Ja tak samo. Właśnie niedawno zacząłem ściągać, mam już dwa odcinki. Zaraz się przekonamy co tam Anglicy stworzyli.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[quote="atathoth"]biore sie za niego :D[/quote] Ja tak samo. Właśnie niedawno zacząłem ściągać, mam już dwa odcinki. Zaraz się przekonamy co tam Anglicy stworzyli.
Obejrzałem już wszystkie odcinki i muszę przyznać że serial nawet fajny. Podobała mi się rola Ms Hyda, a szczególnie jego poczucie humoru.Bardzo ciekawe spojrzenie na rozdwojenie jaźni
Serial ma swój klimat ,jak najbardziej polecam.
Spoiler:
Końcowy epek zaskakujący. Dowiadujemy się kto tak naprawdę był odpowiedzialny za ciemną stronę Dr. Jackman
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Obejrzałem już wszystkie odcinki i muszę przyznać że serial nawet fajny. Podobała mi się rola Ms Hyda, a szczególnie jego poczucie humoru.Bardzo ciekawe spojrzenie na rozdwojenie jaźni Serial ma swój klimat ,jak najbardziej polecam.
[spoiler] Końcowy epek zaskakujący. Dowiadujemy się kto tak naprawdę był odpowiedzialny za ciemną stronę Dr. Jackman :) [/spoiler]
fakt, końcówka zaskakująca, można było się już wczśniej zacząć domyślać że to przez kobiety, ale wyjaśnienie kim jest ta stara babcia było powalając ;] n
dla mnie serial bomb :D [spoiler]fakt, końcówka zaskakująca, można było się już wczśniej zacząć domyślać że to przez kobiety, ale wyjaśnienie kim jest ta stara babcia było powalając ;] n[/spoiler]