne są niektóre sceny walki, ale to za mało, by wznieść serial wyżej - a niby takie były plany. Chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zawsze

No i niech ktoś w końcu wpadnie na to, że Hiro nie musi stale być postacią komediową! Dlaczego w pierwszym sezonie można było tak fajnie prowadzić tę postać niejako dwutorowo - zarówno na poważnie, jak i zabawnie. A teraz stale gapimy się na idiotę, który - przynajmniej mnie - już nie bawi.
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, 11:51 przez Bostonq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Mnie postać Hiro nigdy nie bawiła, a jego niezaradność, naiwność i głupkowatość - wręcz irytujeBostonq pisze: No i niech ktoś w końcu wpadnie na to, że Hiro nie musi stale być postacią komediową! Dlaczego w pierwszym sezonie można było tak fajnie prowadzić tę postać niejako dwutorowo - zarówno na poważnie, jak i zabawnie. A teraz stale gapimy się na idiotę, który - przynajmniej mnie - już nie bawi.
-
Wskaż do odpowiedzi
W najnowszym odcinku jest bardzo ładna scena związana z grą na wiolonczeli. Naprawdę jest piękna.
Reszta jak zawsze, czyli nic, o czym by warto wspominać
Ech, głoszą te zmiany, że już będzie lepiej, a nie jest. Ciekawe, na jak długo starczy "siły bezwładności" widzów - bo to chyba jak na razie jedyny powód, dla którego większość ogląda ten serial 
Reszta jak zawsze, czyli nic, o czym by warto wspominać

-
Wskaż do odpowiedzi
Odcinek był o niczym tak naprawdę. Na początku myślałem, że może go nie rozumiem, może ma jakieś głębsze podłoże fabularne. Cały czas źle się dzieje z Herosami, niby T-Bag coś tam kręci, no ale nie można czekać cholera wie ile odcinków na jakieś konkrety.
Aby zachęcić widza do oglądania trzeba mu pokazać coś co go spierniczy z krzesła, przynajmniej w odcinku premierowym. Niestety premiera była długa, monotonna i nudna. Może ze dwie sceny spoko. Myślałem, że nowy odcinek coś fajnego pokaże ale się znów rozczarowałem.
Aby zachęcić widza do oglądania trzeba mu pokazać coś co go spierniczy z krzesła, przynajmniej w odcinku premierowym. Niestety premiera była długa, monotonna i nudna. Może ze dwie sceny spoko. Myślałem, że nowy odcinek coś fajnego pokaże ale się znów rozczarowałem.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Hereoes [4x04] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL

Kod: Zaznacz cały
part1 http://odsiebie.com/pokaz/6009005---1a7b.html
part2 http://odsiebie.com/pokaz/6007665---13a7.html
-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
Lisu11 był wyjątkowo łagodny określając odcinek mianem - "bardzo słaby". Chwali się kultura, ale lepiej byłoby powiedzieć - dno, absurd, żenada. Za każdym razem, gdy już myślę, że nie da się spaść niżej, okazuje się, że kolejny odcinek puka od spodu 
Nie wiem, może coś się jeszcze zmieni, ale to już nawet nie jest nadzieja, to raczej głupota i te przyzwyczajenie, o którym wszyscy piszą. Zdaje się, że serial umarł i żadne powroty scenarzystów, twórców nic tu nie pomogą. Błąd leży gdzieś indziej, jest tak głęboko zaszyty w "kodzie programu", że tylko totalny "reboot" produkcji mógłby tu coś zmienić.
Ale co się dziwić, jak ktoś wpada na pomysł, żeby najbardziej idiotyczną postać serialu - Hiro - uczynić głównym bohaterem całego odcinka. Na dodatek w tak kretyńskiej sytuacji, że aż strach. Gdyby była jakaś światowa akcja - precz z Hiro - przyłączyłbym się
A, no i serial nie ma fabuły - jest zlepkiem mniej lub bardziej pasujących do siebie wątków. Nic się z niczym nie łączy, postaci snują się po ekranie, robiąc tajemnicze miny i to wszystko.
Ech, a za tydzień pewnie będzie jeszcze gorzej

Nie wiem, może coś się jeszcze zmieni, ale to już nawet nie jest nadzieja, to raczej głupota i te przyzwyczajenie, o którym wszyscy piszą. Zdaje się, że serial umarł i żadne powroty scenarzystów, twórców nic tu nie pomogą. Błąd leży gdzieś indziej, jest tak głęboko zaszyty w "kodzie programu", że tylko totalny "reboot" produkcji mógłby tu coś zmienić.
Ale co się dziwić, jak ktoś wpada na pomysł, żeby najbardziej idiotyczną postać serialu - Hiro - uczynić głównym bohaterem całego odcinka. Na dodatek w tak kretyńskiej sytuacji, że aż strach. Gdyby była jakaś światowa akcja - precz z Hiro - przyłączyłbym się

A, no i serial nie ma fabuły - jest zlepkiem mniej lub bardziej pasujących do siebie wątków. Nic się z niczym nie łączy, postaci snują się po ekranie, robiąc tajemnicze miny i to wszystko.
Ech, a za tydzień pewnie będzie jeszcze gorzej

-
Wskaż do odpowiedzi
Hereoes [4x05] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL

Kod: Zaznacz cały
part1 http://odsiebie.com/pokaz/6171946---dc8e.html
part2 http://odsiebie.com/pokaz/6171597---192a.html
Oceń ten serial