Zrobiłem sobie przerwę przy 4odc teraz oglądam dalej. Powiem,ze nie oglada mi się tego jakoś tak lekko teraz trochę z braku laku oglądam dalej ale juz 6odcinek był bardzo fajny :- )
Witam po długiej nieobecności
Zrobiłem sobie przerwę przy 4odc teraz oglądam dalej. Powiem,ze nie oglada mi się tego jakoś tak lekko teraz trochę z braku laku oglądam dalej ale juz 6odcinek był bardzo fajny :- ) Witam po długiej nieobecności :) :*
Oj chyba nie prędko zobaczymy Summerke bo powtórki innych seriali foxa maja wieksza oglądalność niż "dzieło" Whedona. Coś czuję w kościach, że w tym tygodniu serial zostanie zdjęty.
Oj chyba nie prędko zobaczymy Summerke bo powtórki innych seriali foxa maja wieksza oglądalność niż "dzieło" Whedona. Coś czuję w kościach, że w tym tygodniu serial zostanie zdjęty.
Oceniając Dollhouse jest z tym serialem pewien problem są odcinki nudne(nawet 2 czy 3 pod rząd), następnie mamy jakiś ciekawy. Z tego co zapowiadają twórcy fabuła ma mieć sensowne zakończenie, oby nie takie jak ten 13 epizod.
Oceniając Dollhouse jest z tym serialem pewien problem są odcinki nudne(nawet 2 czy 3 pod rząd), następnie mamy jakiś ciekawy. Z tego co zapowiadają twórcy fabuła ma mieć sensowne zakończenie, oby nie takie jak ten 13 epizod.
Zostały jeszcze tylko 3 odcinki i niestety koniec... Jak na razie 2 seria mi się podobała,
Spoiler:
podobał mi się motyw strychu, już dawno zastanawiałam się o co z nim chodzi. Fajne rozwiązanie - Rossum karmi się strachem uwięzionych. Surrealistyczne, ale jednak. I dziwne, że akurat Echo "śniła", z braku lepszego słowa, jak uciec. Założyciel Rossum to też ciekawy wątek, zastanawiam się, kto jest tym drugim.
Oby tylko zakończenie było fajne i oby zamknęli wszystkie wątki
Spoiler:
ciekawa jestem jak to było z dr Bennet i Caroline, ale pewnie się nie dowiem- za mało odcinków i za dużo wątków do rozwiązania
Zostały jeszcze tylko 3 odcinki i niestety koniec... Jak na razie 2 seria mi się podobała, [spoiler]podobał mi się motyw strychu, już dawno zastanawiałam się o co z nim chodzi. Fajne rozwiązanie - Rossum karmi się strachem uwięzionych. Surrealistyczne, ale jednak. I dziwne, że akurat Echo "śniła", z braku lepszego słowa, jak uciec. Założyciel Rossum to też ciekawy wątek, zastanawiam się, kto jest tym drugim.[/spoiler] Oby tylko zakończenie było fajne i oby zamknęli wszystkie wątki [spoiler]ciekawa jestem jak to było z dr Bennet i Caroline, ale pewnie się nie dowiem- za mało odcinków i za dużo wątków do rozwiązania[/spoiler]
Jestem teraz po piątym odcinku drugiego sezonu i muszę powiedzieć że ogląda mi się serial całkiem fajnie, nie bardzo rozumiem narzekania które pojawiały się we wcześniejszych postach. Serial czasem trochę zwalnia ale scenariusz jest ciekawy, główna bohaterka też do tego dorzucili Summerkę w ciekawej roli, czego tu chcieć więcej? :-]
Jestem teraz po piątym odcinku drugiego sezonu i muszę powiedzieć że ogląda mi się serial całkiem fajnie, nie bardzo rozumiem narzekania które pojawiały się we wcześniejszych postach. Serial czasem trochę zwalnia ale scenariusz jest ciekawy, główna bohaterka też ;) do tego dorzucili Summerkę w ciekawej roli, czego tu chcieć więcej? :-]
musze powiedziec ze ostatnie odcinki byly naprawde rewelacyjne
Strych, zalozyiele Rossum i ich plan przejecia wladzy nad światem mi sie podobalo i w kocu wiadomo po co byl ten 13 odcinek 1 sezonu
mi troche szkoda tego serialu moze nie wszystkie odcinki byly rewelacyjne ale mial swoj urok
musze powiedziec ze ostatnie odcinki byly naprawde rewelacyjne Strych, zalozyiele Rossum i ich plan przejecia wladzy nad światem mi sie podobalo i w kocu wiadomo po co byl ten 13 odcinek 1 sezonu mi troche szkoda tego serialu moze nie wszystkie odcinki byly rewelacyjne ale mial swoj urok
Nadrobilem zaleglosci i obejrzalem 2 sezon. Koncowka podazyla w zupelnie odmienne tony od tego, czego sie spodziewalem - i to byl calkiem dobry trop
Moze Dollhouse jakims wybitnym serialem nie jest, niemniej uwazam, ze - nawiazujac do wypowiedzi xvidasd - ze w asd zdarzaja sie znacznie slabsze seriale od Dollhouse.
Nadrobilem zaleglosci i obejrzalem 2 sezon. Koncowka podazyla w zupelnie odmienne tony od tego, czego sie spodziewalem - i to byl calkiem dobry trop :) Moze Dollhouse jakims wybitnym serialem nie jest, niemniej uwazam, ze - nawiazujac do wypowiedzi xvidasd - ze w asd zdarzaja sie znacznie slabsze seriale od Dollhouse.