24 GODZINY - sezon 6 (odcinek 6x06)!

Historyczne posty.
PaPyS
youtube Warszawa

24 GODZINY - sezon 6 (odcinek 6x06)!

Post autor: PaPyS »

Witam serdecznie!

Właśnie zassałem szósty sezon "24". W odcinku 6x06 nie pasują napisy. Szukałem ich na napisy24 (były tam tylko do wersji DVD). Czy mógłby ktoś z was wrzucić je i udostępnić mi?

Z góry dzięki ;)

P.S. Szczęśliwego nowego roku :P
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie mój serial...
i nawet nie oglądałem więc nie wiem czy faktycznie nie pasują, czy też to tylko u Ciebie...
Ktoś oglądał w wersji (XviD asd)?
Obrazek When Dreams Come True...
elmo

Post autor: elmo »

Ja nie oglądałem jeszcze tego, ale może spróbuj w SubEdit Playerze dopasować napisy pod kontem FPS, to najczęściej rozwiązuje wszelkie problemy. A jak przesunięcie jest stałe w każdym miejscu, to po prostu dodaj/odejmij parę sekund i powinno być dobrze.
PaPyS

To nie tylko u mnie. Specjalnie wszedłem na stare forum XviD asd żeby poczytać komentarze po ukazaniu się 6 sezonu. Ludzie mieli ten sam problem. Nawet ktoś podał link do odpowiednich napisów, ale już on nie działa.

Mam napisy do tego epka, ale do wersji DVD, więc bym się musiał pobawić trochę (ta wersje która została skompresowana do XviD asd to bodajże HD). Więc na pewno co reklame bym się musiał bawić, bo na wydaniu DVD mają inaczej powycinane itd.

Jeśli ktoś by raczył tymi napisami to niepogardze ... ;)
haker_dream

Post autor: haker_dream »

PaPyS

Dzięki wielkie :)

Pszepraszam za kłopot.

Pozdrawiam
Oceń ten serial
Zablokowany