Nowy serial stacji FOX „Human Target”. Serial zadebiutuje na antenie w niedzielę, 17 stycznia, a później zostanie przeniesiony na środę. Pierwszy sezon liczyć będzie 13 odcinków.
Serial oparty na popularnym komiksie DC Comics, opowiada o Christopherze Chance (Mark Valley, "Boston Legal," Fringe), wyjątkowym, prywatnym kontrahencie oraz strażniku, który zajmuje się ochroną ludzi.
Nazywajcie go jak chcecie, ale dla niego liczy się jedno: ochrona swoich klientów. Gdy znajdą się oni w patowym położeniu, normalne środki ochrony są bezradne wobec zagrożenia, które im grozi. Chance integruje się z nimi, stając się jednocześnie ‘ludzkim celem’.
Podczas kolejnych, coraz niebezpieczniejszych zajęć, stopniowo ujawnia się mroczna przeszłość głównego bohatera. Czy ktokolwiek wie, kim naprawdę jest Christopher Chance i dlaczego wybrał tak ryzykowne życie? Czego musiał dopuścić się człowiek, by tak ochoczo, każdego dnia, stawać się ludzkim celem?
Nowy serial stacji FOX „Human Target”. Serial zadebiutuje na antenie w niedzielę, 17 stycznia, a później zostanie przeniesiony na środę. Pierwszy sezon liczyć będzie 13 odcinków.
Serial oparty na popularnym komiksie DC Comics, opowiada o Christopherze Chance (Mark Valley, "Boston Legal," Fringe), wyjątkowym, prywatnym kontrahencie oraz strażniku, który zajmuje się ochroną ludzi.
Nazywajcie go jak chcecie, ale dla niego liczy się jedno: ochrona swoich klientów. Gdy znajdą się oni w patowym położeniu, normalne środki ochrony są bezradne wobec zagrożenia, które im grozi. Chance integruje się z nimi, stając się jednocześnie ‘ludzkim celem’.
Podczas kolejnych, coraz niebezpieczniejszych zajęć, stopniowo ujawnia się mroczna przeszłość głównego bohatera. Czy ktokolwiek wie, kim naprawdę jest Christopher Chance i dlaczego wybrał tak ryzykowne życie? Czego musiał dopuścić się człowiek, by tak ochoczo, każdego dnia, stawać się ludzkim celem?
Dla mnie odpada z punktu...a dlaczego? Nie znosze jak facet ma szczękę szerszą od czoła
Nie potrafiłąbym zaakceptowac takiego głónego bohatera, po prostu...wkurzał by mnie
Dla mnie odpada z punktu...a dlaczego? Nie znosze jak facet ma szczękę szerszą od czoła :P :P :P Nie potrafiłąbym zaakceptowac takiego głónego bohatera, po prostu...wkurzał by mnie :D
serial wyglada ciekawie, ale nadaje go FOX. nie zadowoli ich oglądalność to zdejmą z anteny po 3 odcinkach :/ . Pewnie obejrze, ale jak bedzie pełny, sensownie zakonczony sezon
serial wyglada ciekawie, ale nadaje go FOX. nie zadowoli ich oglądalność to zdejmą z anteny po 3 odcinkach :/ . Pewnie obejrze, ale jak bedzie pełny, sensownie zakonczony sezon
eeee... marudzicie jak stare baby, jednej się nie podobają Szczęki, drugi od razu wieszczy klapę hehe
Więcej optymizmu moi drodzy
A tu mała charakterystyka głównego bohatera:
"Christopher Chance, a.k.a. Human Target jest mistrzem maskowania się. Jeśli, powiedzmy, jesteś pastorem, walczącym z narkotykowym biznesem w dzielnicach obejmujących twoją parafię i zadarłeś z nieodpowiednimi gangsterami, udaj się do Chance'a. Ten przejmie twoją tożsamość, wizerunek, charakter i sposób zachowania. Zmyli gangsterów, wyprowadzi na manowce i załatwi problem raz na zawsze. W mniej lub bardziej krwawy i brutalny sposób. Stanie się tobą po uzyskaniu od ciebie wszelkich informacji na twój temat. Będąc tobą, będzie wiedział skąd pochodzisz, co jesz na śniadanie, w jaki sposób odprawiasz mszę i jakimi frazesami karmisz swoich wiernych."
eeee... marudzicie jak stare baby, jednej się nie podobają Szczęki, drugi od razu wieszczy klapę hehe
Więcej optymizmu moi drodzy
A tu mała charakterystyka głównego bohatera:
"Christopher Chance, a.k.a. Human Target jest mistrzem maskowania się. Jeśli, powiedzmy, jesteś pastorem, walczącym z narkotykowym biznesem w dzielnicach obejmujących twoją parafię i zadarłeś z nieodpowiednimi gangsterami, udaj się do Chance'a. Ten przejmie twoją tożsamość, wizerunek, charakter i sposób zachowania. Zmyli gangsterów, wyprowadzi na manowce i załatwi problem raz na zawsze. W mniej lub bardziej krwawy i brutalny sposób. Stanie się tobą po uzyskaniu od ciebie wszelkich informacji na twój temat. Będąc tobą, będzie wiedział skąd pochodzisz, co jesz na śniadanie, w jaki sposób odprawiasz mszę i jakimi frazesami karmisz swoich wiernych."
Mark Valley jako Inspektor Eddie byl bardzo zabawny i dobrze sie ten serial ogladalo, hmmm po zwiastunie Human Target wyglada ze juz nie bedze tyle humoru (inny serial, inni bohaterowie, inna konwencja), zobaczymy co z tego wyjdzie
Mark Valley jako Inspektor Eddie byl bardzo zabawny i dobrze sie ten serial ogladalo, hmmm po zwiastunie Human Target wyglada ze juz nie bedze tyle humoru (inny serial, inni bohaterowie, inna konwencja), zobaczymy co z tego wyjdzie
Bardzo fajny początek, oby tak dalej. Świetnie dobrana obsada, wiele znanych twarzy, wartka akcja z odrobiną humoru. Mam nadzieję że na długo zagości na naszych ekranach
Bardzo fajny początek, oby tak dalej. Świetnie dobrana obsada, wiele znanych twarzy, wartka akcja z odrobiną humoru. Mam nadzieję że na długo zagości na naszych ekranach :-)
Oglądnąłem.
Wrazenia jak najbardziej pozytywne - szybki i dynamiczny serial - ogląda się go tak samo jak czyta komiks.
Oczywiście fabuła pierwszego odcinka troszkę naiwna
Spoiler:
(te hamulce, które wybuchną, w bolidzie za 80mld$ czy rozbicie butem szyby w takim pociągu)
no ale nie będę się czepiał.
Ogląda się miło, sympatycznie i szybko - dawno nie było takiego serialu, który nie pozwolił by na lekkie zasypianie ani na minutkę.
Christopher Chance (Mark Valley) jest bardzo ciekawą postacią - profesjonalny, elokwentny i wyszkolony niczym Bond, James Bond
Czy ten aktor:
to nie przypadkiem Donnelly Rhodes? Bo głos identyczny, tylko sam jakby starszy no i brakuje mi tego wiecznie przyklejonego papierosa...
Oczywiście fabuła pierwszego odcinka troszkę naiwna [spoiler](te hamulce, które wybuchną, w bolidzie za 80mld$ czy rozbicie butem szyby w takim pociągu)[/spoiler] no ale nie będę się czepiał. Ogląda się miło, sympatycznie i szybko - dawno nie było takiego serialu, który nie pozwolił by na lekkie zasypianie ani na minutkę.
[img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/HumanTarget[1x01]Pilot(XviDasd)4.jpg[/img] Christopher Chance ([url=http://www.imdb.com/name/nm0885090/]Mark Valley[/url]) jest bardzo ciekawą postacią - profesjonalny, elokwentny i wyszkolony niczym Bond, James Bond ;)
to nie przypadkiem [url=http://www.imdb.com/name/nm0722413/]Donnelly Rhodes[/url]? Bo głos identyczny, tylko sam jakby starszy no i brakuje mi tego wiecznie przyklejonego papierosa... :D
to nie przypadkiem Donnelly Rhodes? Bo głos identyczny, tylko sam jakby starszy no i brakuje mi tego wiecznie przyklejonego papierosa... :D
Też mi się tak wydaje, chociaż na imdb w filmografii nic nie ma.
Mam jedno zastrzeżenie. Wydaje mi się, że gdzieś w pierwszym odcinku mówią, że to pierwszy pociąg jednoszynowy, ale w scenach gdzie jest pokazany ewidentnie widać dwie szyny :D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to nie przypadkiem [url=http://www.imdb.com/name/nm0722413/]Donnelly Rhodes[/url]? Bo głos identyczny, tylko sam jakby starszy no i brakuje mi tego wiecznie przyklejonego papierosa... :D[/quote]
Też mi się tak wydaje, chociaż na imdb w filmografii nic nie ma.
Mam jedno zastrzeżenie. Wydaje mi się, że gdzieś w pierwszym odcinku mówią, że to pierwszy pociąg jednoszynowy, ale w scenach gdzie jest pokazany ewidentnie widać dwie szyny :D
Dzięki @spiderpp. Nie ze swojego wyboru musiałem ograniczyć aktywność w internecie oraz swój nałóg serialowy (brak czau i inne sprawy), ale mam nadzieję, że teraz będę wpadał na forum systematycznie.
Może się okaże, że tajemniczy główny bohater to polak. Fajnie by było
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Dzięki @spiderpp. Nie ze swojego wyboru musiałem ograniczyć aktywność w internecie oraz swój nałóg serialowy (brak czau i inne sprawy), ale mam nadzieję, że teraz będę wpadał na forum systematycznie.
Co do tematu to mamy polski akcent na [url=http://www.fox.com/humantarget/]stronie serialu[/url] :D