Big Bang Theory, The

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
ana81
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: ana81 »

Poza fizyką i fantasy, czy co tam on lubi - nie zauważyłam by coś jeszcze go interesowało. A wiedza teoretyczna, szczególnie w wypadku fizyki nie wymaga twórczej wiedzy, raczej zachodzą w niej reakcje łańcuchowe, gdzie jedno wychodzi z drugiego, jak w matematyce, chyba bardziej bazuje na logice. Ale to chyba nieistotne. W każdym razie w świecie nauki jest sporo osób z Aspergerem.
A w przypadku tych kryteriów trzeba pamiętać, że te objawy mogą występować w różnym nasileniu. Dodam jeszcze, że w przeciwieństwie do autyzmu (obie choroby są z tej samej grupy), przy AS nie ma deficytu w inteligencji.
Ciekawi mnie tylko, czy scenarzyści stworzyli tak Sheldona przez przypadek, czy na czymś się wzorowali.

Odcinek, w którym Raj znalazł się na łamach People - genialny.
Sheldon i te jego uśmiechy :-))
Mortarovitch
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mortarovitch »

BAZINGA! :)
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

Lepsze było jak Sheldon się dowiedział że będzie nowy lokator w mieszkaniu na górze.. odcinek 17-18 bodajże z 2 sezonu!
Jego miny i tekst "Horroooor"!! :-DDD
Artek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Artek »

ana81 pisze:Poza fizyką i fantasy, czy co tam on lubi - nie zauważyłam by coś jeszcze go interesowało.
Interesują go także pociągi (odcinek 2x17), co potwierdza twoją tezę.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Zapraszam na 7 pierwszych odcinków 3 sezonu. Odcinki będą uzupełniane sukcesywnie - do niedzieli powinny już być na bieżąco.
uzdro
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: uzdro »

ten serial jest swietny dzienki za wstawke
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Jakoś zazwyczaj omijam komedie, szczególnie te z podłożonym śmiechem, ale ostatnimi czasy dziewczyna puściła mi parę odcinków TBBT i mi się spodobało. Jestem już w połowie drugiego sezonu, dobry serial na odstresowanie albo wyluzowanie po ciężkim dniu. Sheldon faktycznie rządzi :D
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Też dziś zacząłem oglądać, trzeci sezon. Do tego serialu jakoś ciężko mi się było na początku przyzwyczaić ale jak już poczułem klimat to ogląda się teraz bardzo fajnie. Kurcze, aż sobie chyba dzisiaj w Halo zagram :D
Obrazek
Ignorance is a virtue.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

I kolejne osiem odcinków wylądowało w naszej bazie. Zapraszam do pobierania!
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Nie no, BAZINGA miażdży :-) Obejrzałem już jakoś siedem odcinków i muszę stwierdzić że nowy sezon jest świetny. Podczas gdy takie np. HIMYM zdaje się wypalać ten serial coraz bardziej nabiera rozpędu.
Wielkie dzięki za wstawkę djjasiek! :ok2
Obrazek
Ignorance is a virtue.
dory
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dory »

Odcinek 3x14 jest po prostu genialny :D
Chyba najlepszy ze wszystkich!
A Sheldon w piłeczkach jest rewelacyjny :D

Świetny serial
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Odcinek 3x14 jest po prostu genialny
Chyba najlepszy ze wszystkich!
A Sheldon w piłeczkach jest rewelacyjny
... BAZINGA
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Zapraszam do pobierania sezonu trzeciego!
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

Najlepsza komedia w tym sezonie :alien: Do tego śmiem twierdzić, że z sezonu na sezon jest coraz lepiej i ten był najlepszy ze wszystkich TBBT :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

No nie wiem ja nie jestem aż tak zachwycony jak większości.
Podoba mi się ten serial, ale na pewno nie przebija Two and a Half Men. Wiem, że to może siła przyzwyczajenia, ale jednak to do 7 sezonów TAHM na pewno będę wracał, z kolei do TBBT już niekoniecznie.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

spiderpp pisze:Wiem, że to może siła przyzwyczajenia, ale jednak to do 7 sezonów TAHM na pewno będę wracał, z kolei do TBBT już niekoniecznie.
Ja natomiast mam dokładnie na odwrót: TaaHM jakiś czas temu skasowałem z dysku, a TBBT ciągle mam i co jakiś czas do niego wracam :pirat:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

Ja uwielbiam zarówno TAHM jak i TBBT. Razem z Wszyscy kochaja raymonda i diabli nadali zajmują główne miejsce na dysku w stacjonarnym odtwarzaczu i często oglądam :)

Wracając do TBBT to Kaley Cuoco spadła z konika i złamała sobie nóżkę :( Wygląda na to, że pracę nad nowym sezonem zostaną wstrzymane :( :(
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

czemu? moze grac zlamanie:-)
Obrazek
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

Ja tam wole aby przerwali produkcję niż mieli zmieniać scenariusze :P Chociaż mogliby zrobić tak, że Penny całuje się z Sheldonem ;) Widzi to Leonard i atakuje ich w wyniku czego Penny spada ze schodów i łamie się niemiłosiernie :D Natomiast Sheldon wykonując skomplikowane obliczenia unika spadnięcia z schodów :D
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

to już bardziej - Sheldon zepchnął ze schodów Penny, po tym jak próbowała go pocałować :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ