🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Heroes

a long, long time ago..
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec
youtube Warszawa

Post autor: mick22 »

Ze smutkiem to mówię ale ja dałem sobie spokój, co oni zrobili z takim fajnym serialem. Kompletny brak pomysłów na dalszą akcję, postacie Hiro i Claire strasznie irytujące.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Ja już nawet nie będę tego komentował bo to tylko powielanie opinii. Z przykrością stwierdzam, że już nic go nie uratuje, totalna desperacja producentów. Ten sezon ma być krótszy, ale tak czy inaczej serial jest martwy.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

To co mam wystawiać dalej czy dać sobie spokój? :D
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Ludzie oglądają. Sam oglądałem na bieżąco aż do ostatniego odcinka, ale powiedziałem sobie dość !
Może obejrzę całość ..

Więc wystawiaj, daj się ludziom katować :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Tak po prawdzie, to swoisty paradoks, że ten serial jest, a np. "Weeds" nie ma. Gdyby pójść tym tropem, to może szkoda jest tracić czas (przecież Twój własny, cenny) na coś, co jak słusznie powiedziano - jest martwe i co tydzień wraca jak najgorszego chowu zombie. A na pewno wielu ucieszyłoby się z innych, o wieeeeeeele ciekawszych seriali. Ale to oczywiście tylko i wyłącznie Twój wybór :)
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

Ja nie oglądam na razie :D :D po tych opiniach sobie odpuszczam..
A Sylar wrócił w ogóle? Bo jak tak to obejrze ^^
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

Spoiler:
Ja oglądam z przyzwyczajenia. Jak przestaniesz wystawiać będę ciągnął 350-tki.
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Spoiler:
Vanitas vanitatum et omnia vanitas - taka jest niestety smutna prawda. Ale powiedzmy, że kupno czegokolwiek w ratach, stanowi mniejsze obciążenie, niż wydanie całej sumy na raz, w jednym momencie. Toteż oglądając wolałbym po odcinku, ale uszanuję inny wybór ;)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

moim zdaniem lepiej jakbyś Merlin_ poświęcił czas na inny lepszy serial niz obecnie jest Heroes,
ale to twój wybór.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

W najnowszym odcinku fajna jest tylko ostatnia scena, ale to tylko dlatego, że wesołe miasteczko ogólnie jest miejscem ciekawym i z reguły dobrze wygląda na ekranie :) Przygody Petera z kolorami - przynajmniej na razie - to kosmiczny absurd :)

Naprawdę, serial sobie umarł, to aż niesamowite, że w sumie taki samograj jak superbohaterowie można było tak zmarnować, do tego stopnia, że serial stał się własną autoparodią :)
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Oprócz tego, że te kolory tam są i wygląda to w miare ładnie, to nic innego o tym napisać się nie da..
No bo nawet nie wiem co pisać, czemu mają one służyć? Jakaś nowa umiejętność, która oprócz tego, że zapycha czas w odcinku to nic do niego nie wnosi.
Byłem fanem tego serialu, teraz przepraszam innych fanów ale muszę użyć tego słowa. Debilizm!
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Smallville pisze:Oprócz tego, że te kolory tam są i wygląda to w miare ładnie, to nic innego o tym napisać się nie da..
Przecież na końcu odcinka widać że można tym dzwiekiem zrobić krzywde prawdopodobnie.
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

czy ten wspanialy i porywajacy serial :-p bedzie dalej wstawiany ????
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Oby, dzisiejszy odcinek jest calkiem niezly moim zdaniem.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

będzie
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

dzięki
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Hereoes [4x06] (XviD asd) EnglishV+NapisyPLObrazek

Kod: Zaznacz cały

part1 http://odsiebie.com/pokaz/6309991---ac24.html
part2 http://odsiebie.com/pokaz/6307826---04de.html
dory
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dory »

Szczerze mowiac kiepski ten nowy sezon...
Jakos nie lubie watku tego calego cyrku, poprostu to juz nie to...
No i co to za herosy bez prawdziwego Sylara... On byl dotychczas najfajniejsza postacia.
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

pojawily sie informacyjki ze NBC polecil zakonczyc cała historie herosow na maj 2010. :cheers:
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Właśnie czytałem. Gdyby chodziło o inny serial z tych które oglądam, to pewnie nie byłbym szczęśliwy, a tak to się cieszę ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ