Serio? To zasysam i oglądam. Mam nadzieję, że pokazali Polskę w dobrym świetle
A oglądał ktoś ten z 1992 roku: http://epguides.com/HumanTarget/
?
Też na podstawie komiksu.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Serio? To zasysam i oglądam. Mam nadzieję, że pokazali Polskę w dobrym świetle :D A oglądał ktoś ten z 1992 roku: http://epguides.com/HumanTarget/ ? Też na podstawie komiksu.
Nie wiem jak ten aktor się nazywa, ale to on grał doktora w BSG. Więc sprawdźcie kto go grał. I tam właśnie miał papierosa przy sobie cały czas.
Co do "Polskiego" akcentu to ciekawe jak wybrali takie tło... Pewnie szukali ciekawego kształu, a może to był Polak odp za grafikę?
PS. XviD powinieneś się bardziej postarać
Nie wiem jak ten aktor się nazywa, ale to on grał doktora w BSG. Więc sprawdźcie kto go grał. I tam właśnie miał papierosa przy sobie cały czas.
Co do "Polskiego" akcentu to ciekawe jak wybrali takie tło... Pewnie szukali ciekawego kształu, a może to był Polak odp za grafikę? :-) PS. XviD powinieneś się bardziej postarać :-)
Macie rację to ten aktor mi się kojarzy z serialem z dzieciństwa "Niebezpieczna zatoka"(czy jak to szło, a było jak się nie mylę o biologu i jego rodzinie)
Macie rację to ten aktor mi się kojarzy z serialem z dzieciństwa "Niebezpieczna zatoka"(czy jak to szło, a było jak się nie mylę o biologu i jego rodzinie)
http://www.imdb.com/media/rm1136102144/nm0722413 a tu dowód że to on
A czy ktoś wie kiedy w końcu leci ten serial bo według wszelkich dostępnych mi źródeł serial leciał wczoraj na foxie, a ja przedwczoraj ściągnąłem 2 odcinek :roll:
Added after 9 minutes:
Dobra juź wiem wystraczyło troszkę pomyśleć leci w kanadzie 2 dni wcześniej
A czy ktoś wie kiedy w końcu leci ten serial bo według wszelkich dostępnych mi źródeł serial leciał wczoraj na foxie, a ja przedwczoraj ściągnąłem 2 odcinek :roll:
[size=75][color=#999999]Added after 9 minutes:[/color][/size]
Dobra juź wiem wystraczyło troszkę pomyśleć :clown: leci w kanadzie 2 dni wcześniej
Odcinek fajnym, nawet ciekawszy od pierwszego, ale zgadzam się z AreQ_BAH, że trochę przesadzili.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Dodałem mirror na MU. Musiałem ich program ściągać żeby dało się zuploadować tam, przez stronę błędy tylko wyskakiwały:/
Poprawili serwery, można ściągać bez głupich przeszkód ale coś zrypali z wysyłaniem :|
Spoiler:
Słuchaj, samochód się da do góry nogami przewrócić więc czemu miałby być problem z samolotem ;-)?
A na poważnie to ciekawa sprawa, też się zastanawiałem nad tym. To w końcu nie myśliwiec.
Dodałem mirror na MU. Musiałem ich program ściągać żeby dało się zuploadować tam, przez stronę błędy tylko wyskakiwały:/ Poprawili serwery, można ściągać bez głupich przeszkód ale coś zrypali z wysyłaniem :|
[spoiler]Słuchaj, samochód się da do góry nogami przewrócić więc czemu miałby być problem z samolotem ;-)? A na poważnie to ciekawa sprawa, też się zastanawiałem nad tym. To w końcu nie myśliwiec.[/spoiler]
Oglądając nie mogłem oprzeć się wrażeniu że oto ktoś pomyślał: nakręcę sobie moje własne Burn Notice. Ale całość oglądało się fajne, głównie za sprawą wartkiej akcji. Sam serial to raczej takie "good clean family fun" ale chętnie zobaczę co będzie dalej.
Oglądając nie mogłem oprzeć się wrażeniu że oto ktoś pomyślał: nakręcę sobie moje własne Burn Notice. Ale całość oglądało się fajne, głównie za sprawą wartkiej akcji. Sam serial to raczej takie "good clean family fun" ale chętnie zobaczę co będzie dalej.
Tak dużego samolotu pasażerskiego nie da się odwrócić do góry nogami - ma za słabe silniki i taki układ skrzydeł, żeby lecieć w pozycji "normalnej" a nie odwrotnie. Po prostu złamał by się w połowie lub najpewniej pierwsze poszły by skrzydła.
Ale to jeszcze nic - przecież akcja z tym otwartym lukiem to już przesada - normalnie przy tej prędkości/wysokości to wyssało by ich na zewnątrz nie mówiąc jużo tym, że nie mogli by zaczerpnąć tchu...
[spoiler]Tak dużego samolotu pasażerskiego nie da się odwrócić do góry nogami - ma za słabe silniki i taki układ skrzydeł, żeby lecieć w pozycji "normalnej" a nie odwrotnie. Po prostu złamał by się w połowie lub najpewniej pierwsze poszły by skrzydła.
Ale to jeszcze nic - przecież akcja z tym otwartym lukiem to już przesada - normalnie przy tej prędkości/wysokości to wyssało by ich na zewnątrz nie mówiąc jużo tym, że nie mogli by zaczerpnąć tchu...[/spoiler]
Wiadomo,że Amerykańce fantazjują tak jak mówi xvidasd , trzeci odcinek fajny choć trochę zalatywał mi Bondem. Serial jako całość daje jak do tej pory radę.
Wiadomo,że Amerykańce fantazjują tak jak mówi [b]xvidasd [/b], trzeci odcinek fajny choć trochę zalatywał mi Bondem. Serial jako całość daje jak do tej pory radę.
Fajny fajny choć przez te wszystkie nadużycia to zaczyna być nie tyle serial akcji co booly-akcji i to z gatunku "plastic-fantastic" :-]
Daleko nie szukając, w najnowszym odcinku mamy
Spoiler:
uderzenie motocyklem w samochód przy sporej prędkości
gdzie goście w samochodach nie mogą się pozbierać
a nasi dzielni bohaterowie uciekają w podskokach, bez nawet zadrapania
Fajny fajny choć przez te wszystkie nadużycia to zaczyna być nie tyle serial akcji co booly-akcji i to z gatunku "plastic-fantastic" :-] Daleko nie szukając, w najnowszym odcinku mamy [spoiler]uderzenie motocyklem w samochód przy sporej prędkości