Produkcja: Kanada
Gatunek: Dramat, Fantazy, Horror
Czas trwania: 60min
Premiera:
2007-03-11 (Swiat)
Reżyseria:
James Head
Allan Kroeker
Scenariusz:
Tanya Huff
Peter Mohan
Obsada:
Christina Cox .... Vicki Nelson
Kyle Schmid .... Henry Fitzroy
Dylan Neal .... Mike Celluci
Gina Holden .... Coreen Fennel
Keith Dallas .... Dave Graham
Opis:
Victoria 'Vicki' Nelson jest byłym policjantem z wydziału zabójstw, który musiał zrezygnować ze służby z powodu problemów ze wzrokiem (postępująca ślepota). Otwiera więc prywatną agecję detektywistyczą i podejmuje się rozwiązania spraw, którymi nie chce zająć się policja. Podczas jednej z takich spraw poznaje Henry'ego Fitzroy'a: 450-letniego wampira, który jest synem Henryka VIII. Splot wydarzeń sprawia, że oboje zaczynają współpracować ze soba przy rozwiązywaniu spraw normalnych oraz nadprzyrodzonych.
EDIT:
Witam ponownie tym razem troche sie postaralem i znow pytanko jak z kontynuacja serialu poniewaz wyszlo juz 7 odcinkow drugiego sezonu a z kolei do 5 z nich sa juz pl napisy
Produkcja: Kanada Gatunek: Dramat, Fantazy, Horror Czas trwania: 60min
Premiera: 2007-03-11 (Swiat)
Reżyseria: James Head Allan Kroeker
Scenariusz: Tanya Huff Peter Mohan
Obsada: Christina Cox .... Vicki Nelson Kyle Schmid .... Henry Fitzroy Dylan Neal .... Mike Celluci Gina Holden .... Coreen Fennel Keith Dallas .... Dave Graham
Opis:
Victoria 'Vicki' Nelson jest byłym policjantem z wydziału zabójstw, który musiał zrezygnować ze służby z powodu problemów ze wzrokiem (postępująca ślepota). Otwiera więc prywatną agecję detektywistyczą i podejmuje się rozwiązania spraw, którymi nie chce zająć się policja. Podczas jednej z takich spraw poznaje Henry'ego Fitzroy'a: 450-letniego wampira, który jest synem Henryka VIII. Splot wydarzeń sprawia, że oboje zaczynają współpracować ze soba przy rozwiązywaniu spraw normalnych oraz nadprzyrodzonych.
EDIT:
Witam ponownie tym razem troche sie postaralem :P i znow pytanko jak z kontynuacja serialu poniewaz wyszlo juz 7 odcinkow drugiego sezonu a z kolei do 5 z nich sa juz pl napisy
na poprzednim forum fluid juz pisał że wystawi jak bedzie cały sezon. Ja również na to czekam (choc z tego co słyszałem to ten sezon jest juz nudny, no ale chce sam sie przekonać)
na poprzednim forum fluid juz pisał że wystawi jak bedzie cały sezon. Ja również na to czekam (choc z tego co słyszałem to ten sezon jest juz nudny, no ale chce sam sie przekonać)
[quote="fluid"]najwyzszych lotow (moonlight lepszy) to i tak ogladam go z przyjemnoscia[/quote] dokladnie sie zgadzam mam tak samo moze nie jest to serial az taki super mimo to fajnie sie oglada
ale zaczna pewnie od 1 sezonu ktory u nas juz mial premiere :wink: jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to przed koncem stycznia wstawie caly drugi sezon
[quote="fluid"][quote]na axn ma leciec wkrótce[/quote]
ale zaczna pewnie od 1 sezonu ktory u nas juz mial premiere :wink: jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to przed koncem stycznia wstawie caly drugi sezon[/quote]
a co z 2-ma ostatnimi odcinkami - nie wyemitowane jeszcze , a ich los nie wiadomy ??
Powiem ci że sam AXN to dobra sprawa tylko ten lektor... wiele do życzenia. Już młodsi bracia AXN to same powtórki w wiekszkości, o tyle co na AXN Sci-Fi coś objkrze to na AXN crime do dziś nic nie obejrzałem
Powiem ci że sam AXN to dobra sprawa tylko ten lektor... wiele do życzenia. Już młodsi bracia AXN to same powtórki w wiekszkości, o tyle co na AXN Sci-Fi coś objkrze to na AXN crime do dziś nic nie obejrzałem
Jak komuś nie chce się zasysać a ma dostęp do AXN to na pewno ucieszy go informacja że już w ten weekend Blood Ties startuje na tym kanale. Polski tytuł to (jak nie trudno się domyśleć) "Więzy krwi".
Jak komuś nie chce się zasysać a ma dostęp do AXN to na pewno ucieszy go informacja że już w ten weekend Blood Ties startuje na tym kanale. Polski tytuł to (jak nie trudno się domyśleć) "Więzy krwi".
zapraszam do pobierania Blood Ties Season 2 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl [url=http://www.mininova.org/tor/1340747][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]