Ponieważ mam spore problemy z kompresją zmuszony jestem do oglądania każdego odcinka (żeby wyłapać wszelkie możliwe błędy) - chcąc nie chcąc mam więc niespodziankę już teraz...
Co mogę powiedzieć o tym serialu chociaż oglądnąłem dopiero pięć odcinków??
Ponieważ mam spore problemy z kompresją zmuszony jestem do oglądania każdego odcinka (żeby wyłapać wszelkie możliwe błędy) - chcąc nie chcąc mam więc niespodziankę już teraz... :D
Co mogę powiedzieć o tym serialu chociaż oglądnąłem dopiero pięć odcinków??
Parafrazując Sheldona z The Big Bang Theory: @asd, spoiler alert!! Teraz już wiemy że serial jest rewelacyjny i mamy zepsutą niespodziankę! (w spoilerze oryginalna wypowiedź Sheldona dla osób nie znających TBBT)
Spoiler:
- Trzymaj, Sheldon,mam dla ciebie nowego Hellboya. Rozwali ci mózg.
- Przepraszam. Alarm spoilerowy!
- Przecież niczego ci nie zdradziłem.
- Powiedziałeś, że rozwali mi mózg, więc mój mózg wszedł w fazę przedrozwalenia. A kiedy jest już przedrozwalony, nie może zostać rozwalony powtórnie.
- Przepraszam.
- Powiedział Grinch do Bożego Narodzenia.
Parafrazując Sheldona z The Big Bang Theory: [size=117][b]@asd, spoiler alert!![/b][/size] :grin: Teraz już wiemy że serial jest rewelacyjny i mamy zepsutą niespodziankę! ;) (w spoilerze oryginalna wypowiedź Sheldona dla osób nie znających TBBT) [spoiler]- Trzymaj, Sheldon,mam dla ciebie nowego Hellboya. Rozwali ci mózg. - Przepraszam. Alarm spoilerowy! - Przecież niczego ci nie zdradziłem. - Powiedziałeś, że rozwali mi mózg, więc mój mózg wszedł w fazę przedrozwalenia. A kiedy jest już przedrozwalony, nie może zostać rozwalony powtórnie. - Przepraszam. - Powiedział Grinch do Bożego Narodzenia.[/spoiler]
Nie no ludzie #%$@& dajcie chcociaż nazwę tego serialu bo link do torrenta nie działa. Najpierw narobili mi apetytu, juz chciałem ściagać a tu dupa xD a niechce mi sie czytać dokładnie 10 stron
Nie no ludzie #%$@& dajcie chcociaż nazwę tego serialu bo link do torrenta nie działa. Najpierw narobili mi apetytu, juz chciałem ściagać a tu dupa xD a niechce mi sie czytać dokładnie 10 stron :)
Ponieważ to już niedługo to może wyjaśnię co nieco...
Okazało się, że serial już ktoś dawno proponował tylko jakimś cudem tego nie zauważyłem a szukajka mi nie znalazła (musiałem coś źle wpisać ).
Jako całość serial po oglądnięciu ocenię na dobry - tylko kilka odcinków jest rewelacyjnych więc siętak nie napalajcie
Ponieważ to już niedługo to może wyjaśnię co nieco... Okazało się, że serial już ktoś dawno proponował tylko jakimś cudem tego nie zauważyłem a szukajka mi nie znalazła (musiałem coś źle wpisać :scratch: ).
Jako całość serial po oglądnięciu ocenię na dobry - tylko kilka odcinków jest rewelacyjnych więc siętak nie napalajcie :D
No więc tak - nie zauważyłem, że ktoś już ten serial wcześniej proponował - mea culpa.
No i nie przeczytałem, że ludziom w większości sie nie podobał - ja po kilku odcinkach byłem bardzo zadowolony z oglądania - czy więc Wam sie spodoba? Naljepiej oglądnijcie sami.
No i niejako przy okazji, z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim użytkownikom serwisu życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń życzy xvidasd
No więc tak - nie zauważyłem, że ktoś już ten serial wcześniej proponował - mea culpa.
No i nie przeczytałem, że ludziom w większości sie nie podobał - ja po kilku odcinkach byłem bardzo zadowolony z oglądania - czy więc Wam sie spodoba? Naljepiej oglądnijcie sami.
Tegoroczna niespodzianka to "Strach w czystej postaci": http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=727&sid=196ac8bdcdca1866840af4c78f0eb921
No i niejako przy okazji, z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim użytkownikom serwisu życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń życzy xvidasd :tree