Dziwi mnie podjęcie pełnych sezonów seriali w Polsce mało znanych: Cleveland Show, The Middle, Hawthorne, Park and recreation. Może dalej będzie lepiej, chociaż mad men dopiero z drugim sezonem zdobył popularność w Polsce więc zobaczymy. Trochę szkoda by było jakby Dollhouse, Eastwick i Trauma wypadły
Dziwi mnie podjęcie pełnych sezonów seriali w Polsce mało znanych: Cleveland Show, The Middle, Hawthorne, Park and recreation. Może dalej będzie lepiej, chociaż mad men dopiero z drugim sezonem zdobył popularność w Polsce więc zobaczymy. Trochę szkoda by było jakby Dollhouse, Eastwick i Trauma wypadły
Z różowych w sumie nic mnie nie ciągnie- no może The Forgotten, ale nie mam jeszcze wyrobionego do końca zdania . wszystkie moje ulubione seriale są w strefie zielonej więc jestem spokojna. Nie ma seriali SyFy na liście, ale to nic dziwnego. Jakoś nie trafiają do takich rankingów.
Z różowych w sumie nic mnie nie ciągnie- no może The Forgotten, ale nie mam jeszcze wyrobionego do końca zdania . wszystkie moje ulubione seriale są w strefie zielonej więc jestem spokojna. Nie ma seriali SyFy na liście, ale to nic dziwnego. Jakoś nie trafiają do takich rankingów. :-p
Taka lista dobra rzecz, Castle koniecznie sie musiał wybronic :) Początek ostatniego odcinka (2x06) miażdży [spoiler]kosmicznym kowbojem nawiazujac do Firefly:D[/spoiler]
Gary będę zdziwiony jeśli mu się nie uda, bo to jeden z najlepszych seriali komediowych pod słońcem :)
Z tych na czerwono choc ogladam 1 czy 2 nie bede po nich płakał a reszta (z tych co znam) zasługuje na cancela Miałem obejrzec the forgoten ale poczekam do pelnego sezonu w ASD jesli sie pojawi i bedzie mial sensowne zakonczenie. jesli o zolte chodzi to mam nadzieje ze gary sie wybroni
Z tych na czerwono choc ogladam 1 czy 2 nie bede po nich płakał a reszta (z tych co znam) zasługuje na cancela :) Miałem obejrzec the forgoten ale poczekam do pelnego sezonu w ASD jesli sie pojawi i bedzie mial sensowne zakonczenie. jesli o zolte chodzi to mam nadzieje ze gary sie wybroni
Najnowsze zestawienie zagrożonych seriali według spoilertv.com.
Mnie osobiście ździwiło miejsce serialu Numb3rs, myślałem, że na stałe zadomowił się świadomości i oglądalności widzów.
No i mam nadzieję, że Castle nie otrzyma cancela.
Najnowsze zestawienie zagrożonych seriali według spoilertv.com. Mnie osobiście ździwiło miejsce serialu [b]Numb3rs[/b], myślałem, że na stałe zadomowił się świadomości i oglądalności widzów. No i mam nadzieję, że [b]Castle[/b] nie otrzyma cancela.
Wszystko co kocham oglądac jest na zielono lub - już- na niebiesko...reszta mnie nie obchodzi...
tylko Herosów dopinguję, w odwrotną stronę...oby się jak najszybciej skończyło
Wszystko co kocham oglądac jest na zielono lub - już- na niebiesko...reszta mnie nie obchodzi... tylko Herosów dopinguję, w odwrotną stronę...oby się jak najszybciej skończyło :-p
Wszystkie, które mnie najbardziej interesują dostały lub prawdopodobnie dostaną kontynuację. Ttrochę szkoda Numb3rs, ale może to i lepiej, bo trochę brakuje im chyba pomysłów na kontynuację, a lepiej skończyć niż miałby upaść poziom serialu. Reszty z zagrożonych lub niekontynuowanych nie oglądam/oglądałem poza Heores, ale mam nadzieję, że nie będzie kontynuacji.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Wszystkie, które mnie najbardziej interesują dostały lub prawdopodobnie dostaną kontynuację. Ttrochę szkoda Numb3rs, ale może to i lepiej, bo trochę brakuje im chyba pomysłów na kontynuację, a lepiej skończyć niż miałby upaść poziom serialu. Reszty z zagrożonych lub niekontynuowanych nie oglądam/oglądałem poza Heores, ale mam nadzieję, że nie będzie kontynuacji.