mam od dawna pelen komplet w 350
z napisami do sezonow 4 i 5 jest krucho z tego co pamietam
plus nie wiem czy jest sens to wstawiac i psuc sobie wyobrazenie o tym serialu
to nei to co 10 czy 12 lat temu kiedy lecialo to w telewizji
z tamtego okresu mam calosc seriali takich jak
Uliczny Jastrzab (street hawk)
Flash
Tales from the crypt
Knight Rider
niestety orpcz faktu ze nie ma do nich raczej napisow to nie wytrzymuja one dzisiejszych standardow i to co bawilo nascie lat temu dzisiaj jest nie do strawienia (wiem to po sobie)
tak wiec zastanow sie czy jest sens to wstawiac
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
mam od dawna pelen komplet w 350 z napisami do sezonow 4 i 5 jest krucho z tego co pamietam plus nie wiem czy jest sens to wstawiac i psuc sobie wyobrazenie o tym serialu :( to nei to co 10 czy 12 lat temu kiedy lecialo to w telewizji z tamtego okresu mam calosc seriali takich jak
niestety orpcz faktu ze nie ma do nich raczej napisow to nie wytrzymuja one dzisiejszych standardow i to co bawilo nascie lat temu dzisiaj jest nie do strawienia (wiem to po sobie)
Zgadzam się z @ fluidem w 90 %. Również uważam, że takie odgrzewanie z reguły źle się kończy. Można potraktować to jako rodzaj nostalgicznej wycieczki przy piwie, ale uważam, że szkoda Twojego - @asd - czasu na wystawianie całości. Może jeden sezon, w ramach ciekawostki...
A te 10 %? Ano rzecz w serialu "Flash". Oglądałem to na TVP 3, bo chyba tylko tam leciało. Bodaj nawet dwa razy. I gdybyś to @fluid kiedyś, kiedyś wystawił, to bym Ci kupił książkę, jaką byś chciał. W ramach podziękowania, bo to serial naprawdę godny uwagi, przez wzgląd na bardzo fajną atmosferę, jaka została w nim stworzona. A jako że mało tam było efektów specjalnych, to i jakoś szczególnie się nie zestarzał
Zgadzam się z @ fluidem w 90 %. Również uważam, że takie odgrzewanie z reguły źle się kończy. Można potraktować to jako rodzaj nostalgicznej wycieczki przy piwie, ale uważam, że szkoda Twojego - @asd - czasu na wystawianie całości. Może jeden sezon, w ramach ciekawostki...
A te 10 %? Ano rzecz w serialu "Flash". Oglądałem to na TVP 3, bo chyba tylko tam leciało. Bodaj nawet dwa razy. I gdybyś to @fluid kiedyś, kiedyś wystawił, to bym Ci kupił książkę, jaką byś chciał. W ramach podziękowania, bo to serial naprawdę godny uwagi, przez wzgląd na bardzo fajną atmosferę, jaka została w nim stworzona. A jako że mało tam było efektów specjalnych, to i jakoś szczególnie się nie zestarzał :)
Nie zamierzam oglądać A-team tylko tak go wystawić z sentymentu.
Ogólnie nie lubię oglądać starych seriali bo tak jak napisaliście lepiej sobie nie psuć opinii.
Co do Flash to był naprawdę fajny i dla niego bym zrobił wyjątek (przy bro).
Jak jest z napisami do niego?
Nie zamierzam oglądać A-team tylko tak go wystawić z sentymentu. Ogólnie nie lubię oglądać starych seriali bo tak jak napisaliście lepiej sobie nie psuć opinii.
Co do Flash to był naprawdę fajny i dla niego bym zrobił wyjątek (przy bro). Jak jest z napisami do niego?