Eastwick - "Czarownice z Eastwick"
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
Ja byłem napalony na tę pozycję od dawna pierwsze odcinki nie rokowały dobrze serialowi (dlatego został zdjęty z anteny) ale dałem serialowi szansę i nie żałuję. Czekam z niecierpliwością na następne odcinki. Serial nabrał tempa i ogląda się go naprawdę z zapartym tchem
Tak z formalnych spraw:
ABC jednak zrezygnował z wyświetlenia 2 ostatnich odcinków (a konkretnie z ostatniego i przed-przed ostatniego
) ale na szczęście serial leci też w UK więc brakujący odcinek i finał zobaczymy w styczniu :cheers:
Added after 17 minutes:
A tak z ciekawostek (skoro temat o eastwick i porównaniach do desperatek) . W remaku Eastwick z 2002 jedną z trzech głównych bohaterek zagrała jedyna i niepowtarzalna Marcia Cross :cheers: I tyle tylko łączy te dwa seriale (oprócz stacji abc)
Tak z formalnych spraw:
ABC jednak zrezygnował z wyświetlenia 2 ostatnich odcinków (a konkretnie z ostatniego i przed-przed ostatniego

Added after 17 minutes:
A tak z ciekawostek (skoro temat o eastwick i porównaniach do desperatek) . W remaku Eastwick z 2002 jedną z trzech głównych bohaterek zagrała jedyna i niepowtarzalna Marcia Cross :cheers: I tyle tylko łączy te dwa seriale (oprócz stacji abc)

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
A jakos tak zobaczylam tą wiadomosc, przypomnialam sobie, ze mialam kiedys ten serial obejrzec, i dzisiaj juz 6 odcinek łykam
Swoja droga troche sie dziwie, ze zakonczyli ten serial, bo pare gorszych na antenie tylko ABC dałoby sie wskazac. no ale Always Be Cancelled sie sprawdza.
Z totalnie płytkiego punktu widzenia.
Jakim cudem Paul Gross ma 50 lat? Ten portret na strychu musi miec juz sporo zmarszczek.
Rebecca jest absoulna boginia, nigdy nie traktowalam jej zbyt powaznie jako aktorki ale tu mnie zaskoczyla pozytywnie.
Lindsay lubiłam troszke po Coupling, ale Gina Bellman jednak zrobila to wczesniej o niebo lepiej. I girl crush na punkcie Lindsay mi minal.
Do Jaime przekonuje sie powoli. Leverage nie pomoglo, Eureka ocieplila uczucia ale nie za bardzo, a tu jest zdecydowanie na czele mojej listy.
Dziękuję za ten serial.
dodane po obejrzeniu finału, wiec chowam

Swoja droga troche sie dziwie, ze zakonczyli ten serial, bo pare gorszych na antenie tylko ABC dałoby sie wskazac. no ale Always Be Cancelled sie sprawdza.
Z totalnie płytkiego punktu widzenia.
Jakim cudem Paul Gross ma 50 lat? Ten portret na strychu musi miec juz sporo zmarszczek.
Rebecca jest absoulna boginia, nigdy nie traktowalam jej zbyt powaznie jako aktorki ale tu mnie zaskoczyla pozytywnie.
Lindsay lubiłam troszke po Coupling, ale Gina Bellman jednak zrobila to wczesniej o niebo lepiej. I girl crush na punkcie Lindsay mi minal.
Do Jaime przekonuje sie powoli. Leverage nie pomoglo, Eureka ocieplila uczucia ale nie za bardzo, a tu jest zdecydowanie na czele mojej listy.
Dziękuję za ten serial.
dodane po obejrzeniu finału, wiec chowam
Spoiler:
-
asd
-
Expert
-
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
Chyba jednak nie w całości... Przynajmniej według IMDB i Wikipedii serial ma 13 odcinków, a nie 12.
http://www.imdb.com/title/tt1402376/episodes
http://www.imdb.com/title/tt1402376/episodes
-
asd
-
Expert
-
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
yar
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
Bardzo sprawnie zrealizowany serial. Początkowo miałem mieszane odczucia - jednak ta jego "tajemniczość" potrafiła z odcinka na odcinek wciągnąć. Wielka szkoda, że cała produkcja została wycofana - pojawiające się nowe postacie na pewno kontynuowały by fabułę w ciekawą stronę....pozostał niedosyt...
Oceń ten serial