Konkurs na logo (XviD asd) - smyczka.
Morfer: Tu nie chodzi o klotnie, bo nie sadze, by ktos mial na celu wszczynanie takowej. Tylko o zwrocenie uwagi, by prace wykonac z wlasnej kreatywnej inicjatywy twórczej:) Ja lubie robic cos co ma miec okreslony wymiar pod okreslona kolorystyke, inaczej to takie bez sensowne. Logo wiec powinno byc w wersji mono, tak by po wycieciu tla pasowalo do strony. Lepszy pomysl bylby na tapete 1024x768.. i z pozytkiem dla fanów ASD.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Jeśli mogę, to skorzystam z funkcji moderatora i poproszę o zakończenie tej dyskusji. Rozmawiajmy o poziomie prac. O ile ktoś nie naruszy w sposób oczywisty cudzej własności intelektualnej, o nadużyciu nie może być mowy. Zapraszam więc do tworzenia i dzielenia się opiniami, a wątek powyższy uznaję za zakończony 

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
Oddziel na czapeczce xvid o asd czarnym paskiem zaokraglonym albo pod kątem linią prostą.. powinno lepiej wyglądać.
PS. Taki pomysl przyszedl mi do glowy. Prace niektore sa naprawde ciekawe, tu przyklad logo na czapeczke. Czemu by nie zrobic konkursu na logo na koszulke? Mozna w necie zamowic koszulki z wlasnym logo, ciekawym pomyslem byloby stworzenie koszulki z linkiem do strony xvid ASD, logo portalu i moze jakies znaczki/napisy z serialami ulubionymi.. Koszulki mozna by bylo kupic we wlasnym zakresie dla fanow seriali i owego forum, badz jakies extra nagrody w postaci takiej koszulki za wiekszy udzial w twórczość i rozwój strony.. @mod w jaki dział mozna temat o tym wrzucic?:)
Added after 2 minutes:
Morfer: do napisu w srodku dodaj np. o pare odcieni nizszy kolor po np. lewej stronie wewnatrz napisów. Cos jak obrysowanie, ale po jednej stronie, powinno to dac chociaz troche efekt 3D..
PS. Taki pomysl przyszedl mi do glowy. Prace niektore sa naprawde ciekawe, tu przyklad logo na czapeczke. Czemu by nie zrobic konkursu na logo na koszulke? Mozna w necie zamowic koszulki z wlasnym logo, ciekawym pomyslem byloby stworzenie koszulki z linkiem do strony xvid ASD, logo portalu i moze jakies znaczki/napisy z serialami ulubionymi.. Koszulki mozna by bylo kupic we wlasnym zakresie dla fanow seriali i owego forum, badz jakies extra nagrody w postaci takiej koszulki za wiekszy udzial w twórczość i rozwój strony.. @mod w jaki dział mozna temat o tym wrzucic?:)
Added after 2 minutes:
Morfer: do napisu w srodku dodaj np. o pare odcieni nizszy kolor po np. lewej stronie wewnatrz napisów. Cos jak obrysowanie, ale po jednej stronie, powinno to dac chociaz troche efekt 3D..
-
piotr_cebo
-
Wskaż do odpowiedzi
Wiec zapraszam do wziecia udzialupiotr_cebo pisze: A co do pomysłu neotps o konkursie na tapete to ja jestem za!

http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=751
-
piotr_cebo
-
piotr_cebo
-
Wskaż do odpowiedzi
Nic nie widac w tej na powyzej skopiuj warstwe z napisem przed efektem ktory zastosowales (nie pamietam juz jego nazwy) zastosuj efekt na warstwie ponizej tak bys uzyskal efekt tu widoczny a na tej wyzszej gdzie napis nie jest rozmazany zmniejsz opatic na 50% tak by byl i efekt i czytelnosc:)
Praca nad Twoja to zwyczajna czcionka... To zaden efekt pracy graficznej...
Praca nad Twoja to zwyczajna czcionka... To zaden efekt pracy graficznej...
-
najphil
- Kontakt:
Oceń ten serial