Początek Nowego To Okres Podsumowania Roku poprzedzającego. Może zrobimy listę najlepszych seriali minionego roku?? Może w formie ankiety czy jakiejkolwiek innej formie. To będzie dla nas informacja za które nieoglądnięte seriale warto się zabrać. Możemy też zrobić głosowanie na najgorszy serial, ku przestrodze innym. Co wy na to?
The Beast
Alice
Dollhouse
Castle
Lie To Me
Harper's Island
Philantrophist
Mental
Nurse Jackie
Mental
Royal Pains
Hung
Defying Gravity
Dark Blue
Warehouse 13
Prisoner
Paradox
Eastwick
Forgotten
Cougar Town
Vampire Diaries
White Collar
FlashForward
V
Stargate Universe
Community
Trauma
Bored To death
Last Templar
Kröd Mändoon
Kings
Psychoville
The Listener
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2010, 13:00 przez saper202, łącznie zmieniany 8 razy.
Początek Nowego To Okres Podsumowania Roku poprzedzającego. Może zrobimy listę najlepszych seriali minionego roku?? Może w formie ankiety czy jakiejkolwiek innej formie. To będzie dla nas informacja za które nieoglądnięte seriale warto się zabrać. Możemy też zrobić głosowanie na najgorszy serial, ku przestrodze innym. Co wy na to?
Spis Seriali z 2009 (będą dopisywane na bieżąco)
[code]The Beast Alice Dollhouse Castle Lie To Me Harper's Island Philantrophist Mental Nurse Jackie Mental Royal Pains Hung Defying Gravity Dark Blue Warehouse 13 Prisoner Paradox Eastwick Forgotten Cougar Town Vampire Diaries White Collar FlashForward V Stargate Universe Community Trauma Bored To death Last Templar Kröd Mändoon Kings Psychoville The Listener[/code]
Pomysł świetny, przydałaby się tylko jakaś lista tychże seriali, bo za cholerę nie pamiętam, które z nich miały premierę w 2009 - szczególnie to się dotyczy mini seriali
Pomysł świetny, przydałaby się tylko jakaś lista tychże seriali, bo za cholerę nie pamiętam, które z nich miały premierę w 2009 - szczególnie to się dotyczy mini seriali
No i fajnie by sprecyzować, czy chodzi o to jaki serial w 2009 był najlepszy (czyli np. któryśtam sezon jakiegośtam serialu), czy też chodzi o to jaki debiutant z 2009 był najlepszy. Albo po prostu w kategoriach to uwzględnić.
No i fajnie by sprecyzować, czy chodzi o to jaki serial w 2009 był najlepszy (czyli np. któryśtam sezon jakiegośtam serialu), czy też chodzi o to jaki debiutant z 2009 był najlepszy. Albo po prostu w kategoriach to uwzględnić.
Może zróbmy tak że każdy będzie dopisywał punkty do tabelki jak przy konkursach. I tak 1 miejsce 3 pkt drugie 2, trzecie 1 pkt. I najgorsze seriale odpowiednio punkty minusowe. Shedao Shai ja bym został jednak przy nowościach bo raczej mało prawdopodobne że nowość przebije pozycje na którą się czekało cały rok
Może zróbmy tak że każdy będzie dopisywał punkty do tabelki jak przy konkursach. I tak 1 miejsce 3 pkt drugie 2, trzecie 1 pkt. I najgorsze seriale odpowiednio punkty minusowe. [b]Shedao Shai[/b] ja bym został jednak przy nowościach bo raczej mało prawdopodobne że nowość przebije pozycje na którą się czekało cały rok
Siostra Jackie
Hung
Glee
Stargate Universe
Dollhouse
Vampire Diaries
Harper's Island
Lie to Me
Flash Forward
V
Beast
Castle
Cougar Tow
Mental
The Listener
Eastwick
Beautiful Life
Defying Gravity
White Collar
Dark Blue
Warehouse 13
Royal Pains
Good Wife
Better Off Ted
Paradox
Bored to Death
Community
Philanthropist
Unusuals
Three Rivers
Southland
Forgotten
Kings
Psychoville
Accidentally on Purpose
Trauma
Demons
Kröd Mändoon
Hawthorne
Drop Dead Diva
Mini-seriale z 2009:
Prisoner
Last Templar
Meteor
Alice
Morderca z Whitechapel
Siostra Jackie Hung Glee Stargate Universe Dollhouse Vampire Diaries Harper's Island Lie to Me Flash Forward V Beast Castle Cougar Tow Mental The Listener Eastwick Beautiful Life Defying Gravity White Collar Dark Blue Warehouse 13 Royal Pains Good Wife Better Off Ted Paradox Bored to Death Community Philanthropist Unusuals Three Rivers Southland Forgotten Kings Psychoville Accidentally on Purpose Trauma Demons Kröd Mändoon Hawthorne Drop Dead Diva
[b]Mini-seriale z 2009[/b]:
Prisoner Last Templar Meteor Alice Morderca z Whitechapel
Dobra więc tak. Z miniseriali dla mnie rządzi The Prisoner.
Z seriali, te które widziałem (w kolejności):
1. Harper's Island
2. Flash Forward
3. Hung
4. Dollhouse
5. V
6. Warehouse 13
7. Defying Gravity
8. Lie to Me
9. Castle
10. Vampire Diaries
Dobra więc tak. Z miniseriali dla mnie rządzi The Prisoner.
Z seriali, te które widziałem (w kolejności): 1. Harper's Island 2. Flash Forward 3. Hung 4. Dollhouse 5. V 6. Warehouse 13 7. Defying Gravity 8. Lie to Me 9. Castle 10. Vampire Diaries
Dramat:
Siostra Jackie
Hung
Glee
Lie to Me
Trauma
Psychoville
Forgotten
Kings
Southland
Three Rivers
Unusuals
Philanthropist
Good Wife
Royal Pains
White Collar
Dark Blue
Eastwick
The Listener
Cougar Tow
Mental
Beast
Castle
[b]Dramat:[/b] Siostra Jackie Hung Glee Lie to Me Trauma Psychoville Forgotten Kings Southland Three Rivers Unusuals Philanthropist Good Wife Royal Pains White Collar Dark Blue Eastwick The Listener Cougar Tow Mental Beast Castle
[b]Komedia:[/b] Kröd Mändoon Bored to Death Community
To ode mnie! Do komedii koniecznie cougar town, modern family i the middle. Można też do komedii podciągnąć: hung, nurse jackie, Glee, royal pains, i whte collar. Sci-fi można połączyć z horrorami, to by powstała jedna większa kategoria a nie dwie małe
To ode mnie! Do komedii koniecznie cougar town, modern family i the middle. Można też do komedii podciągnąć: hung, nurse jackie, Glee, royal pains, i whte collar. Sci-fi można połączyć z horrorami, to by powstała jedna większa kategoria a nie dwie małe