Ja oglądałem w dawce 7 odcinków za razem myślałem, że to coś da , ale z przykrością muszę stwierdzić że tak fajny serial dogorywa na naszych oczach. Wątki słabe, zero pomysłu z niektórymi postaciami(Hiro,Suresh,Claire), Knepper też nie ratuje swą grą, oczywiście to moje zdanie i ktoś może się nie zgodzić.
Ja oglądałem w dawce 7 odcinków za razem myślałem, że to coś da , ale z przykrością muszę stwierdzić że tak fajny serial dogorywa na naszych oczach. Wątki słabe, zero pomysłu z niektórymi postaciami(Hiro,Suresh,Claire), Knepper też nie ratuje swą grą, oczywiście to moje zdanie i ktoś może się nie zgodzić.
Heh chyba nikt nie wie czemu to jeszcze ogląda :-]
Miałam nie oglądać tego sezonu.. ale jednak popełniłam ten błąd.. cóż..
Co do końcówki..
Spoiler:
dobry Sylar mimo starań jakoś mało wiarygodny, Peter oczywiście znów pokonał zło, podobała mi się jedynie końcówka i ujawnienie przez Claire zdolności
Rozpoczęcie nowego rozdziału i jak zwykle już "to be continued" sugeruje kolejny sezon. Którego już na pewno oglądać nie będę, co to to nie. Myślę, że sensownym wyjściem byłby jakiś 2h zamykający odcinek i koniec tej farsy.
Heh chyba nikt nie wie czemu to jeszcze ogląda :-] Miałam nie oglądać tego sezonu.. ale jednak popełniłam ten błąd.. cóż.. Co do końcówki.. [spoiler]dobry Sylar mimo starań jakoś mało wiarygodny, Peter oczywiście znów pokonał zło, podobała mi się jedynie końcówka i ujawnienie przez Claire zdolności[/spoiler] Rozpoczęcie nowego rozdziału i jak zwykle już "to be continued" sugeruje kolejny sezon. Którego już na pewno oglądać nie będę, co to to nie. Myślę, że sensownym wyjściem byłby jakiś 2h zamykający odcinek i koniec tej farsy.
Ja oglądam i stwierdzam że sezon 4 jest o niebo lepszy od sezonu 3. :-]
Serial dalej mnie czaruje swoją magią, fakt, są absurdy, ale jakoś nie zniechęcają mnie do dalszego oglądania. Trochę scenarzyści nagmatwali pod koniec 3 sezonu z wątkiem Petrelli - Sylar - Parkman ale wyszli z tego obronną ręką. Knepper moim zdanie zagrał dobrze swoją postać, już nie widzę w nim T-Baga. Dziwią mnie trochę negatywne opinie, ja jestem pozytywnie zaskoczony. Chociaż jeszcze 5 odcinków mi zostało, więc wszystko się może zmienić
Ja oglądam i stwierdzam że sezon 4 jest o niebo lepszy od sezonu 3. :-] Serial dalej mnie czaruje swoją magią, fakt, są absurdy, ale jakoś nie zniechęcają mnie do dalszego oglądania. Trochę scenarzyści nagmatwali pod koniec 3 sezonu z wątkiem Petrelli - Sylar - Parkman ale wyszli z tego obronną ręką. Knepper moim zdanie zagrał dobrze swoją postać, już nie widzę w nim T-Baga. Dziwią mnie trochę negatywne opinie, ja jestem pozytywnie zaskoczony. Chociaż jeszcze 5 odcinków mi zostało, więc wszystko się może zmienić :)
Hmm, kto wie, czy nie na lepsze... Mi się - o dziwo - zakończenie sezonu podobało, miało swój styl, Knepper ma mocną i ładną scenę, a sam finał - no, tu przyznaję, twórcy zgrabnie domknęli serial całkiem sprytną klamrą (biorąc pod uwagę pierwszy sezon), więc nawet gdyby nie było kontynuacji (a coś się o tym mówi), byłoby nieźle
Hmm, kto wie, czy nie na lepsze... ;) Mi się - o dziwo - zakończenie sezonu podobało, miało swój styl, Knepper ma mocną i ładną scenę, a sam finał - no, tu przyznaję, twórcy zgrabnie domknęli serial całkiem sprytną klamrą (biorąc pod uwagę pierwszy sezon), więc nawet gdyby nie było kontynuacji (a coś się o tym mówi), byłoby nieźle :)
volume 5 co to ma być. Oglądałem ten dziwny twór, który nadal nazywa sie Heroes, bo miałem nadzieję, że to koniec oraz dlatego, że miałem sentyment do tej serii po 1 sezonie. No cóż... niektórzy nie wiedzą kiedy skończyć(patrz Prison B.) w każdym razie myślę ze "To Be Continued" to chyba tylko dla sadystów, którzy nie mają co robić z czasem
volume 5 :shock: co to ma być. Oglądałem ten dziwny twór, który nadal nazywa sie Heroes, bo miałem nadzieję, że to koniec oraz dlatego, że miałem sentyment do tej serii po 1 sezonie. No cóż... niektórzy nie wiedzą kiedy skończyć(patrz Prison B.) w każdym razie myślę ze "To Be Continued" to chyba tylko dla sadystów, którzy nie mają co robić z czasem
Będzie albo i nie będzie. Na razie nic nie potwierdzono. A głosów było sporo, że jednak nie będzie. Na dodatek kończy się to wszystko tak, że wcale nie musiałoby być
Będzie albo i nie będzie. Na razie nic nie potwierdzono. A głosów było sporo, że jednak nie będzie. Na dodatek kończy się to wszystko tak, że wcale nie musiałoby być :)
No autorzy w ostatnim odcinku pomyśleli, zostawili sobie otwarte zakończenie i teraz mają czas, żeby wymyślić, czy jadą dalej z serialem, czy zakończą go tak jak jest.
No autorzy w ostatnim odcinku pomyśleli, zostawili sobie otwarte zakończenie i teraz mają czas, żeby wymyślić, czy jadą dalej z serialem, czy zakończą go tak jak jest.