Quizzes-jak naprawdę dobry jesteś w te klocki? Sprawdź się!
- despo
- zawodowiec
- youtube Warszawa
Nie moge wejsc na pytania, bo odpowiadalem ale np bylo pytanie o jakas aktorke grajaca w jakims serialu (trzeba bylo opdowiedziec w ktorym) no i sprawdzajac na google okazalo sie ze dobrze odpowiedzialem. Inny przyklad w uzupelniance bylo pytanie o corke ktoregos bohaterow moja odpowiedz byla pelne imie, a jak patrzylem na prawidlowe odpowiedzi bylo zdrobnienie, w sumie tak bylo w serialu no ale... Wiecej nie pamietam w tej chwili ale jeszcze cos bylo.
Quizy serialowe
Wpadłem na pomysł zrobienia quizów.Miałoby to wyglądać tak że Ja i ktoś jeszcze wymyślamy quizy a Wy je rozwiązujecie...
Jednak nie miałoby to wyglądać tak jak do tej pory.
Zrobilibyśmy ligę do której wszyscy chętni by się zapisywali.
W każdym tygodniu były by 2 rundy.
Będziemy robić tabele i zrobić ranking według ilości punktów uzyskanych z quizu.Na przykład po 2 miesiącach podsumujemy wszystkie quizy i dla osoby która zajmie 1 miejsce będzie nagroda...Jaka? O tym nie myślałem.
Chyba że mam jeszcze inny pomysł zrobienia lig.
Załóżmy że jest kilka lig...
W lidze dajmy na to jest 6 osób i każda z każda musi rywalizować w danej kolejce. Np. 1.Kolejka pojedynek xvidasd - Brita
i ta osoba która ma więcej punktów dajmy na to Brita wygrywa z xvidasd i zdobywa 1 pkt (punktacja do ustalenia).
Po zakończeniu ligi (jak każdy zagra z każdym) robimy ranking np.2 ostatnie drużyny z 1 ligi spadają do drugiej a 2 pierwsze drużyny z 2 awansują do pierwszej.
Co wy na to?
Jednak nie miałoby to wyglądać tak jak do tej pory.
Zrobilibyśmy ligę do której wszyscy chętni by się zapisywali.
W każdym tygodniu były by 2 rundy.
Będziemy robić tabele i zrobić ranking według ilości punktów uzyskanych z quizu.Na przykład po 2 miesiącach podsumujemy wszystkie quizy i dla osoby która zajmie 1 miejsce będzie nagroda...Jaka? O tym nie myślałem.
Chyba że mam jeszcze inny pomysł zrobienia lig.
Załóżmy że jest kilka lig...
W lidze dajmy na to jest 6 osób i każda z każda musi rywalizować w danej kolejce. Np. 1.Kolejka pojedynek xvidasd - Brita
i ta osoba która ma więcej punktów dajmy na to Brita wygrywa z xvidasd i zdobywa 1 pkt (punktacja do ustalenia).
Po zakończeniu ligi (jak każdy zagra z każdym) robimy ranking np.2 ostatnie drużyny z 1 ligi spadają do drugiej a 2 pierwsze drużyny z 2 awansują do pierwszej.
Co wy na to?
- piotr_cebo
- Expert
No ale zajmiesz się pytaniami do ilu seriali? Bo ja to ma być tylko o Supernatural czy jeszcze jednym jakimś serialu to jaki to ma sens? Potrzeba kilku osób, które podzielą się obowiązkami. Sam też mogę do któregoś z seriali robić pytania.Zróbmy dział zrobimy zapisy a pytaniami ja sie zajme tylko jeszcze jedna osoba by się przydała
- asd
- ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Poprawiłem i udoskonaliłem w końcu zapomiany już dawno dział na naszym Forum:

Zmiany:
- Quiz może dodać KAŻDY!
- W Quizie może brać udział Każdy (dotychczas wymagany był 1post),
- Czytelna informacja,
- Podział na ROCZNE kategorie,
- Przejrzyste High Score ,
- Możliwość dodawania zagadek FOTO.
Obecnie więc nikt nie powinien mieć problemów z tym działem - wszelkie uwagi mile widziane!!
Zapraszam do dowania swoich quizów!
Added after 12 hours 20 minutes:
No to zapraszam na pierwszy Quiz!
Nazywa się Skojarzanki [2010] i polega na odganięciu do jakiego serialu pasuje dany przedmiot/fotka.
Dla tych co oglądają nie powinien stanowić problemu - ciekawe jak Wam pójdzie hehe

Zmiany:
- Quiz może dodać KAŻDY!
- W Quizie może brać udział Każdy (dotychczas wymagany był 1post),
- Czytelna informacja,
- Podział na ROCZNE kategorie,
- Przejrzyste High Score ,
- Możliwość dodawania zagadek FOTO.
Obecnie więc nikt nie powinien mieć problemów z tym działem - wszelkie uwagi mile widziane!!
Zapraszam do dowania swoich quizów!
Added after 12 hours 20 minutes:
No to zapraszam na pierwszy Quiz!
Nazywa się Skojarzanki [2010] i polega na odganięciu do jakiego serialu pasuje dany przedmiot/fotka.
Dla tych co oglądają nie powinien stanowić problemu - ciekawe jak Wam pójdzie hehe