House

Seriale prawdziwsze niż życie.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: haker_dream »

A Fox life można oglądać z amerykańskim lektorem ale nie wiem czy z napisami i to nie plotka tylko fakt
Awatar użytkownika
Aye
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Aye »

Nawet najlepszy lektor nigdy nie odda klimatu tego serialu. Ten bowiem (w niemal całej swej warstwie humorystycznej) opiera się na postaci głównego bohatera (a tu jest nawet ważna barwa, intonacja głosu oraz przerywniki w odpowiedzi). Dlatego nawet nie znający angielskiego, powinni wybrać jedyną słuszna opcję to jest- napisy, bo przecież Słowacki wielkim poetą był 8)
Obrazek
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Aye w 100% sie zgadzam lektor niszcze klimat
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Mazry mi się aby w cyfrowym polsacie były do włączenia napisy bo np polskiego lektora na foxlife idzie wyłączyć
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

no fajnie by bylo jak by tak mozna wylaczyc lektora 8) nie dosyc ze niekiedy sam ich glos mnie drazni to jeszcze zle i nie wszystko tlumacza
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Mroofa69 pisze:no fajnie by bylo jak by tak mozna wylaczyc lektora 8) nie dosyc ze niekiedy sam ich glos mnie drazni to jeszcze zle i nie wszystko tlumacza
To samo napisałem post wyżej :P nie wiem czy to lenistwo czy nieuwaga!
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Ok, to teraz się pośmiejcie :P spróbowałem pilota i... skapitulowałem. Wystraszyłem się. I tyle. Oglądam z zachwytem najohydniejsze, najniesmaczniejsze i najstraszniejsze sceny jakie się da, ale Dr. House mnie pokonał :mrgreen: boję się strasznie szpitali, zabiegów lekarskich, całego tego stuffu, dlatego w momencie kiedy wzięli jakąś laskę na tomografię, ta dostała ataku i ktoś tam zaczął nacinać jej gardło, stwierdziłem że nie będę się stresował i wyłączam. Serial pewnie fajny. Ten tytułowy doktor już po tych 12 minutach które widziałem mi się podobał, pewnie bardzo dobra kreacja. Ale sorry, ja odpadam :roll:
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Dla mnie serial nudny niby akcja jest ale wolę inną pułkę i również odpadam
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Hous jak dla mnie jest super serialem ale sama nie chcialabym trafic na takiego lekarza :D

Added after 2 hours 16 minutes:
haker_dream pisze:To samo napisałem post wyżej nie wiem czy to lenistwo czy nieuwaga!
co do tego to ani to ani to poprostu chcialam sie z toba zgodzic odnosnie lektora
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Mroofa69 pisze:Hous jak dla mnie jest super serialem ale sama nie chcialabym trafic na takiego lekarza :D

Ja tam bym chciał :P

Za to nie chciałbym trafić do polskiego szpitala z jakąkolwiek przypadłością z tego serialu... Od razu trzeba by było kupować miejsce na cmentarzu xD
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Ja bym chciał trafić do Polskiego szpitala z takimi dolegliwościami ale tego z serialu który na TVP2 leci chyba (M jak Miłość?,czy jakoś ta :P)
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Shedao Shai pisze:Ok, to teraz się pośmiejcie :P spróbowałem pilota i... skapitulowałem. Wystraszyłem się. I tyle. Oglądam z zachwytem najohydniejsze, najniesmaczniejsze i najstraszniejsze sceny jakie się da, ale Dr. House mnie pokonał :mrgreen: boję się strasznie szpitali, zabiegów lekarskich, całego tego stuffu, dlatego w momencie kiedy wzięli jakąś laskę na tomografię, ta dostała ataku i ktoś tam zaczął nacinać jej gardło, stwierdziłem że nie będę się stresował i wyłączam.
W sumie masz rację, ja po którymś z odcinków Grey's Anatomy do dzisiaj się zastanawiam przy przeziębieniu, czy katar to aby na pewno katar, czy może to płyn rdzeniowo-mózgowy i mam przepuklinę mózgu. :mrgreen:
W House'ie też jest kilka takich momentów, faktycznie nieraz można się przestraszyć. O sytuacji w Polsce to aż strach myśleć.
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

A tak apropo wie ktos kiedy jest premiera 10 odcinka?
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

szkoda że dopiero 22 stycznia to osnacza 2 miechy prawie bez House'a :/. Chyba popadne w depreche, bo humor tego serialu mnie przed nią jak narazie ratował
fragment mojego posta z 2 strony tego tematu.
Czytanie nie boli :wink:
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

dzieki i sory nie widzialam tej informacji wczesniej
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

w związku ze strajkiem i suszą spowodowaną nowymi odcinkami róznych seriali, postanowiłem obejrzęc w końcu ten show. I jestem całkowicie zadowolony ze mnie się to udało. Wcoraj widziałem ostatnio dostępny odcinek. Serial cały czas trzymal dobrą forme, a pomysł na wybranie nowej drużyny przy pomocy systemu eliminacji naprawdę się opłacił. Szkoda tylko Cameron, Chase i Foremana do których zdązyłem sie przyzwyczaić, ale dobrze, że scenarzyści całkowicie ich nie usuneli. Po powrocie Foremana do drużyny Hous'a myślałem, że w szpitalu będą dwie ekipy, ale jednak tak sie nie stało a szkoda.
We are against piracy, please don't attack ships.
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Jeszcze sobie poczekamy na nowy odcinek. Na oficjalnej stronie jest zegar odmierzający czas do następnego epizodu. Na dzień dzisiejszy to 12 dni :cry:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

ano sobie poczekamy :(. premiera 29 stycznia dopiero... ale ja jestem pewny że czekanie się opłaci, wreszcie skoncze może zimową depresje spowodowaną zimnem i chlapą na dworze a zatem trzeba sie jeszcze na troszke uzbroic w cierpliwość
Isis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Isis »

Widzę że trafiłam na odpowiednie forum. Też lubię House'a. ale w przeciwieństwie do Was jestem dopiero na 2 sezonie. Zaczęłam go oglądać dopiero jak AXN puścił 1 serię. Ściągnęłam z yoyo shows 2 sezon, ale 5 odcinek jest obcięty... Nie ma połowy... Czy ktoś wie coś na ten temat i mógłby się zająć naprawieniem go?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ