x7.to

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
pawel80
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

x7.to

Post autor: pawel80 »

ma koś info na temat tego hostingu x7.to od jakiegoś tygodnia ścięgam z niego filmy a prędkości nie spadają mi poniżej 400KB/s :D
moje pytanko ktoś wie czy to jakiś nowy hosting i są narazie takie prędkości by zachęcić ludzi czy tak tam zawsze??? :alien:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

wydaje mi sie ze hosting jest nowy bo sam sie z nim po raz pierwszy spotkałem jakies 2-3 tygodnie temu. Prędkości faktycznie są zachęcające, nie to co na przeciążonym rapidzie. i plus duży że można sciagac stamtad nawet pliki do 1gb (free user) a nie jak na głupim rapidzie tylko do 200mb/download. Jeśli zaczną tam wrzucać wszystko i utrzymają się prędkości to mysle ze bedzie to bardzo dobry hosting plików. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie tak jak se storage.to gdzie na początku też wszystko było ładnie pięknie prędkości po 400kb a teraz u mnie i u wielu znajomych trudno tam dobić do 150kb/s, przeważnie gdzieś w granicach 60-90kb transfer :/. oby z x7 tak się nie stało :)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Storage? 150? U mnie to ledwo 7KB/s wyciąga :/
Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

AreQ_BAH 150kb podalem jako wartosc srednia jaka leci ma z rapida gdy nie jest zbytnio zamulony. Podałem to jako wyznacznik jak by to ująć... normalnego transferu. Prawda jest taka że ze storage na 2MB łączu leci przeważnie na początku 60-90 kb... ale co z tego jak po 5 minutach transfer spada do 20kbs albo jeszcze bardziej. Wniosek? storage.to ssie :tongue: mam nadzieje że tak samo nie bedzie z tym x7.to :)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

tak w sumie to Cię zrozumiałem CHYBA ale uściślijmy chodzi o 150 kb czy kB?
Obrazek
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Ja zrozumiałem tylko że storage.to ssie :tongue: ale to jest akurat tzw. oczywista oczywistość. x7.to teraz w godz. popołudniowo-wieczornych zbytnio u mnie nie szaleje ale i tak jest lepiej niż na rapidzie który nie działa wogóle. Wydaje mi jeśli jednak miałbym coś wybrać z używanych na forum hostingów to byłoby to sprawdzone MU...
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

MU OBECNIE działa bardzo dobrze, ale jeszcze 2 tygodnie temu nie można było dostać się do plików (plik chwilowo niedostępny), a jak już to szło tak 30KB/s tylko.
Obrazek

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ