Obawiam się, że może być podobnie jak z "Czachopismem", które po kilku numerach upadło niestety. Oczywiście, zakupię, to bardzo dobrze, że są takie inicjatywy, ale jednak to jest pismo mimo wszystko niszowe, nie ma co twierdzić, że masowa popularność np. cyklu "Piła" przekłada się na realne zainteresowanie horrorem A szkoda.
Obawiam się, że może być podobnie jak z "Czachopismem", które po kilku numerach upadło niestety. Oczywiście, zakupię, to bardzo dobrze, że są takie inicjatywy, ale jednak to jest pismo mimo wszystko niszowe, nie ma co twierdzić, że masowa popularność np. cyklu "Piła" przekłada się na realne zainteresowanie horrorem :) A szkoda.
hehehe miałem okazję przejrzeć pierwszy numer, jako że jeden z redaktorów jest moim dobrym znajomym, i powiem że podobało mi się. Duże zróżnicowanie artykułów, napisane całkiem nieźle, generalnie myślę że można Lśnieniu spokojnie dać kredyt zaufania na początek
hehehe miałem okazję przejrzeć pierwszy numer, jako że jeden z redaktorów jest moim dobrym znajomym, i powiem że podobało mi się. Duże zróżnicowanie artykułów, napisane całkiem nieźle, generalnie myślę że można Lśnieniu spokojnie dać kredyt zaufania na początek :)
Bostonq pisze:Obawiam się, że może być podobnie jak z "Czachopismem", które po kilku numerach upadło niestety.
O czymś takim to nawet nie słyszałem.
Mimo że to tematyka niszowa warto by trochę więcej uwagi poświęcić reklamie.
A może warto by np część pisma poświęcić fantastyce?
[quote="Bostonq"]Obawiam się, że może być podobnie jak z "Czachopismem", które po kilku numerach upadło niestety. [/quote]
O czymś takim to nawet nie słyszałem. Mimo że to tematyka niszowa warto by trochę więcej uwagi poświęcić reklamie. A może warto by np część pisma poświęcić fantastyce?