Otóz wlasnie ogladnalem pierwszy odcinek pewnego serialu i...
Coś fantastycznego! Jest świetny i przyjemnie się go ogląda.
Po prostu mnie urzekł.
I wszystko było by pięknie gdyby nie jeden malutki niuansik: nie ma do niego napisów :?
Jest jeszcze gorzej niż myślicie - nie ma nawet angielskich...
Jest malutkie światełko w tunelu ale nie specjalnie bym na niego liczył.
Raczej więc nie uda się go prędko zaprezentować w całości.
W tym tygodniu wystawię pierwszy odcinek to sami zobaczycie czy i Wam się spodoba
Otóz wlasnie ogladnalem pierwszy odcinek pewnego serialu i... Coś fantastycznego! Jest świetny i przyjemnie się go ogląda. Po prostu mnie urzekł. I wszystko było by pięknie gdyby nie jeden malutki niuansik: nie ma do niego napisów :? Jest jeszcze gorzej niż myślicie - nie ma nawet angielskich...
Jest malutkie światełko w tunelu ale nie specjalnie bym na niego liczył.
Raczej więc nie uda się go prędko zaprezentować w całości.
W tym tygodniu wystawię pierwszy odcinek to sami zobaczycie czy i Wam się spodoba :)
Ta cala zavawa w tejemnice jest dla mnie smieszna...
Czemu robic takie rzeczy, jesli wiadomo wszystkim o co chodzi- by sie dowiedziec jaki to serial i postanowic go sciagnac lub nie.
Ta cala zavawa w tejemnice jest dla mnie smieszna... Czemu robic takie rzeczy, jesli wiadomo wszystkim o co chodzi- by sie dowiedziec jaki to serial i postanowic go sciagnac lub nie.
@atathoth będziesz miał możliwość "by sie dowiedziec jaki to serial i postanowic go sciagnac lub nie." gdyż w momencie wystawienia będzie ogłoszone info oficjalne.
@atathoth będziesz miał możliwość "by sie dowiedziec jaki to serial i postanowic go sciagnac lub nie." gdyż w momencie wystawienia będzie ogłoszone info oficjalne.
Ja nie chcę wiedzieć co to za serial. Lubię niespodzianki i z wielką chęcią będę na nią czekać. Nie mówię żeby ściagać cały sezon, ale chyba mozna ściągnąc i obejrzeć choć pierwszy odcinek bez szperania o czym jest serial, to się nazywa ZABAWA :-D
Ja nie chcę wiedzieć co to za serial. Lubię niespodzianki i z wielką chęcią będę na nią czekać. Nie mówię żeby ściagać cały sezon, ale chyba mozna ściągnąc i obejrzeć choć pierwszy odcinek bez szperania o czym jest serial, to się nazywa ZABAWA :-D