Mam dwa pomysły - a właściwie to dwa kanały RSS - jeden dotyczący całego Forum natomiast drugi, tylko dla działu Up&Down.
Jak to będzie działać?
Dla całego Forum: http://tvshows.i365.pl/rss.php
Dla działu Up&Down: http://tvshows.i365.pl/panel.php?rss&n= ... 0&l=0&f=19
Jak widać w tym drugim panuje spory bałagan...
Ale można to uporządkować... - ciekawi mnie Wasza opinia - co wogóle o tym sądzicie?
I druga propozycja - może by również w dziale Up&Down ogłaszać też obok linków do Rapidshare etc również podawać linki (oczywiście zawarte w code) do torrentów?
A w tematach "serialowych" ogłaszać, że dany odcinek juz został wystawiony? (można i tu i tu ale w dziale Up&Down byłby obowiązkowo!).
Pozwoliło by to na uporządkowanie Forum...
Można by też dać uprawnienia do pisania postów w dziale Up&Down TYLKO dla UPloaderów - co sądzicie?
RSS - powrót?
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
RSS - powrót?

-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Ale ile takich jest? Mozna by zamiescic informacje, ze jak ktos chce dodac jakies to niech napisze pw czy cos w tym stylu.
Obecnie przy otwartym dziale przynajmniej raz na kilka dni ktos dostaje odemnie warna bo pisze tam jakies glupoty...
Added after 18 hours 54 minutes:
No to zostawilem otwarte.
Merlin_ może jak dodajesz nowy odcinek w dziale up&Down to tworz nowy temat.
Ja wiem, ze tak jest ładniej ale nowy post powoduje, że temat ląduje na pierwszym miejscu no i pojawia sie w kanale RSS.
A tak jak tylko zaktualizujesz to nie...
Obecnie przy otwartym dziale przynajmniej raz na kilka dni ktos dostaje odemnie warna bo pisze tam jakies glupoty...
Added after 18 hours 54 minutes:
No to zostawilem otwarte.
Merlin_ może jak dodajesz nowy odcinek w dziale up&Down to tworz nowy temat.
Ja wiem, ze tak jest ładniej ale nowy post powoduje, że temat ląduje na pierwszym miejscu no i pojawia sie w kanale RSS.
A tak jak tylko zaktualizujesz to nie...

Oceń ten serial