Nie było bo Red Dwarf zajął mi sporo czasu (9-ć sezonów!) a teraz jeszcze The Shield mi został.
Poza tym szczerze mówiąc nie palę się do listy bo tam w większości same badziewia są w stylu Er, One Tree Hill, Private Practice itp... :pukel:
Ale lista wróci - jak tylko wyjdę na prostą.
Nie było bo Red Dwarf zajął mi sporo czasu (9-ć sezonów!) a teraz jeszcze The Shield mi został. Poza tym szczerze mówiąc nie palę się do listy bo tam w większości same badziewia są w stylu Er, One Tree Hill, Private Practice itp... :pukel: Ale lista wróci - jak tylko wyjdę na prostą.
Tym razem troszkę zmieniamy zasady (testowo) ponieważ na tamtej liście znajdowały się różne seriale i wiadomo, że wszelkiego rodzaju nie znane seriale nie miały szans z takimi jak ER czy Scrubs itp.
Tym razem dodałem mniej więcej takie same - w większości nowe seriale o których zazwyczaj mało co wiemy. Począwszy od przyszłego tygodnia w każdą sobotę będzie ogłaszany zwycięzca i tak trzy razy. W tych głosowaniach wyłączone będą seriale, które ktoś dopisze w między czasie (te z ikonką "new").
Jeśli pomysł się nie spodoba możemy wrócić do poprzedniego stanu rzeczy a na razie zapraszam do oddawania głosów w CHARTS na swojego faworyta!
Tym razem troszkę zmieniamy zasady (testowo) ponieważ na tamtej liście znajdowały się różne seriale i wiadomo, że wszelkiego rodzaju nie znane seriale nie miały szans z takimi jak ER czy Scrubs itp. Tym razem dodałem mniej więcej takie same - w większości nowe seriale o których zazwyczaj mało co wiemy. Począwszy od przyszłego tygodnia w każdą sobotę będzie ogłaszany zwycięzca i tak trzy razy. W tych głosowaniach wyłączone będą seriale, które ktoś dopisze w między czasie (te z ikonką "new"). Jeśli pomysł się nie spodoba możemy wrócić do poprzedniego stanu rzeczy a na razie zapraszam do oddawania głosów w CHARTS na swojego faworyta!
Nie - tym razem gramy wg. moich zasad - dorzucenie weeds spowodowało by, że najprawdopodobniej ta pozycja była by nr jeden - jak juz pisałem listę tym razem ułożyłem mniej więcej z "równymi" pozycjami.
Nie - tym razem gramy wg. moich zasad - dorzucenie weeds spowodowało by, że najprawdopodobniej ta pozycja była by nr jeden - jak juz pisałem listę tym razem ułożyłem mniej więcej z "równymi" pozycjami.
Bardzo mi się podoba jedna sprawa, stworzenie listy głosowanie według jakiejś konkretnej zasady, Teraz może być [quote]Tym razem dodałem mniej więcej takie same - w większości nowe seriale o których zazwyczaj mało co wiemy[/quote] A następnym razem do listy mogą być dobierane seriale według innej zasady.
Tylko mam pytanie [b]xvidasd[/b] czy to są wszystkie ukończone sezony seriali i czy do wszystkich sprawdzałeś są napisy?
To zależy jak się budzę - generalnie przy moim pierwszym zaglądnięciu na Forum tego dnia. (Dziś to było gdzieś o 11.00).
Wygrał Royal Palms.
Głosujemy dalej - trzeci finalista już za tydzień!
To zależy jak się budzę - generalnie przy moim pierwszym zaglądnięciu na Forum tego dnia. (Dziś to było gdzieś o 11.00). Wygrał Royal Palms. Głosujemy dalej - trzeci finalista już za tydzień!