🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

House

Seriale prawdziwsze niż życie.
wzp7
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam
youtube Warszawa

Post autor: wzp7 »

Kod: Zaznacz cały

http://thepiratebay.org/torrent/5132216/]House M.D. [6x06] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

W sumie zawsze wstępy do historii, czyli to, co rozgrywa się przed czołówką, były dobre, ale ostatnio to prawdziwe perełki - w najnowszym odcinku to kapitalnie sfilmowany pościg w stylu parkour :)

Na dodatek sam House, znowuż inny, lepszy?, a jednocześnie bardziej "houseowy" niż kiedykolwiek - jeśli chodzi o jego rozmowy z resztą otoczenia. Naprawdę jest dobrze, serial - choć w pewnym sensie wrócił do początków - ciągle ewoluuje, a chyba więcej przy okazji 6 sezonu nie można wymagać :)
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

Ewolucja postaci jest jednym z najważniejszych czynników które dobrze znaczą każdy serial. House ciągle wredny i nieszczęśliwy, to by było jak bajka.
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: AScarlett »

Przeżyłam dzisiaj naprawdę wielkie rozczarowanie... Szukałam w necie torrenta z nowym odcinkiem i nigdzie nie mogłam go znaleźć. Zaczynałam już się denerwować- gdzie jest House!! - kiedy podkusiło mnie żeby sprawdzić daty premier. I - niespodzianka - nowy odcinek będzie dopiero 9 listopada. Czyli muszę czekać jeszcze 2 tygodnie... A żeby było jeszczed lepiej - przez cały grudzień nie będą epitować nowych odcinków- będą 4 w listopadzie a potem dopiero 11 stycznia :/
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Zaiste przykra wiadomość.
Obrazek
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

9 listopada to cała wieczność. Mam nadzieje ze odcinek przynajmniej bedzie wymiatał :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Wieczność jakoś minęła i dostaliśmy w ramach rekompensaty mnóstwo świetnych dialogów, sposób na bardzo specyficzne okazywanie przyjaźni, ciekawy powrót, no i pewna sprawa, która trwa od dłuższego czasu, powoli zaczyna znajdować swoje rozwiązanie (przynajmniej końcowa scena zdaje się wskazywać, że nastąpią znaczne zmiany w tym zakresie). Czasem się zastanawiam, kiedy nastąpi moment, że obejrzę jakiś słaby odcinek "Housa". Statystycznie to jest przecież konieczne. Ale to jeszcze nie tym razem :)
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

Jeśli słaby odcinek to taki, który nie będzie się podobał ze strony fabuły i motywu, to możliwe że i na taki przyjdzie pora. Ale na razie, mamy dawkę tego co trzyma niesamowity poziom i dobrze.
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

House M.D. [6x07] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL Obrazek

Kod: Zaznacz cały

http://thepiratebay.org/torrent/5160684
matix131991
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: matix131991 »

tak sie zastanawiałęm czemu house od was nie jest w strefie download na forum a sie okazuje ze jest tutaj. Moglibyscie odrazu tam wstawiac bo latwiej szukac odcinki jest
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

8 odcinek wyśmienity.Właśnie na TAKIEGO Housa czekałem od początku tego sezonu.
axetm
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: axetm »

Co się dzieje z Hausem? Dlaczego jeszcze nie ma odcinka 6x08 w formacie xvid asd? Minął już ponad tydzień. Zawsze do tego czasu wychodziły nowe odcinki. A jeśli jest to proszę o link bo nie znalazłem na forum.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Tu jest temat do takich pytań: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1987 - zresztą już zostało zadane.

A tak po prawdzie, to nic się nie dzieje, tydzień to nie wieczność, czasem czeka się dłużej na niektóre pozycje, akurat coś mogło wypaść uploaderowi, nie ma co się denerwować, a po prostu spokojnie poczekać.
Gregory House
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gregory House »

Cierpliwość nagradza :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Oba odcinki już gotowe - możecie oglądać.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
mrozi
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: mrozi »

Brakuje jednego odcinka 06x08 Teamwork ( lub wg standardowej numeracji 06x07).
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Nie brakuje - tylko faktycznie tytuły są pomylone.
gollaz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gollaz »

A jednak brakuje, tak jak pisał mrozi odcinka "Teamwork", jakikolwiek miał on numer (wg myepisodes 6x07).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Nie brakuje - policz sobie ile wyszło odcinków w sumie? DZIEWIĘĆ (pierwszy i drugi połączony) - i tyle samo wyszło w (XviD asd).

Zauważ tylko, że [1x01,02] u nas nazywał się:
House MD [6x01-02] Broken (XviD asd).avi
a już [1x03]:
House MD [6x03] Epic Fail (XviD asd).avi

a tak naprawdę powiinny się nazywać:
House MD [6x01-02] Broken-Epic Fail (XviD asd).avi
House MD [6x03] The Tyrant (XviD asd).avi
itd... - wcięło jeden tytuł i tyle.

Added after 25 minutes:

Hm... właściwie właśnie pobrałem odcinek "Teamwork" i faktycznie to inny odcinek... - zaraz to sprawdzę.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Zgadza się, w xvid asd numeracja jest inna. o jeden odcinek się wszystko rozbija, ze względu bodajże na to iż 1 odcinek miał numery 01-02 zarówno w 350. jak i w xvid asd, ale 2gi odcinek miał w 350tce juz numer 02 (czyli brak konsekwencji), a w xvid asd ten sam odcienek dostał numer 03.
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ